Şimdi Ara

Bu tişörtü nasıl bastırabirim ? (Sonunda basıldı)SS (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
391
Cevap
32
Favori
27.459
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Mesajım fine'ıla dursun
  • Bende alırım. PM atarsınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: ogulcanozugenc

quote:

Orijinalden alıntı: un momento

quote:

Orijinalden alıntı: ForzAykt

al işte abi biz burda fiikir paylasalım beraber bastıralım diyoruz adamlar hemen işi ticarete döküyo.

ulan harbi he

ben size gidip kağıt baskı yaptırmayın diye yardımcı oluyorum burda. boya baskıyıda kendi başınıza zaten yaptıramazsınız yani gerçekçi olmayan saçma sapan bir t-shirt'ünüz olur elinizde. boya baskı riskini göze aldım 1000 tl kalıp parasınıda ödeyecem diyorum. neyse üstatlar teklif benden gerisi sizde.. herkes tekstilci olmuş başımıza. onun t-shirt dikimi var (hazırda alırsınız 10 ar liradan falan ama nerden alıcaksınız ?) ütüsü paketi var (evde ütülerim salla diyebilirsiniz olabilir) nasıl yapıcaksınız kendiniz yine tıpış tıpış bir tekstil firmasına gitmeniz gerekir ve sizi anında geri çevirirler 50 adet için.

adet başı en iyi ihtimalle 20 liraya yaptırırsınız bunu oda en iyi ihtimalle ve kağıt baskı ile olur buda. ilk 50 adet için 30 liradan diğer satışlar içinde 25 liradan başlayarak ütülü paketli etiketli garantili sorunsuz ve önceki mesajlarımı okursanız nerede bastıracağımıda anlattım. A kalite ürünler çıkartıcam. isteyen 30 kişi bana mesaj atsın. istemeyen 30 kişide kendi başına halletmeye çalışsın. ilk 50 adet için kar etmiyorum zaten. diğer adetlerde de karım max 5 lira olacak. ve satıldıkça ürün fiyatını düşürmeyi planlıyorum. 22.5 seviyesine 100 150 adetten sonra gelecektir. bu şekilde her türlü tasarımınızı yapmayı düşünüyorum ilerleyen zamanlarda. karım 50 adetten sonra başlıyor. 50 adet satılmazsa zarar ediyorum yani 50 adetten sonrada izin verin 3 5 kar edelim mal yaptırmak kolaymı : kumaşını almak diktirmek etiketini yaptırmak baskısı için koşturmak zor yani.. tam maliyetide bilmiyorum vazda geçebilirim maliyet çok artarsa. herkese saygılar

edit: nasıl bastırırım diyenler. tasarımı alın usb ile bir özalitçiye götürün oraya sorun önce buna dijital baskı yapmak istiyorum nasıl yaparım diye. (bazı yerler camlarına yazmış t-shirt baskı yapılır gibi) tabi önce t-shirt'ün beyaz boş halini almanız lazım. bunuda düz t-shirt satan mağazalardan alabilirsiniz. dijital baskı yapanlardan fiyat alın ve burayada sonucu yazın bekliyorum. hemen 1 günlük iş bu yarın çıkın evden beyaz bir t-shirtünüz ile o dizaynıda usb ile götürün bassınlar. güzel olursa yazarsınız buraya yaptırır herkes.

dostum bu boya dediğin nasıl oluyor yani renk atma falan olmaz kağıttaki gibi, kaliteli falan diyorsun biraz daha aç yani nerede yaptıracağını kargo falan birçok kişi talip olur birde 40 kişi falan cıkarsa fiyat nasıl olur

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: un momento

quote:

Orijinalden alıntı: ForzAykt

al işte abi biz burda fiikir paylasalım beraber bastıralım diyoruz adamlar hemen işi ticarete döküyo.

