Bildirim
bu teyp nasıl sizce alınırmı ?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Teyp iyi bana görede sen amfi falan kullanacakmısın yoksa direk çıkışlarınımı kullanacaksın ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jilett -- 1 Mart 2014; 16:04:16 > -
quote:
Orijinalden alıntı: SilentJ
Teyp iyi bana görede sen amfi falan kullanacakmısın yoksa direk çıkışlarınımı kullanacaksın ?
anfi kullanıcam hocam -
300 liraya da sıfır Pioneer teypler var. Onlarada yönelebilirsin. -
Alınır hocam 2 rca çıkışa sahip fiyatı da çok uçuk değil dvd oynatan teyplere nazaran
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Peugeot-307
Alınır hocam 2 rca çıkışa sahip fiyatı da çok uçuk değil dvd oynatan teyplere nazaran
bu özelliklerde sıfır olarak 300 liraya yok galiba hocam varsada ben bilmiyorum -
X-3650ler falan var ama bunu almak daha mantıklı bi seçim olur tabikide
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: enes ceylan
model pıoneer in dvh 855 avbt modeli sıfır fiyatları 500 civarında ben ikinci el almayı düşünüyorum 300 liraya teyp hakkında bilgisi olan varsa yardımcı olurlarsa sevinirim şimdiden teşekkürler :)
4 kanallı amfiyi çıkış rca gücünü düşürmeden tam olarak besler
eğer 300 liraya alıcaksan al ama 500 lira verme bence
-
quote:
Orijinalden alıntı: bygamer
quote:
model pıoneer in dvh 855 avbt modeli sıfır fiyatları 500 civarında ben ikinci el almayı düşünüyorum 300 liraya teyp hakkında bilgisi olan varsa yardımcı olurlarsa sevinirim şimdiden teşekkürler :)
4 kanallı amfiyi çıkış rca gücünü düşürmeden tam olarak besler
eğer 300 liraya alıcaksan al ama 500 lira verme bence
sıfırı 500 civarlarında hocam ikinci el var 300 e çok kararsızım açıkcası
-
quote:
sıfırı 500 civarlarında hocam ikinci el var 300 e çok kararsızım açıkcası
al geç görünüm olarak iyi yani kaliteli fakat şöyle bir durum daha var bunlar büyük ekran olmadığı için görüntü çok kaliteli değil ve oynatabilmen için formatını değiştirmen gerekir videoların
5 kanallı amfi veya 4 kanallı steryo + mono bass amfisi bağlıayacak olursan 1 rca çıkışını bass a girersin diğerini y rca kablo ile çoğaltır steryo amfiye bağlarsın sıkıntı olmaz yinede
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X