Şimdi Ara

Bu tableti almalı mıyım ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
571
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar tablet ararken dikkati çeken bir ürün oldu. film felan izlemeye internete bağlanmaya vs kullanacağım bir tablet lazımdı ve uygun fiyata ucuz bir ürün arıyordum bunu gördüm ve pek tabletlerden anlamam bi bakıp alıp almamam konusunda tavsiyede bulunabilir misinizhttp://www.kayaalisveris.com/product/251466/A-TREND 7

• Her konuda aynı soruyu sormuşsun.

Bana sorsan alınmaz, ama ucuz bir şey aradığını bildiğim için alabilirsin. Aradığın fiyat aralığında daha iyisini bulman mümkün değil zaten...
  • yardımın ve cevabın için teşekkürler. 190 Tl ye bence de bulabileceğim en iyi ürün bu olur. bu fiyata bu özellikler iyi geldi bana da yine de almadan önce bi sizlere danışayım dedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gvz124

yardımın ve cevabın için teşekkürler. 190 Tl ye bence de bulabileceğim en iyi ürün bu olur. bu fiyata bu özellikler iyi geldi bana da yine de almadan önce bi sizlere danışayım dedim.

Ya ne markası ne servisi belli özelliklerine göre bir aynı özellikte aynı paraya markalı ürünler var.probook serileri var,codegen m71 var,artes var,bataryası dışında ekstra hiç birşey yok.Bence başka bak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gvz124

yardımın ve cevabın için teşekkürler. 190 Tl ye bence de bulabileceğim en iyi ürün bu olur. bu fiyata bu özellikler iyi geldi bana da yine de almadan önce bi sizlere danışayım dedim.

Ya ne markası ne servisi belli özelliklerine göre bir aynı özellikte aynı paraya markalı ürünler var.probook serileri var,codegen m71 var,artes var,bataryası dışında ekstra hiç birşey yok.Bence başka bak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • markası yok alınmaz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu laptop alınır mı
    9 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.