Şimdi Ara

BU TAM BİR ÇILGINLIK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
31
Cevap
0
Favori
993
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ARKADAŞLAR DELL İNSPRİON 6000 MODEL NOTEBOOKLAR HATIRLARSANIZ 1299+KDV FİYATLA GİRDİ STOKLARA VE KONT ÜZERİNDE WİRELESS MODEM VERİYORDU.DAHA SONRA 1199+KDV YE DÜŞTÜ SON OLARAK KON 1099+KDV YE SATIYORDU.FAKAT MODEM VERMİYORDU.BUGÜN İSE TAM BİR ÇILGINLIK YAPILDI.DELL İN DİSTRİBÜTÖRÜ İNFRONİC A.Ş. 999+KDV YE SATMAYA BAŞLADI YANİ YTL OLARAK YAKLAŞIK 1,604 YTL KDV DAHİL.MANYAK BİR FİYAT BU YA.BENDE ALMAYA NİYETLİYİM NE DERSİNİZ ARKADAŞLAR BEKLEYEYİM Mİ ALAYIM MI ?

DELL İNSPRİON 6000

1,73 GHZ ,512 MB DDR II 400 MHz RAM-60 GB 54000 RPM HDD 128 PAYAŞIMLI EKRAN KARTI,BLUETOOTH VE EN ÖNEMLİSİ MARKA DELL

• çilginligi bilmem ama ilk ve ikinci fiyattan alanlara ayip oluyor, gercek fiyatiyla ç1km1yorlar piyasaya, tutturabildiklerine yerlestiriyorlar, sonra indirim yapiyorlar bu makinan1n avrupa sat1s1 zaten 799 yuro idi ilk ciktiginda...

ha buaras1 türkiye diyenlerler icin bir sey diyemem...
  • quote:

Orijinalden alıntı: G774

çilginligi bilmem ama ilk ve ikinci fiyattan alanlara ayip oluyor, gercek fiyatiyla ç1km1yorlar piyasaya, tutturabildiklerine yerlestiriyorlar, sonra indirim yapiyorlar bu makinan1n avrupa sat1s1 zaten 799 yuro idi ilk ciktiginda...

ha buaras1 türkiye diyenlerler icin bir sey diyemem...
    Al arkadaşım al... Hatta alınca notebookla birlikte bir resmini çekip koyarsan biz de bu güzel anı paylaşırız seninle... di mi..
  • quote:

Orijinalden alıntı: esarikaya

Al arkadaşım al... Hatta alınca notebookla birlikte bir resmini çekip koyarsan biz de bu güzel anı paylaşırız seninle... di mi..

Alıntıları Göster
    ya hakikaten iki distribitörün kapışmasının ceremesini 1199$dan alan son kullanıcı çekti!
    yazık oldu bence,
    ama şu var, bu ürünü arkadşlarla çok tartışştık ve araştırdık,
    dell aynı modl üzerinden birden fazla sei üretimi yapan bi üretici, infronic elindeki dell ins 6000 ilk üretilen parti ve 6cell batarya,
    ardndan çıkan seri ise daha gelişmiş 9cellik bi bataryaya sahip dell 6000 bunuda diğr disti getirmiş, ama burası türkiye malesef , üstelik bayarya arasındaki fark da okaadr umrumuzda da değil, bukadar fiyat farkını gererktircek bişey değil bence,
    ortaad reaksiyon bekleyen bi durum var,
    bakalım kont neapacak bu durum karşısında,
    ama şunu da belirtmek en erdemlisi olacak ki, iki ürün birbirinden farklı!

• quote:

Orijinalden alıntı: cimcimex

ya hakikaten iki distribitörün kapışmasının ceremesini 1199$dan alan son kullanıcı çekti!
    yazık oldu bence,
    ama şu var, bu ürünü arkadşlarla çok tartışştık ve araştırdık,
    dell aynı modl üzerinden birden fazla sei üretimi yapan bi üretici, infronic elindeki dell ins 6000 ilk üretilen parti ve 6cell batarya,
    ardndan çıkan seri ise daha gelişmiş 9cellik bi bataryaya sahip dell 6000 bunuda diğr disti getirmiş, ama burası türkiye malesef , üstelik bayarya arasındaki fark da okaadr umrumuzda da değil, bukadar fiyat farkını gererktircek bişey değil bence,
    ortaad reaksiyon bekleyen bi durum var,
    bakalım kont neapacak bu durum karşısında,
    ama şunu da belirtmek en erdemlisi olacak ki, iki ürün birbirinden farklı!

