Şimdi Ara

Bu tablo-form ajax ile mi oluşturuluyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
330
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba. Krediyzi.com sitem için çabalıyorum. Kredi hesaplama eklentisi ararken github üzerinde paylaşılan kodlara denk geldim. Bunu şimdilik kullanıyorum çok acemiyim. Ben aşağıda resimde gösterdiğim gibi bir tabloyu tasarımı nasıl yapabilirim. Ajax ile filan mı oluyor veya javascript mi kendim yapabilir miyim?

Bu tablo-form ajax ile mi oluşturuluyor?

düzeltme; github üzerinden bulduğum kodlar github kredi hesaplama php

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lechpoznan93 -- 13 Ocak 2020; 12:0:42 >

• Php,Ajax veya saf JavaScript ile yapılabilir.Javascript ile yazmanı tavsiye ederim.Back-end veya framework kullanmaya gerek yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bunu ücretli yapabilecek var mı acaba?

• Burada soru cok muallak.
    Gorunumu mu soruyorsun yoksa sayfa yenilenmeden hesaplama yapilmasini mi ? Goruntu ise CSS ve belki biraz js
    Ancak frontent artik ajaxin otesine gecti. zaten ajax kullaniliyor bunun sorgulanan bir tarafi kalmadi. Artik modern frontend frontend de bunlari tartismiyoruz. Tavsiyem eger boyle arayuzler yapmaksa amacin
    roadmap.sh
    Frontend Developer - roadmap.sh
    https://roadmap.sh/frontend
    buraya bakabilirsin. Eger gelistirici ariyorsan da armut gibi uzman kirala gibi yerlere bakmalisin. belki r10.net

• Aslında bir hesaplama yapmasını istiyorum bu tasarım görünümlü dediğiniz yerlere de yazayim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.