ulan harbi he

ben size gidip kağıt baskı yaptırmayın diye yardımcı oluyorum burda. boya baskıyıda kendi başınıza zaten yaptıramazsınız yani gerçekçi olmayan saçma sapan bir t-shirt'ünüz olur elinizde. boya baskı riskini göze aldım 1000 tl kalıp parasınıda ödeyecem diyorum. neyse üstatlar teklif benden gerisi sizde.. herkes tekstilci olmuş başımıza. onun t-shirt dikimi var (hazırda alırsınız 10 ar liradan falan ama nerden alıcaksınız ?) ütüsü paketi var (evde ütülerim salla diyebilirsiniz olabilir) nasıl yapıcaksınız kendiniz yine tıpış tıpış bir tekstil firmasına gitmeniz gerekir ve sizi anında geri çevirirler 50 adet için.

adet başı en iyi ihtimalle 20 liraya yaptırırsınız bunu oda en iyi ihtimalle ve kağıt baskı ile olur buda. ilk 50 adet için 30 liradan diğer satışlar içinde 25 liradan başlayarak ütülü paketli etiketli garantili sorunsuz ve önceki mesajlarımı okursanız nerede bastıracağımıda anlattım. A kalite ürünler çıkartıcam. isteyen 30 kişi bana mesaj atsın. istemeyen 30 kişide kendi başına halletmeye çalışsın. ilk 50 adet için kar etmiyorum zaten. diğer adetlerde de karım max 5 lira olacak. ve satıldıkça ürün fiyatını düşürmeyi planlıyorum. 22.5 seviyesine 100 150 adetten sonra gelecektir. bu şekilde her türlü tasarımınızı yapmayı düşünüyorum ilerleyen zamanlarda. karım 50 adetten sonra başlıyor. 50 adet satılmazsa zarar ediyorum yani 50 adetten sonrada izin verin 3 5 kar edelim mal yaptırmak kolaymı : kumaşını almak diktirmek etiketini yaptırmak baskısı için koşturmak zor yani.. tam maliyetide bilmiyorum vazda geçebilirim maliyet çok artarsa. herkese saygılar

edit: nasıl bastırırım diyenler. tasarımı alın usb ile bir özalitçiye götürün oraya sorun önce buna dijital baskı yapmak istiyorum nasıl yaparım diye. (bazı yerler camlarına yazmış t-shirt baskı yapılır gibi) tabi önce t-shirt'ün beyaz boş halini almanız lazım. bunuda düz t-shirt satan mağazalardan alabilirsiniz. dijital baskı yapanlardan fiyat alın ve burayada sonucu yazın bekliyorum. hemen 1 günlük iş bu yarın çıkın evden beyaz bir t-shirtünüz ile o dizaynıda usb ile götürün bassınlar. güzel olursa yazarsınız buraya yaptırır herkes.

hocam senden t-shirt ss bekliyoruz ona göre alıcaz

• @emree27

hocam pm atıyorum sana buraya yazıcaktımda iyice ticarete döktün falan dicekler. bir kaç kişi daha isterse yazarım detaylı fakat sana pm.

@tnyglle

örnek çıkarmak için cepten tahmini 1000 lira çıkması gerekiyor. bu tabiki büyük bir risk. örnek çıkarmak bende isterim fakat 30 40 kişiden %100 alma sözü istiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ogulcanozugenc -- 8 Nisan 2012; 18:26:05 >
  • Mesajım bulunsun. Benimde Olmalı Böyle Bir Şey :)
  • 25 lira çok fazla
  • quote:

@emree27

hocam pm atıyorum sana buraya yazıcaktımda iyice ticarete döktün falan dicekler. bir kaç kişi daha isterse yazarım detaylı fakat sana pm.