Alıntıları Göster
    ne zamandır karar veremiyordum, c.tesi akşamı bimekse uğradım, inspiron 6000 i az önce 999$ a indirdik dediler, 12 taksitle hemen aldım:), acaba beklesem 899$ olurmuydu:)

• quote:

Orijinalden alıntı: spolat34

ne zamandır karar veremiyordum, c.tesi akşamı bimekse uğradım, inspiron 6000 i az önce 999$ a indirdik dediler, 12 taksitle hemen aldım:), acaba beklesem 899$ olurmuydu:)

Alıntıları Göster
    arkadaşım hayırlı olsun iyi günlerde kullanırsın inşallah.bize notebook ile gilili görüşlerini bildirisen memnun olrum.mümkünse detaylı bir rapor bekliyoruz.senden iyi çalışmalar
    quote:

Orjinalden alıntı: spolat34

• quote:

Orijinalden alıntı: esarikaya

Alıntıları Göster
    arkadaşım senin espri yeteneğin bayağı bir gelişmiş.sen buralarda harcanıyosun yahu.
    quote:

Orjinalden alıntı: esarikaya

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu tam olarak ne oluyor
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: demirmustafa36

arkadaşım senin espri yeteneğin bayağı bir gelişmiş.sen buralarda harcanıyosun yahu.
    quote:

Alıntıları Göster
    BENCE BU ÇILGINLIĞIN SEBEBİ AŞAĞIDAKİ LİNKTE YATIYOR !!!

http://www.anandtech.com/cpuchipsets/showdoc.aspx?i=2627

ÖZETLE.. DOTHAN OUT YONAH IN ...

• quote:

Orijinalden alıntı: spolat34

BENCE BU ÇILGINLIĞIN SEBEBİ AŞAĞIDAKİ LİNKTE YATIYOR !!!

http://www.anandtech.com/cpuchipsets/showdoc.aspx?i=2627

ÖZETLE.. DOTHAN OUT YONAH IN ...

Alıntıları Göster
    Bu Yonah nedir? Yeni bir mobil işlemcinin kod adı falan mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: demirmustafa36

quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: demirmustafa36

quote:

Niye alındın anlamadım... Gayet iyi niyetli söylenmiş bir şeydi...

• quote:

Orijinalden alıntı: civcivx

Bu Yonah nedir? Yeni bir mobil işlemcinin kod adı falan mı?

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar,daha öncede dediğim gibi bu ne yazıkki Dell in pazarlama yönteminden kaynaklanıyor.Malesef TR deki dist.lerde kontrpiyede kalıyorlar.Ve tahminimce daha da çok kalacaklar.Selamlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: baycimx

Arkadaşlar,daha öncede dediğim gibi bu ne yazıkki Dell in pazarlama yönteminden kaynaklanıyor.Malesef TR deki dist.lerde kontrpiyede kalıyorlar.Ve tahminimce daha da çok kalacaklar.Selamlar

Alıntıları Göster
    evet bence de yeni bi chipset olayı falan değil bu çılgın fiyatlar,
    kesinlikle DELL in yanlış politikası...
    şuan iki distiyi birbirine kırdırıyor!

ama şu da var, ikidisti arasındaki rekabet daha fazla devam edmez bu üründe, zira zarar fiyat yazdıklarından adım gibi eminim,
    infronicin şuan 999$dan duyurduğu ürünü çok değil bikaç ay önce 1399$dan satmaya çalışmıştı, nekadar sattı bilemem ama ardından 1299 , 1099 ve son olarak 999$a düştü fiyatlar..

daha fazla fiyat düşer diye beklmek anlamsız olur bence,

ama ençok ; pahalı fiyattan alan arkadşların neyaptıklarını yada nasıl hissettiklerini merak ediyrm ben!!

