Şimdi Ara

bu tasarımlar nasıl yapılıyor

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
310
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar şu tasarımları photoshop ile nasıl yapıyorlar, beni yönledirecek varmı, eğitim seti youtube vs.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alexis7 -- 27 Kasım 2019; 12:25:47 >

• Gösterdiğin görüntülerin hepsi illustrasyon. Eğer bu konuda kabiliyetliysen herhangi bir çizim programı ile yapabilirsin (corel, illustrator vs.). Bunları orjinal görseller üzerinde çalışarakta yapabilirsin. Orginal görselleri bu şekilde hazırlayabilecek filtreler uygulayan pek çok program var ama istediğin sonuçları elde edemeyebilirsin. Özetle bu konuda kabiliyetin varsa youtube üzerinde yüzlerce how to videoları var. İncelemeni tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: putumku

Gösterdiğin görüntülerin hepsi illustrasyon. Eğer bu konuda kabiliyetliysen herhangi bir çizim programı ile yapabilirsin (corel, illustrator vs.). Bunları orjinal görseller üzerinde çalışarakta yapabilirsin. Orginal görselleri bu şekilde hazırlayabilecek filtreler uygulayan pek çok program var ama istediğin sonuçları elde edemeyebilirsin. Özetle bu konuda kabiliyetin varsa youtube üzerinde yüzlerce how to videoları var. İncelemeni tavsiye ederim.
    cevabınız için teşekkür ederim dostum, photoshop biliyorum onunla ilgili araştırma yaptım youtube ama tam olarak bulamadım.
  • Photoshop ile yapacaksanız hazır cartoon action'lar kullanabilirsiniz veya Dynamic Auto Painter, Synthetik Studio Artist gibi sadece bu tarz işlere özel yazılımlar kullanarak fotoları efektlendirdikten sonra Photoshop ve/veya Illustrator ile geliştirebilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: poko001

Photoshop ile yapacaksanız hazır cartoon action'lar kullanabilirsiniz veya Dynamic Auto Painter, Synthetik Studio Artist gibi sadece bu tarz işlere özel yazılımlar kullanarak fotoları efektlendirdikten sonra Photoshop ve/veya Illustrator ile geliştirebilirsiniz.
    poko001 yardımların için teşekkür ederim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Çalışmalar nasıl gidiyor
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.