@tnyglle

örnek çıkarmak için cepten tahmini 1000 lira çıkması gerekiyor. bu tabiki büyük bir risk. örnek çıkarmak bende isterim fakat 30 40 kişiden %100 alma sözü istiyorum

bize kaça patlar hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: Seviyeli Yarbay

25 lira çok fazla

tish-o sitesine yönlendiriyoruz ozaman sizi. orasıda 25 lira falan.
    pazarda 10 15 lira t-shirtler siz kendi tasarımınız olan bir t-shirte 25 lira fazla diyorsanız bilemiyorum her gün en az 30 40 tane satılırsa zaten otomatik düşecek benim fiyat. ilk 50 si 30 sonra 25.. 100 150 adetten sonra 22.5 olabilir. 20 ye kadarda çekilir zaman içinde. 0 dan bir tasarım oluşturmak tüketiciye hazır hale getirmek çok zor

@tnyglle

valla 30 TL diye hesapladım kaba taslak. kalıp fiyatlarına bağlı bu ilk 50 adet fiyatı. 1000 lira falan olursa kalıplar 30 liraya patlar. 500 lira olursa 24-25 olur. ezberimde yok kalıp fiyatları yarın öğrenicem bende.

detaylı yazayım size ilk 50 adet giderini : 1000 tl kalıp parası + tane başına 3 tl kumaş + 2 tl ütü paket + 3 tl dikim + 2 tl baskı : gider 1500 TL = satış fiyatı 30 x 50 adet = yine 1500 tl yazdığım kumaş vs paralarıda minimumda yani tahminen ilk 50 adette 100 150 lira zarar edicem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ogulcanozugenc -- 8 Nisan 2012; 18:39:54 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Seviyeli Yarbay

25 lira çok fazla

tish-o sitesine yönlendiriyoruz ozaman sizi. orasıda 25 lira falan.
    pazarda 10 15 lira t-shirtler siz kendi tasarımınız olan bir t-shirte 25 lira fazla diyorsanız bilemiyorum her gün en az 30 40 tane satılırsa zaten otomatik düşecek benim fiyat. ilk 50 si 30 sonra 25.. 100 150 adetten sonra 22.5 olabilir. 20 ye kadarda çekilir zaman içinde. 0 dan bir tasarım oluşturmak tüketiciye hazır hale getirmek çok zor

@tnyglle

valla 30 TL diye hesapladım kaba taslak. kalıp fiyatlarına bağlı bu ilk 50 adet fiyatı. 1000 lira falan olursa kalıplar 30 liraya patlar. 500 lira olursa 24-25 olur. ezberimde yok kalıp fiyatları yarın öğrenicem bende.

detaylı yazayım size ilk 50 adet giderini : 1000 tl kalıp parası + tane başına 3 tl kumaş + 2 tl ütü paket + 3 tl dikim + 2 tl baskı : gider 1500 TL = satış fiyatı 30 x 50 adet = yine 1500 tl yazdığım kumaş vs paralarıda minimumda yani tahminen ilk 50 adette 100 150 lira zarar edicem

Çok sağol hocam Allah razı olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: kalpakci

quote:

Orijinalden alıntı: Eshi Shinkirō

bu resmi bastırmayı düşünüyorum.

Bu tişörtü nasıl bastırabirim ? (Sonunda basıldı)SS

ichigo değil mi yarım şey?

evet siyah t-shirt üstüne bastırınca on numara olur.
  • Alalııııım Şunu artık bir an önce yavv
  • 10lira veririm.. :) kargo karşıdan..satan basan seri üreten olursa haber versin.. :)))
    şaka maka güzel tshirt..
  • bunu satıcak arkadaş bence konuyu açana bir tane hediye etmeli.
    tişört güzel de, işte de ler var25-30 yerinden olsa uygun kargo,havale derken baya tutar bazılarımıza
  • quote:

Orijinalden alıntı: HÜSAMCIK

bunu satıcak arkadaş bence konuyu açana bir tane hediye etmeli.
    tişört güzel de, işte de ler var25-30 yerinden olsa uygun kargo,havale derken baya tutar bazılarımıza

ben yaparsam eğer konuyu açana hediye ederim kargo havale konuşulur anlaşılır öyle arkadaşlarla orta yol bulunur yarın 4 5 telefon konuşmasından sonra netleştiririm fiyatları

