Şimdi Ara

Bu tişörtü nasıl bastırabirim ? (Sonunda basıldı)SS (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
391
Cevap
32
Favori
27.459
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

evet. onda şüpheniz olmasın.

@ca3sar

haklısınız bende vermezdim numune üretimininde 50 tane üretmekten farkı yok ki bende isterim fakat zor biraz. biraz sıkıntılı bir durum. o yüzden büyük ihtimalle üretimi gerçekleştiremicem. yinede bir yol bulursak burdan haber veririm arkadaşlar. saygılar
  • Ben alırım beyler örnek görsek süper olurdu...

@ogulcanozugenc

İstek çok fazla bence kaliteli olur ve bir örnek koyarsanız rahat 50 tane satılır hocam
  • Şahsi görüşüm 1. sınıf iş yaptığınıza güveniyorsanız, en az 30 tanesini burada çok rahat satarsınız.
  • doğru söylüyorsunuz arkadaşlar. 1. sınıf iş olacak fakat şimdi bellide olmaz ufak bir detaydan vazgeçenler olabilir. eğer güzel olursa (zaten güzel olacakta sizin istediğiniz gibi olursa diyelim) bende tahmin edebiliyorum en az 30 tane satılacağını. bu konuda bile baya talep oldu. bana kalsa riske girip üretirim. fakat babam olmaz öyle diyor. bende satılmazsa falan baya kapışırım pederle bu iş yüzünden gelişmeleri buraya yazmaya devam edicem. iyi forumlar
  • Resimdekki gibi kaliteli olursa 30 Lira veririz .
  • Benim anlamadığım bu babası bu işi yapan arkadaş bir kaç bin TL'den zarar etmekten niye korkar ki ? Ki zaten kendilerine güveniyorlar o zaman bastırsınlar , varsın forumdan sadece bir kaç kişi alsın , sahibindende gg'de filan rahat rahat satar bu tişörtleri. Benim babam bu işi yapacak birde riske giremem diyeceğim , pehhh
  • quote:

Orijinalden alıntı: [F][r][k][a][n]

Benim anlamadığım bu babası bu işi yapan arkadaş bir kaç bin TL'den zarar etmekten niye korkar ki ? Ki zaten kendilerine güveniyorlar o zaman bastırsınlar , varsın forumdan sadece bir kaç kişi alsın , sahibindende gg'de filan rahat rahat satar bu tişörtleri. Benim babam bu işi yapacak birde riske giremem diyeceğim , pehhh

tasarımı kendi beğenmedi zaten zar zor ikna ettim. internetede fazla güvenmiyor eski kafalardan anladın mı ? benim düşündüğüm herşey ona ters geliyor bizim mağazalarada koymayacağını söyledi o tasarımı. yani yapılır satılmazsa günlerce onunla ben uğraşıcam siz değil. ufacık bi detaya takılır almazlar bellimi olur. kesin alacaklarsa yapalım dedi ve bunun için öncede 10 ar lira istedi. bende olmaz öyle şey internetten anlamıyosun vermezler dedim oda ozaman yapmıyorum dedi ayrıca ortaya neden laf attığınıda anlamadım direk bana söylesene ? ve durduk yere neden zarar edelim parayı yerdemi buluyoruz ?

edit: beyler zaten yapmıcam büyük ihtimalle. 50 parçanın satılmasıylada ben uğraşıcam. kar da yok ortada fiyatta beğendiremiyoruz. 25 liraya şuanda forumda satılanı alın siz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ogulcanozugenc -- 11 Nisan 2012; 19:12:57 >

• quote:

Orijinalden alıntı: alifrnc

http://www.sanalpazar.com/Im-Fine-T-shirt-kan-Baskili__isp3128005 al kardeşim inş işine yarar

heh bak bunu alın forumdada satılıyor.
  • İlk paylaşılan ss deki gibi orjinal haliyle yapabilirsek bende almak isteyenlerin listesine girmek isterim maliyeti taş çatlasa 10 lira olsa 20 liraya satılsa ne olcak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ogulcanozugenc

tasarımı kendi beğenmedi zaten zar zor ikna ettim. internetede fazla güvenmiyor eski kafalardan anladın mı ? benim düşündüğüm herşey ona ters geliyor bizim mağazalarada koymayacağını söyledi o tasarımı. yani yapılır satılmazsa günlerce onunla ben uğraşıcam siz değil. ufacık bi detaya takılır almazlar bellimi olur. kesin alacaklarsa yapalım dedi ve bunun için öncede 10 ar lira istedi. bende olmaz öyle şey internetten anlamıyosun vermezler dedim oda ozaman yapmıyorum dedi ayrıca ortaya neden laf attığınıda anlamadım direk bana söylesene ? ve durduk yere neden zarar edelim parayı yerdemi buluyoruz ?

edit: beyler zaten yapmıcam büyük ihtimalle. 50 parçanın satılmasıylada ben uğraşıcam. kar da yok ortada fiyatta beğendiremiyoruz. 25 liraya şuanda forumda satılanı alın siz

Hayırlı işler

• bana da
  • Tasarimi gorelim bari, uretimden sonraki halini degil. Buradaki arkadaslar zaten resim verip bundan kaliteli olacak denildigi zaman bile sonucun nasil bisey oldugunu gorduk..
  • Bende alirim
  • Ben de istiyorum
  • takip
  • Ben de istiyorum læ
  • Ne alemde ?
  • Yapılırsa bende alabilirim,yalnız baskı kadar kullanılacak penyenin kalitesi dikimi de önemli. Kollu atlet gibi olmamalı.
  • Orijinalden alıntı: Satruyto

Orijinalden alıntı: ForzAykt

bunu tasarlayacak birisi var mı ? ya da bunu nasıl bastırabilirim ?

biraz yukarı taşınırsa deminde bi arkdaş gri zemin üzerindekini paylaşmış birleştirilirse yakışır
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.