Şimdi Ara

BU SUBWOOFER ALINIR MI ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
529
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    BOSCHMANN BM AUDIO BM-30 CM-1000 WATT-250W RMS-JBL İLE AYNI KALİTE WOOFER Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor
    https://www.gittigidiyor.com/otomobil-motor-aksesuar/boschmann-bm-audio-bm-30-cm-1000-watt-250w-rms-jbl-i-le-ayni-kali-te-woofer_pdp_576273142

Piyasada JBL adıyla bu fiyatlara satılan bir çok subwoofer var ancak hepsi sahte, sizce bu fiyata bu bir ürün alsam orta düzey bir bass alabilir miyim kabin ile birlikte ?

• bass dan beklenti nedir oda önemli benim için pioneerin 600 w eski seri 4 adet kayık hoparlörünün verdiği bas bile yetiyor bence göreceli bir kavram
  • anonline kullanıcısına yanıt
    Çok bir beklentim olmadığı orta da, asıl sormak istediğim böyle bir ürünü alırsam orta düzey bir bass alabilir miyim yoksa direk çöpe mi atarım.
  • sanmıyorum çöpe atacağını işini görür güzel bir kabin ile
  • aracın hb mi sedan mı
  • anonline kullanıcısına yanıt
    Bugün öğrendim bu woofer'ların hepsi merdiven altı imalathaneler de yapılıyormuş, üzerine JBL, BM audio falan yazısı basıp piyasaya kutusu bile olmadan sürüyorlarmış ayrıca çok düşük güçlü olduğu için çabuk yandığını söyledi tanıdık. Hatta bu subwoofer'lar o kadar zayıf güce sahipmiş ki adam teyp çıkışı bile çalıştırıyor dedi bu subwoofer'ları.
  • Üzerime 100lira Kadar daha koyabilirsen jbl gt5 öneririm. Piooner gibi Bama güme değil, tınılı müzik zevkini artıracak şekilde vuruyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu laptop alınır mı
    8 ay önce açıldı
    Bu araç alınır mı sizce ?
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • KSKcarpediem kullanıcısına yanıt
    20 cm edison marka kabinli subwoofer aldım. Ürün işçiliği ve ses kalitesi inanılmaz derecede iyi. Ayrıca çok büyük ihtimalle merdivan altı bir ürün değil, kabiniyle birlikte fabrikasyon çıkışlı kaliteli bir ürün.
  • Doğrudur, Edison'un amfisi kullandım memnundum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sadece göstermelik o zaman, var mı ? var. :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.