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: HÜSAMCIK

bunu satıcak arkadaş bence konuyu açana bir tane hediye etmeli.

ben yaparsam eğer konuyu açana hediye ederim kargo havale konuşulur anlaşılır öyle arkadaşlarla orta yol bulunur yarın 4 5 telefon konuşmasından sonra netleştiririm fiyatları

30 lira Biraz Tuzlu Olsa da Dediğin Kalitede İse Alınır.
    Zaten Beyaz Rengin Solma vs. Yapacağını Sanmıyorum. Online Alışveriş Sitelerinede İlan Verirsen Rahat 200 ü Bulacağını Düşünüyorum :)
    Fakat Ben Sonradan Yapılan Tasarımı Beğenmedim;
    Fark Ettiyseniz Orjinal Tasarımda Kan Lekesi Kan Kaybından Meydana Gelmiş Gibi Duruyor Yani Yavaş Yavaş Yayılmış ve Ortalara Doğru Pıhtılaşmadan Dolayı Koyulaşmış (Gerçekçi Bir Tasarım)

Sonradan Yapılan Yüksek Çözünürlüklü En Düzgün Tasarımda İse Kanayan Yer Değişmiş Arka Taraf Önemsenmeyip Ön Tarafa Yoğunlaşılmış ve Tasarımcı Kusura Bakmasın ama Dexter'ın Kan Sıçrama Deneylerindeki Kağıtlara Benzemiş Yani Vurulmadan Ziyade Kan Sıçramasının Tasarımı Olmuş.
    Yinede Eline Sağlık.
    Daha Güzel Tasarımlar Görmek İsteriz Selamlar...

• güzel, takip edelim bizde
  • @teocan94

yorumlar güzel
    bende ondan bahsediyorum. arka tasarımıda önemli onu görmek istiyorum photoshop uzmanı bir arkadaştan. arkalı önlü ve giyilmiş halinin simülasyonunu.

30 lira biraz pahalı tabi bende biliyorum fakat kalite isteniyorsa ilk 50 adet böyle olmak zorunda. (%99 ihtimalle) kağıt ile yapılmış olan tasarım var forumda satışta şuanda 25 lira kargo dahil demiş arkadaş. net 20 ye satıyor yani. ben şahsen 10 lira farkla kalitelisini alırdım (valla arkadaş ne üretti bilemiyorum resmini koymadı fakat benim dediğim gibi değildir. alel acele 1 günde hazırlamış. arka tasarımda önemsenmemiştir Allah bilir.) 200 adeti bulursam ne ala zaten öyle bir durumda farklı yollara yönelerek her türlü sizden gelen tasarımı üretmeye başlarım. ve hepsinin fiyatınıda 25 liradan başlatır belli kotaları aştıkça fiyatları 20 ye kadar çekerim. saygılar sevgiler

@BayernM

şuan fiyatları kaba taslak hesapladım. ama hesaplarım sonucu 20 liranın kurtarmadığını kaba taslak bile hesaplasam görebiliyorum neyse şimdiden olmaz demiyorum ama o kadar yazdıklarımdan sonra lütfen öyle bir teklif sunmayın 25 e şuanda forumda benzeri yapıldı. kargo dahil hemde. hemen alabilirsiniz linkinide vereyim : http://resim.donanimhaber.com/m_59543409/mpage_1/f_/key_//tm.htm bunu siz şimdiden alın derim
    kalite farkımız illaki olacaktır. 1 günde daha ne olduğu ne olacağı belli olmayan tasarımı yapmış arkadaş. hızlı olan kazanırda en kaliteli yapanda kazanır bu sektörde benim üretim sürem 1 haftayı bulacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ogulcanozugenc -- 9 Nisan 2012; 0:50:11 >

• ben alırım 25 liraya ama kargo senden olursa alırım dostum
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.