Bildirim
bu tasarımlar nasıl yapılıyor
Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
Gösterdiğin görüntülerin hepsi illustrasyon. Eğer bu konuda kabiliyetliysen herhangi bir çizim programı ile yapabilirsin (corel, illustrator vs.). Bunları orjinal görseller üzerinde çalışarakta yapabilirsin. Orginal görselleri bu şekilde hazırlayabilecek filtreler uygulayan pek çok program var ama istediğin sonuçları elde edemeyebilirsin. Özetle bu konuda kabiliyetin varsa youtube üzerinde yüzlerce how to videoları var. İncelemeni tavsiye ederim. -
cevabınız için teşekkür ederim dostum, photoshop biliyorum onunla ilgili araştırma yaptım youtube ama tam olarak bulamadım.quote:
Orijinalden alıntı: putumku
Gösterdiğin görüntülerin hepsi illustrasyon. Eğer bu konuda kabiliyetliysen herhangi bir çizim programı ile yapabilirsin (corel, illustrator vs.). Bunları orjinal görseller üzerinde çalışarakta yapabilirsin. Orginal görselleri bu şekilde hazırlayabilecek filtreler uygulayan pek çok program var ama istediğin sonuçları elde edemeyebilirsin. Özetle bu konuda kabiliyetin varsa youtube üzerinde yüzlerce how to videoları var. İncelemeni tavsiye ederim. -
Photoshop ile yapacaksanız hazır cartoon action'lar kullanabilirsiniz veya Dynamic Auto Painter, Synthetik Studio Artist gibi sadece bu tarz işlere özel yazılımlar kullanarak fotoları efektlendirdikten sonra Photoshop ve/veya Illustrator ile geliştirebilirsiniz. -
poko001 yardımların için teşekkür ederim.quote:
Orijinalden alıntı: poko001
Photoshop ile yapacaksanız hazır cartoon action'lar kullanabilirsiniz veya Dynamic Auto Painter, Synthetik Studio Artist gibi sadece bu tarz işlere özel yazılımlar kullanarak fotoları efektlendirdikten sonra Photoshop ve/veya Illustrator ile geliştirebilirsiniz.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X