• quote:

Orijinalden alıntı: baycimx

Alıntıları Göster
    İki modelin batarya haricindeki farkları neler????
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozankalin

İki modelin batarya haricindeki farkları neler????

Alıntıları Göster
    daha fazla fiyat düşmez bencede usa deki fiyatı belli zaten vede tr ye gelince okadar vergi biniyor garip tabi bukadar kısa sürede bukadra düşmesi
  • quote:

Orijinalden alıntı: wolf1907

daha fazla fiyat düşmez bencede usa deki fiyatı belli zaten vede tr ye gelince okadar vergi biniyor garip tabi bukadar kısa sürede bukadra düşmesi

Alıntıları Göster
    Neredeyse 505 , 510m fiyatlarına denk geldi, bunun yanında 839 dolara dell d600 var ki, şu fiyatın karşısında ucuz denilen d600 pahalı duruma geldi.. bu şekilde fiyat politikası olmaz..
    Aklıma şuda geliyor bu modelde satış sorunu var ki, biriken mallari satmaya çalışıyorlar mı ? fiyatlarla bu kadarda oynanmaz, adamın aklına başka sorular takılır...

• quote:

Alıntıları Göster
    hayır ,
    batarya haricinde hiçbi fark yok,9cell le karşı 6cell..
    distiler farklı,
    fiyat düşüşü sebebi garip tabi, ürününyurtdışı fiyatı ortada,
  • quote:

Alıntıları Göster
    bence şu an dist. ler çok büyük zarar ediyorlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bufalobill

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Bufalobill

Adama günahını vermezler bırak zarar etmeyi,alet gayet şık ve özellikler de süper bu fiyata şu an daha iyisi yok.Almayı düşünenler kaçırıp pişman olmasınlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: redwyne

quote:

Orjinalden alıntı: Bufalobill

Adama günahını vermezler bırak zarar etmeyi,alet gayet şık ve özellikler de süper bu fiyata şu an daha iyisi yok.Almayı düşünenler kaçırıp pişman olmasınlar.

Alıntıları Göster
    ben 1099+kdv ye aldim...indirim kuponu kullandim....canta+mouse+hub verdiler 70-80ytl eder....
    c.tesi aldim...
    pazar alsaydim hediyesiz 999+ ya alcaktim...yani 60-70 ytl zararim oldu bir gün icin....

ama uzulmuyorum....sonucta bu makineyi 1299+ ya alan da var...hatta su an elimde eylul infronic katalogu var 1399+kdv...:) onlarin yerinde olsaydim uzulurdum baya.....tamam fiyat dusmeli ama boyle tepetaklak degil.....gercekten su an cihazin fiyat/perf bir milyon....:) saka gibi.....

ama yinede oyuncular uzak dursun...ekran parlak degil ve karti onboard ...ama benim gibi oyun bilmeyenler icin muthis bir firsat......

• quote:

Orijinalden alıntı: souza1907

ben 1099+kdv ye aldim...indirim kuponu kullandim....canta+mouse+hub verdiler 70-80ytl eder....
    c.tesi aldim...
    pazar alsaydim hediyesiz 999+ ya alcaktim...yani 60-70 ytl zararim oldu bir gün icin....

ama uzulmuyorum....sonucta bu makineyi 1299+ ya alan da var...hatta su an elimde eylul infronic katalogu var 1399+kdv...:) onlarin yerinde olsaydim uzulurdum baya.....tamam fiyat dusmeli ama boyle tepetaklak degil.....gercekten su an cihazin fiyat/perf bir milyon....:) saka gibi.....

ama yinede oyuncular uzak dursun...ekran parlak degil ve karti onboard ...ama benim gibi oyun bilmeyenler icin muthis bir firsat......

Alıntıları Göster
    Kesinlikle distlerin zarar ettiğine inanmıyorum.Çünkü bu türden fiyat düşüşlerinde üretici firmalar distlerini sübvanse edilir.Yani olan yine zamlı fiyatla alan tüketicilere oldu.Arkadaşlar teknoloji ürünleri alırken bence ürün çıkar çıkmaz değil üzerinden en az 3 yada 6 ay geçtikten sonra almalı diye düşünüyorum.Selamlar

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.