Şimdi Ara

Bu Temayı Nasıl Uygularım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
815
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu temayı nasıl uygulayabilirim?

Bu Temayı Nasıl Uygularım?

http://proteinpannkaka.deviantart.com/art/Genome-407071678

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Worcestershire -- 9 Ağustos 2015; 13:43:38 >

• Adam link vermiş. Önce UxPatch (benzeri) ile yama atın sonra linkten temayı indirip kurun. Hiç önermem, tema ile oynayınca Windows coşuyor sonra.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CyBeRAli

Adam link vermiş. Önce UxPatch (benzeri) ile yama atın sonra linkten temayı indirip kurun. Hiç önermem, tema ile oynayınca Windows coşuyor sonra.

Nasıl coşuyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: WetDream

quote:

Adam link vermiş. Önce UxPatch (benzeri) ile yama atın sonra linkten temayı indirip kurun. Hiç önermem, tema ile oynayınca Windows coşuyor sonra.

Nasıl coşuyor?

Yavaşlıyor, takılmalar yapıyor; antivirüsler, kayıt defteri temizleme araçları dosyalarınız değiştirildi şeklinde uyarı göndermeye başlıyor. Silmeye kalkınca yarım yamalak siliniyor, açılışta xyz dosyanız eksik gibisinden hatalar alabiliyorsunuz. Bunlar sadece bazıları (kesin olacak da demiyorum).
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: WetDream

quote:

Nasıl coşuyor?

Yavaşlıyor, takılmalar yapıyor; antivirüsler, kayıt defteri temizleme araçları dosyalarınız değiştirildi şeklinde uyarı göndermeye başlıyor. Silmeye kalkınca yarım yamalak siliniyor, açılışta xyz dosyanız eksik gibisinden hatalar alabiliyorsunuz. Bunlar sadece bazıları (kesin olacak da demiyorum).

O kadar da heveslenmiştim halbu ki, bütün temalar mı böyle hocam?

• Sanırım hayır ama temiz iş tema yaması kurmamak olurdu diye düşünüyorum. Bununla birlikte temanızı sanal bilgisayarda test edip ona göre de karar verebilirsiniz.

Düzenleme: İmla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bilgisayıcı -- 13 Ağustos 2015; 0:51:45 >
  • Çoğu tema böyle, bence kurmayın.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu program nasıl?
    geçen yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • www.nakamaturk.com

anime-manga-haber anime tanıtımları multimedya için sayfamıza bekleriz :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: 25grudnia

http://windows.microsoft.com/en-us/windows/themes

Ne alaka kardeş
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.