Şimdi Ara

Bu tişörtü nasıl bastırabirim ? (Sonunda basıldı)SS (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
391
Cevap
32
Favori
27.462
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kimse bastırıp satmayacaksa yurtdışından sipariş vericem.
  • ben bastırdım fakat acele ile resmi verip gidince küçük basmışlar,daha büyük yapardık deseydiniz dediler.sağ tarafımdan ameliyat oldum oraya yaptırdım 2 kişiyi kandırdım bugün içime giyip sağtarafım acıyor deyip az açınca kanamış felan dediler.biraz daha büyük olsa fena olmazdı
    satmıyorum

[]

deseni bir ara veririm kendiniz bastırın,alt üst kesik gibi görüntü resim o şekildeydi biraz daha uğraşmak lazım

Bu tişörtü nasıl bastırabirim ? (Sonunda basıldı)SS

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HÜSAMCIK -- 1 Mayıs 2012; 0:40:45 >
  • Şu t-shirt i bastıran paraya para demeyecek ya bastırın biriniz.
  • Ekranı karnına koy sırtını ütele. O kırmızı benzersizce çıkacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HÜSAMCIK

ben bastırdım fakat acele ile resmi verip gidince küçük basmışlar,daha büyük yapardık deseydiniz dediler.sağ tarafımdan ameliyat oldum oraya yaptırdım 2 kişiyi kandırdım bugün içime giyip sağtarafım acıyor deyip az açınca kanamış felan dediler.biraz daha büyük olsa fena olmazdı
    satmıyorum

deseni bir ara veririm kendiniz bastırın,alt üst kesik gibi görüntü resim o şekildeydi biraz daha uğraşmak lazım

yalnız basım güzel olmamış kan efekti dikdörtgen şekilde basılmış yani yapay olduğu çok belli

• basım konusunda haklısınız dikdörtgen çıkmış desen o şekilde olduğu için photosopta alt ve üstede ekleme yapıp sadece orta kısmı büyüterek yapılabilinirmiş,
    desen; http://g1204.hizliresim.com/w/m/4n8zz.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HÜSAMCIK -- 19 Nisan 2012; 22:27:55 >
  • son durum nedir
  • Son durum nedir? Onlarca kişi heyecanla bekliyor
  • kaldık yine yurt dışına.YurtDışı sipariş linki bulan atabilir mi lütfen.
  • Son Durum :
    Beyler bugün gittim konustum baskı atölyesiyle bir tane örnek bastırıcam baskı yapıştırma değildir.
    Ptesi günü vericem baskıya bir tane örnek bastırcam resimleri buraya koyarım.
    Ücret ortalama 25-30 civarı olcak beyler.

Resimleri koyunca ona göre isteyenler PM atabilir.
  • yurtdışındaki bu sitedeki t shirt baskıları çok güzel bunların aynılarını t shirt e uygun full bir şekilde nasıl bastırabiliriz bilgisi olan var mı ?http://www.designbyhumans.com/shop/gender,m/price,9/page/4/
  • up
  • quote:

Orijinalden alıntı: ForzAykt

up

ne up'ı bilader, örnek resmi koymayacakmıydın sen?
  • budan daha basit ne var?

yazıcıdan o yazıyı cıkartin. cikartiginiz kaidi bir kartona yapıştırın. falcata ile yazini kenarlarindan gecin. duz bir tişörtü üzerine koyup uzerine kumas boyasi surun. alt kata cikmamasi icin araya birsyeler koyun. daha sonra kan lekesi yapmak istediginiz kısmı burustura bildiginiz kadar burusturun. burusturdugunuz kısmı bir baragın ıcındeki bordo renkli kumas boyasina batirin. bir bulasik eldiveni takin elinize onunla uzerinde kalan boyayı sıyırıp cikartin. daha sonra kurumaya birakın. kuruyunca yuksek derecede yıkayın. aynısı olmassa da cok kolay bir yontem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JQKER -- 1 Mayıs 2012; 1:43:12 >
  • Büyük ihtimalle 2-3 güne psd dosyasını hazırlayıp tshirt basan bir yerde bastıracağım.Lütfen kusura bakmayın eğer herkese dağıtılırsa bu tasarım LCW tshirtleri gibi herkesin üzerinde olur.
  • Ne tshirtmus ya aylardir bastiramadiniz.
  • ben de t-shirt'ün arkasına avatarımdaki yazıyı istiyorum,tasarım yapmayı öğretecek konu olursa süper olur.
  • yılan hikayesine döndü
  • Harbiden noldu bu tişört? Bir türlü bastıramadık.

Bu arada ebay satış linki bu. Ama oradan almaya çalışırsanız çok pahalıya gelir. Birisi burada bastırmanın bir yolunu bulursa söylesin.

http://www.ebay.com/itm/IM-FINE-BLOOD-STAINED-TSHIRT-MUST-SEE-/320851130420?pt=UK_Men_s_T_Shirts&var=&hash=item4ab437b834#ht_602wt_1169

• e-baydakileri beğenmedim. Desen böğründe olmalı. Bir de mümkünse savaştan çıkmış gibi leş gibi bi görüntüsü olmalı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hobar -- 16 Mayıs 2012; 16:22:48 >
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.