Şimdi Ara

Bu tişörtü nasıl bastırabirim ? (Sonunda basıldı)SS (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
391
Cevap
32
Favori
27.459
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: pardahun8

Ben de alabilirim eğer baskı kaliteli olursa.

+1
  • @ogulcanozugenc hocam beklemedeyiz umarım güzel haberlerle gelirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: ogulcanozugenc

quote:

Orijinalden alıntı: whiskeyinthejar

konuya öylesine baktım. reklamcıyım. dükkanımda tekstil serigrafi baskısıda yapıyoruz ama ben 50x70 kalıbı 125 tlye yaparken 1000 tl kalıp parası süpermiş. eğer öyle bir iş varsa alabilirim. bu aralar yoğunum ama böyle bir tişört için kalıp yapabilirim. eğer sakinken yaparsam tişört yollayan arkadaşlara (kargo ücretini karşılamak kaydıyla) bedelsiz baskı yapabilirim. ama şimdilik garanti veremiyorum

pm atıcaktım fakat burdan yazayım. kaç renk bu dediğiniz kalıp ? 5 renk kalıptan bahsediyorum ben. 5 ayrı kalıp yani. emprime baskı.. bu t-shirt kalıbı ne kadara mal olur sizce ? ayrıca 5 renk de olmayabilir ben kırmızının tonlarınıda renkten saydım. 1000 tl nin kesin olmadığınıda söyledim. 500 tl ise fiyat düşerde yazdım yukarda. biraz daha iyi okumanız lazım..

ayrıca kağıt baskı ile 20 liraya satılan ürünün daha güzelini daha kalitelisini ilk 50 adet 30 lira gerisi 25 lira olmak üzere satışa koycam diyorum. herşeyin en kalitelisi kullanılacak. kumaşından baskısına kadar. hala ben yanlışsam ben pahalıysam karar sizde..
    ayrıca bu maliyetide size açıklamak zorundada değilim. 20 ye satan adama kağıtmı boyamı neyle nası bastın diyorum adam resim bile koymuyor 2 gündür. forum arkadaşlarım öyle birinden almak istiyorsa alabilir. 20 liraya ondan mı alırsın 30-25 liraya bendenmi ?

@GhostBalaclava

tabiki ben yarın ve öbürgün gerekli araştırmaları yapıcam. maliyet beklediğimden fazla olursa zaten yapamam. beklediğimden az olursa yeni bir fiyat ile burada bilgilendiricem herkesi. bizim ürettiğimiz ürünleri 10 yıl kullanan var (bakınız ben) ve renklerde ve kalitesinde değişme yok. 10 yılda orjinal armani ne kadar eskiyosa bizimkilerde öyle çünkü aynı baskı fabrikasından çıkacak zaten. benim basım yaptıracağım yer armani-adidas- hugo boss vs. gibi birçok markanın işlerini yapıyor. burada üretilip yurt dışına gönderilen ürünler.. benimde burada anlatmaya çalıştığım mesele o. almışken iyisini almanız. eğer sorun çıkarsa geri alır yenisini yollarım. yine çıkarsa para iadeside yaparım. saygılar

yanlış anlama benim kızdığım daha işin tekniğini, bir kalıbın fiyatını bilmeden tişörtleri fiyatlandırman. Emprime bir serigrafi tekniğidir. malzemeler ucuzdur ama el işçiliği çok yüksek ve emek gerektirdiğinden pahalı olur. Evet benim bahsettiğim baskı metodu da aynı. bunları ahtapotta rahatlıkla basabilirim. Ama ticari olarak mantıklı değil. Zira uğraştığına değmez. Ancak 500+ olursa yapılabilir. Ama kendime yapasım var :) şayet yoğunluktan kurtulursam yapacaam ve kalıp elimdeykende isteyene yapabilirim. Ama size tavsiyem serigrafi ile uğraşmamanız. (Transfer demiyorum anlattıklarım transfer değil karışmasın) arkadaşımda sert zemin baskı makinesi var. Solventli 2880 dpi da mükemmel kalitede baskı yapıyor. yani kumaşa kağıda baskı yapar gibi basıyor. Sorayım ne ister baskısına. Bu teknik daha verimli olur. En azından bu adetlerde

