Şimdi Ara

bu takas iyi mi acaba acill?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
773
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • N9 64 gb+100 tl ye karşılık htc 8x im bu takas nasıl olur arkadaşlar 2 ay daha garantisi var n9 un acil cevaplarınızı bekliyorum

• Zarara girersin hocam benden demesi N9 iyi telefon değiştirme sebebin ne?
  • Yo hocam alacağım cihaz n9 siz kullandınız mı şarjı internet performansı nasıl

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackperson44 -- 12 Temmuz 2014; 17:06:05 >
  • Bi arkadaşta 16 gb n9 +170,tl dedi olursa 64 gb daha mantıklı herhalde 70 tl ye 48 gb fark oluyo
  • Ben olsam yapmazdim sonucta destegi olmayan bir cihaz.
  • blackperson44 B kullanıcısına yanıt
    Yanlış okumuşum hocam kusura bakmayın, o zaman bodoslama atlayabilirsiniz.

Ekranı kamerası gerçekten iyi. WP Market yok dezavantajı belki o. Onun dışında işlemci performansı HTC'den düşük olabilir ama sahibini üzmeyecek bir telefon. Bildiğim kadarıyla android de yükleyebiliyorsunuz. Performansı artabilir telefonun. Ben olsa alırdım.

Desteği olmaması demek sorun patlak verecek demek değil tam aksine misal Windows Xp'nin de artık desteği yok ama en stabil işletim sistemi Windowslar arasında

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahz-ı yed -- 12 Temmuz 2014; 17:18:21 >
  • blackperson44 B kullanıcısına yanıt
    N9 öldü artık.

Yazık olur size.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lightning_Warrior

N9 öldü artık.

Yazık olur size.

Biraz araştırdım n9 hakkında dediğiniz gibi ölü diyorlar yapmamak en iyisi galiba...
  • quote:

Orijinalden alıntı: blackperson44

quote:

N9 öldü artık.

Yazık olur size.

Biraz araştırdım n9 hakkında dediğiniz gibi ölü diyorlar yapmamak en iyisi galiba...

Doğru karar verdiniz emin olun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Whippoorwill

quote:

quote:

N9 öldü artık.

Yazık olur size.

Doğru karar verdiniz emin olun.

Alıntıları Göster
    Ya bu forumda harbi kafayı yiyenler var :) adam tutmus N9 diyor :)

• quote:

Orijinalden alıntı: fsh77

Ya bu forumda harbi kafayı yiyenler var :) adam tutmus N9 diyor :)

Senin gibi olmaktansa kafayı yemek daha iyidir...
  • Dostum benim gibi ol sen ,ciğerimi ye !
  • Elma şöyle elma böyle mi diyeyim sürekli?
  • quote:

Elma şöyle elma böyle mi diyeyim sürekli?

Deme. Elmayı kıskanma
  • quote:

Orijinalden alıntı: parberk9999

quote:

Deme. Elmayı kıskanma

Ben kıskanmıyorum hocam arkadaş sürekli elmayı kötülüyor...
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: parberk9999

quote:

Deme. Elmayı kıskanma

Ben kıskanmıyorum hocam arkadaş sürekli elmayı kötülüyor...

Arkadaş kıskanmasın işte onu diyorum açıkça öndeler
  • N9 devri bitti artık ben olsam değiştirmezdim
  • N9 son derece iyi bir cihazdır ki 8x te yaptıklarının hepsini yaparsın hatta yapamadıklarında yaparsın.
    N9 u 2 sene kullandım işletim sistemi meego harmattan dır ayrıca cihaza android, ubuntu os ve sailfish yüklenebiliyor hatta tizen yükleme için çalışmalar vardı.
    Hatta dual boot ve trible boot yaparak n9 u 2 yada 3 işletim sistemi ile kullanabiliyorsun ben meego ve android yüklemiştim dual boot olarak ve performansı tatmin edici düzeydeydi.
    Ekran kalitesi olarak siyahları tam siyah veren clear black ekrana sahiptir ve şimdiye kadar kullandığım sayızısz telefon içinde siyah kalitesini n9 dan iyi veren bir cihaz görmedim.
    N9 öldü diyenlerde emin ol n9 u kullanmamış kişilerdir bana göre kullanmış olduğun htc 8x ten çooook daha iyi bir cihazdır.
    Hatta sen almıcaksan o arkadaşın tel nosunu bana yaz ben alırım n9 u (temiz ve full ise)
    Htc 8x in sıfırı şu anda kampayanlarla 600 e bulunabiliyor sıfır ve garantili olarak.
    Ayrıca meego ve ubuntu os a linux app ları kurabiliyorsun biraz uğraştan sonra yani uygulama sıkıntısı çekmen çok zor ve ubuntunun marketindeki uygulamaları görsen dudağın uçuklar ama tabii o uygulamalrı kullanman için biraz yazılım ve linux alt yapısına sahip olman gerekiyor.

Kısacası ben olsam havada karada denizde deniz altında takas yapardım...

• Madem numarasini ver alayim diyorsun 2.el sitelerinde yüzlerce n9 var. Yavaştan başla almaya neyin kafasini yasion sen güzel telefon ama sadece arama mi yapsin. Belki sen lumia 520kullaniyorsundur
  • quote:

Orijinalden alıntı: WOWOZANGE

N9 son derece iyi bir cihazdır ki 8x te yaptıklarının hepsini yaparsın hatta yapamadıklarında yaparsın.
    N9 u 2 sene kullandım işletim sistemi meego harmattan dır ayrıca cihaza android, ubuntu os ve sailfish yüklenebiliyor hatta tizen yükleme için çalışmalar vardı.
    Hatta dual boot ve trible boot yaparak n9 u 2 yada 3 işletim sistemi ile kullanabiliyorsun ben meego ve android yüklemiştim dual boot olarak ve performansı tatmin edici düzeydeydi.
    Ekran kalitesi olarak siyahları tam siyah veren clear black ekrana sahiptir ve şimdiye kadar kullandığım sayızısz telefon içinde siyah kalitesini n9 dan iyi veren bir cihaz görmedim.
    N9 öldü diyenlerde emin ol n9 u kullanmamış kişilerdir bana göre kullanmış olduğun htc 8x ten çooook daha iyi bir cihazdır.
    Hatta sen almıcaksan o arkadaşın tel nosunu bana yaz ben alırım n9 u (temiz ve full ise)
    Htc 8x in sıfırı şu anda kampayanlarla 600 e bulunabiliyor sıfır ve garantili olarak.
    Ayrıca meego ve ubuntu os a linux app ları kurabiliyorsun biraz uğraştan sonra yani uygulama sıkıntısı çekmen çok zor ve ubuntunun marketindeki uygulamaları görsen dudağın uçuklar ama tabii o uygulamalrı kullanman için biraz yazılım ve linux alt yapısına sahip olman gerekiyor.

Kısacası ben olsam havada karada denizde deniz altında takas yapardım...

Sahibindende 16 gb +170 tl 64 gb ye+100 tl veriyorlardı yapmadım hem ekran küçük hemde uğraşamam o kadar...

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.