Şimdi Ara

Bu tişörtü nasıl bastırabirim ? (Sonunda basıldı)SS (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
391
Cevap
32
Favori
27.459
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ogulcanozugenc

@whiskeyinthejar

işin tekniğini mi bilmiyorum ? kalıbın fiyatınımı bilmiyorum ? 5 renk kalıp 700-800 lira tutuyor. siz kaç senedir t-shirt üretiyorsunuz ? biz 15 senedir imalat yapıyoruz. t-shirtleri fiyatlandırmamda hata yok. siz 20 liraya yapılan ürünle karşılaştırınca anlarsınız ortaya ne çıkacağını. pahalı olduğunuda kendiniz söylüyorsunuz zaten kalıp fiyatım fazla ise dikim ve adet baskı fiyatınıda eksik yazmışım zaten hayır maliyetini söylemek zorundada değilim bu kadar detayı hiçbir müşteri bilemez amacım yardımcı olmak hala konuşanlar var. serfigrafi terimini bilmiyorum evet suçmu bu ? bunları baskı fabrikasına götürüyorum ve yapıyorlar ben kendim baskısını yapmıyorum zaten. emprime baskı olduğunu bilmem yeterli bana her hafta 10 bin adet t-shirt üretimi yapıyoruz lütfen tekstilci değilseniz daha fazla yorum yapmayın fakat baskı konusunda bildiklerinize dediğim yok saygım sonsuz. kumaşa kağıda yapar gibi baskı yapan arkadaşınız illaki kaliteli basar fakat bu ürün uzun ömürlü olacakmı ? kağıdı yıkamıyoruz değilmi sonuçta ? 500 adet altı olduğu için zaten zarar edebileceğimi biliyorum 50 kerede yazdım zaten buraya. neyse saygılar sevgiler size yazdıklarımıda yanlış anlamazsınız umarım.. bu arada şunuda söylim benim kararım verim değil. baskı parasından kaçmak hiç değil. amacım kalite.. yapacağım ürününde kaliteli olacağını tahmin ediyorsunuzdur zaten

bu arada t-shirtleri üretmeyi %90 düşünüyoruz (babam ile zaten başrol oyuncusu babamdır üretim konusunda) fakat ben tam tasarım belli olmadığından doğaçlama üretipde 50-100 adet t-shirtün elimde kalmasını istemiyorum. arkalı önlü tasarımı photoshop bilen bir arkadaş ile konu sahibinin ayarlaması gerekiyor. tam tasarımı vermezseniz yukarıda arkadaşın verdiği linkteki ürün gibi bir ürünle karşılaşıp almayacağınızı biliyorum
    bedenleri M - L - XL - XXL olarak düşündüm. S üretilmeyecek. dar dar giyilcek bir t-shirt modeli değil bu dediğim gibi tasarımı beklemedeyim. arka tarafıda lazım.. kafana göre yap demeyin çünkü beğenmezseniz elimde kalır ve zarar ederim.

NOT : Tasarımcı arkadaşlardan konunun ilk mesajındakine benzer tasarım örnekleri istiyorum. tahmin edebileceğiniz gibi o kan lekesi t-shirt'ün arkasınada gidiyor. arkalı önlü bir tasarım ve giyilmiş hali nasıl olur onun örneğini istiyorum. tasarım aşamasını geçersek numune çıkarıcam en kısa sürede.

Yanlış anlamıyorum canım. sizde beni yanlış anlamayın. ben tişört basmıyorum. tekstil baskıda sadece fantezi işler yapıyorum, tişört işi cidden amele işi. getirisi az emeği çok. ama tekstilci olup daha baskının ne olduğunu bilmiyorsanız ayıp. kaldı ki masrafları elbet bildirmek zorunda değilsiniz ama bilip bilmede kalıp 1000 şu 500 demek yanlış. fiyatı 30 dan aşağı olmaz deseniz farklı. ayrıca işi bilmediğiniz için açıklayayım. emprime baskıda serigrafi boyası kullanılır. bu boyalar nitro selüloz yani solvent içeriklidir, boya kalıbın üzerinden sıvanır. sert zemin baskı makinalarıda solvent içerikli boya kullanır. ve yıkamazya çıkmaz. sonuçta aynı şey yapılır, boya sıvanır.

ayrıca empirime bastırma planınız varsa, görseli tişört üzerinde değil, her renk ve ton için ayrı ayrı katman olarak ayırıp, ön ve arkayı birleştirerek yapmanız lazım. yandan basılmalı yoksa zaten pozalanmaz.