• Bir haber çıkmadı mı t-shirt hakkında?
  • Beyler bugün birkaç yer ile irtibata geçtim fakat fiyatlar pahalı geldi . Diğer bastıracak(uğraşacak) arkadaşlara kolay gelsin
  • Mesajim bulunsun
  • hadi bakalım
  • Ya ordaki kan dalgası cok küçük olmamış mı
  • beyler bu ve bunun gibi gençlere hitap eden tshirtler satan outlet tarz biyer biliyormusunuz istanbulda ?
  • @whiskeyinthejar

işin tekniğini mi bilmiyorum ? kalıbın fiyatınımı bilmiyorum ? 5 renk kalıp 700-800 lira tutuyor. siz kaç senedir t-shirt üretiyorsunuz ? biz 15 senedir imalat yapıyoruz. t-shirtleri fiyatlandırmamda hata yok. siz 20 liraya yapılan ürünle karşılaştırınca anlarsınız ortaya ne çıkacağını. pahalı olduğunuda kendiniz söylüyorsunuz zaten kalıp fiyatım fazla ise dikim ve adet baskı fiyatınıda eksik yazmışım zaten hayır maliyetini söylemek zorundada değilim bu kadar detayı hiçbir müşteri bilemez amacım yardımcı olmak hala konuşanlar var. serfigrafi terimini bilmiyorum evet suçmu bu ? bunları baskı fabrikasına götürüyorum ve yapıyorlar ben kendim baskısını yapmıyorum zaten. emprime baskı olduğunu bilmem yeterli bana her hafta 10 bin adet t-shirt üretimi yapıyoruz lütfen tekstilci değilseniz daha fazla yorum yapmayın fakat baskı konusunda bildiklerinize dediğim yok saygım sonsuz. kumaşa kağıda yapar gibi baskı yapan arkadaşınız illaki kaliteli basar fakat bu ürün uzun ömürlü olacakmı ? kağıdı yıkamıyoruz değilmi sonuçta ? 500 adet altı olduğu için zaten zarar edebileceğimi biliyorum 50 kerede yazdım zaten buraya. neyse saygılar sevgiler size yazdıklarımıda yanlış anlamazsınız umarım.. bu arada şunuda söylim benim kararım verim değil. baskı parasından kaçmak hiç değil. amacım kalite.. yapacağım ürününde kaliteli olacağını tahmin ediyorsunuzdur zaten

bu arada t-shirtleri üretmeyi %90 düşünüyoruz (babam ile zaten başrol oyuncusu babamdır üretim konusunda) fakat ben tam tasarım belli olmadığından doğaçlama üretipde 50-100 adet t-shirtün elimde kalmasını istemiyorum. arkalı önlü tasarımı photoshop bilen bir arkadaş ile konu sahibinin ayarlaması gerekiyor. tam tasarımı vermezseniz yukarıda arkadaşın verdiği linkteki ürün gibi bir ürünle karşılaşıp almayacağınızı biliyorum
    bedenleri M - L - XL - XXL olarak düşündüm. S üretilmeyecek. dar dar giyilcek bir t-shirt modeli değil bu dediğim gibi tasarımı beklemedeyim. arka tarafıda lazım.. kafana göre yap demeyin çünkü beğenmezseniz elimde kalır ve zarar ederim.

NOT : Tasarımcı arkadaşlardan konunun ilk mesajındakine benzer tasarım örnekleri istiyorum. tahmin edebileceğiniz gibi o kan lekesi t-shirt'ün arkasınada gidiyor. arkalı önlü bir tasarım ve giyilmiş hali nasıl olur onun örneğini istiyorum. tasarım aşamasını geçersek numune çıkarıcam en kısa sürede.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ogulcanozugenc -- 10 Nisan 2012; 0:42:18 >

• Arkadaşlar,
    baskı için arkadaşlardan haber bekliyorum en ucuz ve en kalitelisini baastırırız.

Kesin alıcaklar PM atabilirler mi ? (isterseniz fiyat belli olana kadar bekliyebilirsiniz)
  • Fotoğra oldukça yakın üretecek birisi varmı. Fiyat önemli değil.
  • Bu yurtdisi sitesinden alsak ne kadara mal olur kargo vs hersey dahil
  • bulabildiğiniz en büyük boyutlu kan lekelerini paylaşın arkadaşlar, bastırılacak yere onlar verilecek, taslağın çok kaliteli olmasına gerek yok, aşağı yukarı birşey karalayıp verirsiniz, önemli olan yüksek çözünürlüklü basılacak görseli bulmak..
  • Ben photoshopumun yettiği kadarıyla kan efektini belirginleştirmeye çalıştım. Eğer baskıda pek sorun olmayacaksa;

Bu tişörtü nasıl bastırabirim ? (Sonunda basıldı)SS
  • o satanlarınki olmamış ne yazıkki.
  • bulunsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: OziiX

Ben photoshopumun yettiği kadarıyla kan efektini belirginleştirmeye çalıştım. Eğer baskıda pek sorun olmayacaksa;

Bu tişörtü nasıl bastırabirim ? (Sonunda basıldı)SS

Guzel yapmissiniz arkasina da simetrisi oldumu tadindan yenmez
  • Arkadaşlar 20-30 neyse veririm eğer gerçekten kaliteli birşey yaptırabilirseniz .. Takipteyim
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.