Canlı Yayın
Samsung Galaxy S25 ailesi tanıtılıyor! - Galaxy Unpacked 2025 Türkçe Canlı Yayın
Şimdi Ara

Bu tişörtü nasıl bastırabirim ? (Sonunda basıldı)SS (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
391
Cevap
32
Favori
27.461
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • en kalitelisinin maliyeti baskısı dahil 9 lirayı gecmez tabi 300 kişi alıcaksa hadi bir girişimci ön ayak olsun ??
  • quote:

Orijinalden alıntı: YodaTheMaster

iyi de ya o kanın olduğu yerden tinerci pıçakla dürtüverirse, millette nasıl olsa desen deyip hastaneye götürmezse seni?

Ölürse de mezar taşına I'm fine dedim inandınız bak ne oldu şimdi yazdırsin bir de değil mi?
  • 20-30 neyse ödeyelımde satın alalım şu tshırtu
  • takip..
  • 25-35 arasi bende varim ama tabi ilk resimdeki gibi kaliteli olursa
  • Arkadaşlar bu tişörtü edinmek isteyen arkadaşlar forumda 2.el ilanlara baksınlar bir arkadaş satıyor. 25 lira'ya bende almayı düşünüyorumda insanların tavırları değişik olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kapat Aç Düzelir

quote:

Orijinalden alıntı: YodaTheMaster

iyi de ya o kanın olduğu yerden tinerci pıçakla dürtüverirse, millette nasıl olsa desen deyip hastaneye götürmezse seni?

Öyle bişey olursa zaten adam ölmeyi haketmiştir, o şansla yaşayıp napıcak bide kutup ayısını mı beklicek?

çok güldümm
  • Takip.
  • Laaaan
    Bende istiyorum, alıcam bende
  • o kalite yakalanırsa bende alırım
  • Orijinalden alıntı: ForzAykt

bunu tasarlayacak birisi var mı ? ya da bunu nasıl bastırabilirim ?

Bu tişörtü nasıl bastırabirim ? (Sonunda basıldı)SS
  • selamlar arkadaşlar. Satruyto arkadaşımızla beraber daha güzel bir tasarım ortaya çıkarıcaz.. şimdiki tasarımı arkalı önlü başarılı olmuş bence kendisine teşekkür ediyorum.

asıl konuya gelirsem; ilk etapta toplam 100 adet üreticez. ve ciddi bir gider olacak. babam tasarımı sevmesede ben onu üretime ikna ettim fakat mantıklı bir konuyu aklıma getirdi. ben 50 kişi falan alcak en az diyordum oda "oğlum 50 kişi alıcam der 10 kişi alır almaz 100 tane t-shirt elimizde kalır. ya arkadaşlardan önceden para iste 10 lira falan. yada ben bunu üretmem." bu konu benim hiç aklıma gelmemişti. şimdi kimsenin sözüne güvenerek 100 adet mal üretilmez. önceden kapora alınması mantıklı. ben bu yüzden üretimden çekiliyorum. sizden 10 lira istememde saçma oluyor internet ortamında. ürünlerin satış fiyatıda 30 lira olcak. 25 e yapılanı herkes gördü sanırım daha fazla fiyatımı tartışmaya gerek yok zaten "zarar" etme ihtimalim çok yüksek eğer 10 lira göndermeye hazır 30-40-50 arkadaş varsa üretime başlarız. eğer yoksa sizde bu isteğe uygun değil diyorsanız maalesef üretemiyoruz. herkese iyi forumlar arkadaşlar

bu arada yine yazmadan edemedim. maliyet hesabı yapan arkadaşlar var. hesapladıkları 9 lira kağıt baskıda geçerli saygılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ogulcanozugenc -- 10 Nisan 2012; 22:35:53 >

• O zaman bekliyoruz kesin alıcakları
  • aslında tshirt v yaka ve biraz beli sarsa yani atlet gibi olmasa daha iyi olur gibime geldi ama ?
  • Bende alabilirim
  • oha çok güzel ben de istiyorum
  • bende alırım :))
  • Düzgün bir liste çıkartın beyler. Kesin alacakları yazın bir yere. Bu arada ekonomik bir şey olursa bende alabilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ogulcanozugenc

selamlar arkadaşlar. Satruyto arkadaşımızla beraber daha güzel bir tasarım ortaya çıkarıcaz.. şimdiki tasarımı arkalı önlü başarılı olmuş bence kendisine teşekkür ediyorum.

asıl konuya gelirsem; ilk etapta toplam 100 adet üreticez. ve ciddi bir gider olacak. babam tasarımı sevmesede ben onu üretime ikna ettim fakat mantıklı bir konuyu aklıma getirdi. ben 50 kişi falan alcak en az diyordum oda "oğlum 50 kişi alıcam der 10 kişi alır almaz 100 tane t-shirt elimizde kalır. ya arkadaşlardan önceden para iste 10 lira falan. yada ben bunu üretmem." bu konu benim hiç aklıma gelmemişti. şimdi kimsenin sözüne güvenerek 100 adet mal üretilmez. önceden kapora alınması mantıklı. ben bu yüzden üretimden çekiliyorum. sizden 10 lira istememde saçma oluyor internet ortamında. ürünlerin satış fiyatıda 30 lira olcak. 25 e yapılanı herkes gördü sanırım daha fazla fiyatımı tartışmaya gerek yok zaten "zarar" etme ihtimalim çok yüksek eğer 10 lira göndermeye hazır 30-40-50 arkadaş varsa üretime başlarız. eğer yoksa sizde bu isteğe uygun değil diyorsanız maalesef üretemiyoruz. herkese iyi forumlar arkadaşlar

bu arada yine yazmadan edemedim. maliyet hesabı yapan arkadaşlar var. hesapladıkları 9 lira kağıt baskıda geçerli saygılar

Sen şimdi, yıkandığı zaman kalitesinden ödün vermeyen, baskısı düzgün bir t-shirt yapabilecek misin?

• quote:

Orijinalden alıntı: ogulcanozugenc

selamlar arkadaşlar. Satruyto arkadaşımızla beraber daha güzel bir tasarım ortaya çıkarıcaz.. şimdiki tasarımı arkalı önlü başarılı olmuş bence kendisine teşekkür ediyorum.

En azından numune görsek. Neye göre kapora vercez.

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.