Şimdi Ara

Bu takım gerçekten düşmez mi? düşürmezler mi ? Tehlike büyük !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
686
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler ciddiyim korkuyorum en az 3-4-5 transfer olmassa işimiz çok zor, bügün oynadığımız erzurum dep'de ligin en kötü takımı evinde soğukta biraz iş yapabilir tek, ciddiyim adamlar futbol bilmeden2 gol attı bize hem adamlara moral depoladık hem kendimiz iyice dibe vuruyoruz ! net olarak söylüyorum bu takım misal yasaklansın bu 11 her maçı oynucak densin %100 küme düşer bu takım deplasmanda puan alması imkansız bu kadronun Napıcak bu ali koç anlamadım fikstür bu fenerin.

Antalya, bursa , göztepe başaksehir eskiden bunlar korkardı şu an hepsi aç aslan gibi oynuyor bütün takımlar ligte bize. bu takımları bu kadro hayatta yenemez isterseniz pep guardiola getirin o zaman 2 maçı kazanır ama devre arası arasında..
    Rakiplerin maçları kendi aralarındakiyle hep puan alıp bizi alta alıcaklar bir kaçı kesin ben bu fixtürü görünce korktum resmen sahamızda şu maçı kazanamıyorsak ligten düşeriz herkes şakaya alıyor

• Kimse yazmamış konuya, ben trol olsun diye açmadım ciddiyim baksanıza bügün ki oyuna adamların umrunda değil takım tek ekici bişeyler yapmaya çalışıyor gerisi yan pas uzmanı. al ver uzmanı bunun adınada futbol demişler.

Ali koç comolli denen gazozu kovmadan bu işler düzelmez. tehlike yaklaşıyor derken 2.yarı maçları ve bunu referans aldım.

Bursa ile sezon açılcak? bursa maç kazanma sıkıntısı ve tam deplasman maçı bügün antalya korkak olmasa yenmişti bizi. En az 4 transfer lazım bize kimi alcaklar ki kim gelicek aga bu takıma kümede takıma iyi oyuncu ne gelmez, Sonra ceza yeriz avrupadan man Ali koç sevdiğim adam ama gelecek çok karanlık işi bilmiyor bileden adam'da yok çevresinde asalak para yiyicileri toplamış takıma

Devre arası oyuncu almak hele iyi çok masraflı fener klübü bu gidişle batıracaklar, bu takım deplasmanda maç ne alamaz, hele valbuena yoksa gol bile atamayız böyle oda sakat paso zaten nasıl olacak bilen varsa sölesin.

Fikstür bursa malatya malatya taş gibi takım

• Düşürürler mi gibi bi ifade geçiyor. Bu takımı küme düşerse düşecekse tek sorumlusu ali koçtur. Ona buna bişeyler sıvamaya lüzüm yok.
  • -Bu var sistemi çıktıktan sonra düşmesine izin vermezler diye tabir edilen kişiler nasıl iş çevirecek ?

-İyi oyuncuya istediğin kadar para ver 17 ci sıradaki takıma gelir mi ?

Bu dakikadan sonra FB ne yapacaksa takım olarak yapmak zorunda. Takımdaşlık ruhu olmazsa malesef ki düşersiniz. Eski futbolcularda bu mevcut ( Volkan - Emre B- Sabri vs vs gibi ) ama şu kuzey afrikalı arapların vurdum duymazlığı tüm takımın ahenkini bozuyor. Bizde de mevcut bu araplardan ve bir an önce gitmeleri lazım.
  • Getirirler abi 3-4 adam. Bir de devre arası kampıyla illa seviye yükselir. Ceza yiyeceksek de yeriz bu şeklimizle başarılı da olamayız zaten avrupada. Bu sene son 32 turunda kovacakları da yok. Zaten 10 milyon kar etmiştik bir şey olmaz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.