Şimdi Ara

Bu Takımla Gelecek Başarı Büyük Şanstır

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
275
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar sezon başlamadan güldük eğlendik ama ligle birlikte işin acı kısmı başladı.

Ali Koç'u her ne kadar sevsem de kadroyu "temizleme" işini yapamadı. Tabi ki suçun tamamı onda değil, elimizdeki oyuncuların bir kısmı talip gelmeyecek kadar kötü durumda. Kadrodaki gereksiz şişkinliğin sebebi %20 Ali Koç ise %80 geçmişte yapılan hatalardır. Yine de bu durum kabul edilebilir değil.

Bunun dışında Fernandao'nun satılıp Slimani'nin kiralanması net şekilde manasız. İki kule forveti takaslayıp üstüne bir de zarar etmiş olduk. Ligde 18 golü geçebileceğini düşünmüyorum. Keza Ayew'den de pek umutlu değilim ama asıl mevkisi olan sol açıkta oynatılmıyor. Sebebini anlamış değilim. Barış sağ kanat, Ayew sol kanat oyuncusuyken sahada tam tersi bir durum var.

Ortasaha kurgusu rezalet. Elimizdeki oyuncuların hiçbirini rahat rahat kadroya yazamıyoruz. Biri çok ağır defansif, biri fiziksiz, biri yalnızca hücum biliyor, biri henüz yetersiz ama umut veriyor. Peki bu takımın ortasahadaki lideri kim? Eljif hariç kimi net şekilde 11 yazabiliyoruz? Yok.

Defans tandemi gayet iyi, yedekleri yok. Sağ bek ve sol bek asla güven vermiyor. Kale desek Volkan ilk 10 maç yine yokları oynayacak, belli oldu.

Göztepe ve Kayserispor maçlarını net skorlarla kazanırsak bir ihtimal takım havaya girer. Ama Beşiktaş derbisine kadar manasız puan kayıpları yaşanacaksa, ki geçtiğimiz yıllarda hep bu yaşandı, şampiyonluk tamamen şansa kalır.

Bundan ötürü takımdan beklentinizi bu önümüzdeki dört haftaya göre belirleyin, yoksa boşu boşuna kendimizi üzeriz. Hiç gerek yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ali koç umarım beni yanıltmazsın comolli dediğinde, aklını kurcalayan bir takım soru işaretlerine istinaden böyle bir cümle kurduğunu düşünüyorum. lakin bir ihtimal daha var o da geçen bir yorumcunun dediği gibi başkanlığa henüz hazır olmaması. yani önce başkanın pişmesini bekleyeceğiz gibi. (bknz: Ali Koç'un 2500 Euro'ya yaptırttığı Fenerbahçe Tarihi kitabında 42 hata...) kiralık oyuncu tercihine yeni bir takım oluşturma açısından bir anlam veremeiyorum ben. kiralan oyuncunun sözleşmesine satın alma opsiyonu da konsa kumar gibi bir şey bu. slimaniye bakınca nedense batuhan karadeniz aklıma geliyor. şu an 27 yaşında ve artık ne derseniz deyin.. ayewe de forum yorumlarında bu adam niye sol kanatda değil denmişti. tahminim ayak bileği sakatlığı olabilir. comolli iki futbolcuyu da super ligin kalitesine uygun görmüş olmalı. şu ana kadar değerlendirirsek satışlar da iyi puan aldı ama alımlarda ? yeni gelen futbolcuların faydalı olması başka bulunduğu mevkinin hakkını verecek olması başka. slimani geçen iki tane net atabileceği golü atamadı.

Bu Takımla Gelecek Başarı Büyük Şanstır

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.