• tişört gerçekten süper ve çok orijinal. ama şu sanal pazardaki arkadaşınki olmamış. çok basit duruyor ve pahalıya satıyor. + işi ticarete dökmeyin ki liseliler de giyip orjinallik kalitemizi düşürmesin. sadece bize özel birşey olsun. ve bende almaya hazırım haber bekliyorum.
  • İlginç bir t-shirt, güzele benziyor.
  • @whiskeyinthejar

doğru söylüyorsunuz zor iş amele işi biliyorum tahmini fiyat hesabını kafamda yaparken burayada yazdım ezbere bilememem niye anormal geldi anlamıyorum. ayrıca o kırmızı katman kaç renge ayrılcak ben bilmiyorum kırmızının tonları var ve siyahda var içinde. kalıp sayısınıda bilmediğimden ne kadar boya gider kaç kalıp çıkar bilmiyorum. 500 olur 600 olur bakarsın bu zor 10 kalıp gerektiriyor derler 1000 olur ama en az 500 olur diye 2 3 sayfa önce yazmıştım zaten. daha net bir hesap yaptığımızda 600 ü bulacağını görmüştük.

bu serigrafiyi kullanarak daha basit bir yolla basmak mümkünmüdür yani ? böyle kalıp kalıp değilde daha farklı ve ucuz bir yöntem ? evet önle arka birleşip yandan basılcaktı zaten.

edit: bu arada önceki mesajlarda kendimi kaptırmış olabilirim zaten yanlış anlamamışsınız teşekkürler bunun için. saygılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ogulcanozugenc -- 13 Nisan 2012; 10:46:26 >

• 30 tl veririm kaliteli olursa
  • sonuç?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ForzAykt

sonuç?

olayacak galiba yattı bu iş
  • 1 tane bastırın adam gibi bişi ortaya çıkarsa 30 tl verip alıırım
  • güncel kalsında alalım artık şunu
  • up o zaman
  • Fancy den mi gördünüz?
  • Ben de istiyorum tam benlikmiş
  • Adama sordum evet bastırıyoruz dedi.. tanesi 15 TL'ye yaparız dedi, ama toptan olursa ucuza gider dedi.. isteyen varsa bana pm atsın. yada topluca bastıralım şu tişörtü yaz gelmeden :D ben deniyecem
  • Bence zor,bu kalitede çıksa bile 30tl ye kimse vermez bence.Neyse umudum var, takip.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ciko28

Adama sordum evet bastırıyoruz dedi.. tanesi 15 TL'ye yaparız dedi, ama toptan olursa ucuza gider dedi.. isteyen varsa bana pm atsın. yada topluca bastıralım şu tişörtü yaz gelmeden :D ben deniyecem

15 tl ye iki üç yıkamada boyası solmasın
  • bu nasıl olmuş ??

Bu tişörtü nasıl bastırabirim ? (Sonunda basıldı)SS

Bide bunu yaptım

Bu tişörtü nasıl bastırabirim ? (Sonunda basıldı)SS

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi act02 -- 17 Nisan 2012; 16:59:55 >
  • takip
  • quote:

Orijinalden alıntı: act02

quote:

Orijinalden alıntı: ciko28

Adama sordum evet bastırıyoruz dedi.. tanesi 15 TL'ye yaparız dedi, ama toptan olursa ucuza gider dedi.. isteyen varsa bana pm atsın. yada topluca bastıralım şu tişörtü yaz gelmeden :D ben deniyecem

15 tl ye iki üç yıkamada boyası solmasın

Wallah hocam ne desem bilmiyorum ki.. adam yok yok solmaz der geçer.. sonrasını bilmiyorum işte

• takip
  • İnternetten sipariş verdim
    Dün geldi, manyak bişey abi uaa
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.