Şimdi Ara

Bu Ticaret Bana Yeter...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
567
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1 ay önce c-east da ne war ne yoksa satmıştım sattığım itemler

+8 Dual Cleaver +7 Citin Set +6 DD

ve günler geçti birşey almadım bekledim belki dün geceye kadar büyük bir karım yoktu

Kİ DÜN GECEYE kadar...

40m den +7 dd alıp 450m +8 warior fp +6 warior'ye sattım

we bugün tüm itemlerimi dizdim

+7 Shard
    +8 Cleaver
    +7 Çitin Set
    +6 DD
    155m Para
    belki çok iyi itemler değil ama bn itemlerimi satarken kesin batarım diyordum :) ama insan ticaretle kısaca emeğinle birşeyler yapınca çok güzel oluyor mutlu oluyor
    belki kışa kadar bekler daha iyi itemler yapardım ama malum sbs war we şimdiden tadını çıkarayım dedim

İyi Forumlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Asasin_Style -- 26 Temmuz 2008; 16:11:26 >

• ticaret ticarettir hemşerim tebrikler biraz şanslıymıssın ama 40m ye dd +7 alman güzel fena deil devamını bekleriz...
  • saol kardeşim bn en az 10 yeşil kutu kırdırdım hepsi boş bi keresinde i 2 sıra fragment aldım hepsi boş Allah yüzüme güldü Sonunda Şükür Rabbime
  • şans işi benimde baze nböyle fırsatlar karsıma çıkıor iron impact 999 a koyulurken birinden 420m e almıstım 7 gb kar ederek satmıstım 3 hafta önce şansı iyi değerlendirmişsin biraz bekle bence itemleri satma piyasa allak bullak ticaretin sarası değil gb tekrar çıkacakmı çıkmıcakmı belli olsun öyle ticaretini sürdür
  • kardeş ticaret yapmamışsın enayiden item almışsın o şans her zaman gelmez pazarda ticaret yapıcam diyorsan pazarda alabileceğin satabileceğin itemlerin fiyatlarını muhakkak bilmen lazım o ndan sonra ucuza item arayacaksın paran katlanır zamanla ama 155m sermaye bu piyasalarda yetersiz çok karlı iş yapamazsın
  • h.o
    40 dd aldım konusunda bende sana küfür edenlere küfretcektim zor tuttum kendimi
    çok densiz var forumda
  • mavimsi dünya teşekkürler kardeşim
    ayırca

k.kahriman yazdıımdan bi alıntı alıcam
    ve günler geçti birşey almadım bekledim belki dün geceye kadar büyük bir karım yoktu
    dedim ya büyük karım yoktu ama 250m karım wardı hiç yok diemem
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu ne kardeşim heryerde.siyaset
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • iyi yakalamışında ticaret değilki adam 400 e koyaacktı 1 sıfırı yazamdı 40 a koydu budur heralde
    ama hayırlı olsun güzel olmuş
  • ''40m den +7 dd alıp'' ticaret değil şans diyoruz
  • quote:

Orjinalden alıntı: lev@

iyi yakalamışında ticaret değilki adam 400 e koyaacktı 1 sıfırı yazamdı 40 a koydu budur heralde
    ama hayırlı olsun güzel olmuş

Bendede dün +7 chitn kafalık ve +6 dd vardı

karıştırmışım 45 koymuşum yarım saat sonra farkettim ama satılmamış.
  • hala aranızda anlamayanlar war....
    bi kere ben normalde ticaretle 205m kar yaptım dd yi 40m den aldığımı katmıyorum işin içine
    cleaverler şu an 80m bn 105m den sattım dualinden 50m kar
    citinler şu an 45m 63 den sattım toplam 90m kar
    +6 dd şu an 200m 290m den sattım 90m kar

50+90+90=225m kar ticaret derken bunu kastettim tabi o şans olmasa bu charın cok da yükseğinde bi çar dizemezdim
    ama sonuçta ticaret war
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.