Şimdi Ara

Bu takımın taraftarı bazen beni gerçekten çıldırtıyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
864
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Abi çıldırıyorum, sosyal medyada geziyorum, forumlarda geziyorum nerede yeni hoca muhabbeti varsa sürekli Alex gelsin Emre devam etsin diyen adamlar görüyorum, yemin ederim bu takımın taraftarından bir cacık olmaz. Bu takımın ihtiyacı olan şey hocalık tecrübesi olan, taktik bilen başarılı bir kariyeri olan mümkünse avrupalı bir hoca ve ekibi. Şuan buna yakın kim var diyecekler varsa Löw ile görüşüldüğünü duyuyoruz, eğer Löw olursa umarım kendi ekibini de getirir veya yeni bir kaliteli ekip kurulur, çünkü bu takım başarı istiyorsa teknik ekipten Volkan Demirel, Selçuk Şahin, Mehmet Aurello gibi isimlerden kurtulması gerekiyor takımın genel antrenörlerine baktığımızda kaleci antrenörleri hariç geri kalan isimlerin çok bir başarısı olmadığını görüyoruz. Emre Belözoğlu ise umarım sportif direktör görevine geri döner, ilerde çok büyük bir hoca olacağına hiç şüphe yok ama şimdilik bu takıma maximum verim sağlayacı yer bana göre eski görevi. Umarım Ali Koç başkanımız da en iyisini düşünür ve bu adımları atar. Söylediklerime katılıyor musunuz ? Sizce Fenerbahçenin yeni teknik direktörü kim olmalı ?

• Şu yeni kuşak ile taraftar tamamen fm kafasına döndü. Aykut, ( ilk geldiğinde ) Ersun ( ilk geldiğinde ), Ismail, Advocat, Pereira, Cocu ve Erol niye geldi demedim. Bunlar gelirken başka td ismi vererek niye gelmedi demedim. Şimdi bakıyorsun önüne gelen fm başkanlık modu açar gibi td almak istiyor. Istediği isim alınmadığında laf ediyor. Sene sonu başarısız olunca başlıyorlar " ben demiştim " demeye. Taraftar olmak yetmiyor bizim insanımıza. Scout oluyorlar, teknik direktör oluyorlar. Imkanı olsa başkanlık bile yaparlar 0 bilgi ile.

• antrenör kadrosu komple gitmeli. kurt hoca ismi ne olursa olsun kendi ekibiyle gelip, alınacak gönderilecek oyunculara kendi karar vermesi gerek. şu saatten sonra lucescu daum löw bielsa ne olursa olsun şimdikinden iyi olacağı kesin

• Batman kullanıcısına yanıt

dün gördüm aptal herifler koca koca listeler paylaşmış şu gitsin bu kalsın falan sanki bir boktan anlıyormuş gibi işin komik tarafı bizim basiretsiz ve aptal yönetimimiz bu hesap ve düşünceleri takip edip ona göre bir şeyler yapıyorlar. işin acı tarafı bu koskoca fenerbahçe sosyal medyadan yönetiliyor.

aptal oğlu aptallar bu sene boyunca her hafta bir balonu şişirdiler yok gustavo şöyle iyi yok samatta böyle iyi herkes elde patladı. allah nasip etmiyor işte fenerbahçe taraftarına.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.