Şimdi Ara

Bu tişörtü nasıl bastırabirim ? (Sonunda basıldı)SS (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
391
Cevap
32
Favori
27.459
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Çok iyi ya. Amerika'da böyle şeylerden çok var. Cidden gidince bavulu doldurmak gerek. Hem ucuz hem de çok farklı t-shirtler var.
  • uygun fiyat olursa alırım 2 tane
  • fine
  • takip
  • takip
  • Bakalım ne çıkacak? kan görüntüsü gerçekçi olsun da
  • Bende istiyorum aynısından .d
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kapat Aç Düzelir

quote:

Orijinalden alıntı: YodaTheMaster

iyi de ya o kanın olduğu yerden tinerci pıçakla dürtüverirse, millette nasıl olsa desen deyip hastaneye götürmezse seni?

Öyle bişey olursa zaten adam ölmeyi haketmiştir, o şansla yaşayıp napıcak bide kutup ayısını mı beklicek?

• Arkadaşlar toplu olarak (20-30 üstü) bastırmayı düşünüyorsanız baskı yapan bir arkadaşım var.İstiyorsanız bir günde halledilebilecek bir şey.İsteyenler pm atabilir ama böyle 1-2 kişi için hiçkimse tişort bastırmaz sanıyorum ki.Çünkü o makine çalşmaya başladı mı maliyetini çıkarana kadar basıyolar genelde tişort vs.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Reasonable

Arkadaşlar toplu olarak (20-30 üstü) bastırmayı düşünüyorsanız baskı yapan bir arkadaşım var.İstiyorsanız bir günde halledilebilecek bir şey.İsteyenler pm atabilir ama böyle 1-2 kişi için hiçkimse tişort bastırmaz sanıyorum ki.Çünkü o makine çalşmaya başladı mı maliyetini çıkarana kadar basıyolar genelde tişort vs.

baskı tarzı ne hocam onuda yazarsan iyi olur. kağıt baskıysa olmaz. zaten 1 günde anca kağıt baskı hallolur. ben boya ile yapmayı aklıma koydum. en az 30 kişinin kesin alma şartıyla yapmayı düşünüyorum bu t-shirt'ü. 5 adet renk var ve 5 ayrı kalıp çıkıcak. sırf kalıplar 1000 lirayı bulucak ve satış fiyatı bu yüzden ilk 50 ürün için 30 lira olcak. 50 adet t-shirt için yapmak enayilik biliyorum fakat kaliteli ürün üreteceğim için almak isteyenlerin beni tercih edeceğini düşünüyorum. yıllardır mağazalarımız var ve üretim yapıyoruz. fakat adetler haftalık 10 bin civarında oluyor (2 sene önce böyleydi artık durgun piyasa üretimi bıraktık 2 senedir) 50 100 adet değil. yinede bu riski göze almaya hazırım ben. kesin almak isteyen 30 kişi bana mesaj atarsa daha detaylı fiyat hesabı yapıcam ve o 30 arkadaşı bilgilendiricem.

bu arada baskı yaptıracağım yer ile ilgili bilgi : puma, adidas, reebok, emporio armani, tommy hilfiger, hugo boss gibi firmaların basım işlerini yapan profesyonel 1. kalite bir fabrika

edit: birde bunun tasarımını netleştirirseniz iyi olur. oylamayla bir tasarım beğenin aranızda. bu sayfada yukarılara doğru olan tasarımı beğendim ben. t-shirt'ün arkasındada kan vs. olacak mı bunuda kesinleştirin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ogulcanozugenc -- 8 Nisan 2012; 17:03:54 >

• Takip
  • quote:

Orijinalden alıntı: [F][r][k][a][n]

Pazartesi günü fabrikaya gidip konuşacağım , buradan çok uygun fiyatlı olarak (az bir kar ile) forum üyelerine satmayı düşünüyorum

Güzel haberlerini bekliyorum hocam.

Arkadaşlar toplu alacak olanların listesini yapacaksanız eğer, beni de not edin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: .MiSa.

quote:

Pazartesi günü fabrikaya gidip konuşacağım , buradan çok uygun fiyatlı olarak (az bir kar ile) forum üyelerine satmayı düşünüyorum

Arkadaşlar toplu alacak olanların listesini yapacaksanız eğer, beni de not edin.

konuyu açan arkadaş liste ve t-shirt tasarımı (arkalı önlü) resimlerini koyarsa iyi olur. veya başka biri üstlensin dediğimi. ayrıca Furkan arkadaşımızdan bende haber bekliyorum. kendisi yapamaz ise ben yapmayı düşünüyorum. dediğim gibi Kağıt baskı değil 5 kalıptan 5 farklı renkten oluşan gerçekçi boyalar ile yukarıda detaylı anlattığım fabrikada basımını gerçekleştiricem. ilk 50 ürün için kar etmiyorum hatta zarar ediyorum. ilk 50 ürün 30 tl olacak (tahmini fiyat bilemiyorum tam şuan ne olur ne biter) çünkü dediğim gibi tahminen kalıp paraları 1000 lirayı bulucak. ilk 50 üründen sonra fiyat düşecek ne kadar düşer şuan bilmiyorum ama 25 olacaktır kesin. tamamen A kalite kumaşı + baskısı + etiket + ütüsü paketi.. 15 yıldır üretim yapıyoruz. görüşmek üzere herkese.

• quote:

Orijinalden alıntı: ogulcanozugenc

quote:

Orijinalden alıntı: Reasonable

Arkadaşlar toplu olarak (20-30 üstü) bastırmayı düşünüyorsanız baskı yapan bir arkadaşım var.İstiyorsanız bir günde halledilebilecek bir şey.İsteyenler pm atabilir ama böyle 1-2 kişi için hiçkimse tişort bastırmaz sanıyorum ki.Çünkü o makine çalşmaya başladı mı maliyetini çıkarana kadar basıyolar genelde tişort vs.

baskı tarzı ne hocam onuda yazarsan iyi olur. kağıt baskıysa olmaz. zaten 1 günde anca kağıt baskı hallolur. ben boya ile yapmayı aklıma koydum. en az 30 kişinin kesin alma şartıyla yapmayı düşünüyorum bu t-shirt'ü. 5 adet renk var ve 5 ayrı kalıp çıkıcak. sırf kalıplar 1000 lirayı bulucak ve satış fiyatı bu yüzden ilk 50 ürün için 30 lira olcak. 50 adet t-shirt için yapmak enayilik biliyorum fakat kaliteli ürün üreteceğim için almak isteyenlerin beni tercih edeceğini düşünüyorum. yıllardır mağazalarımız var ve üretim yapıyoruz. fakat adetler haftalık 10 bin civarında oluyor (2 sene önce böyleydi artık durgun piyasa üretimi bıraktık 2 senedir) 50 100 adet değil. yinede bu riski göze almaya hazırım ben. kesin almak isteyen 30 kişi bana mesaj atarsa daha detaylı fiyat hesabı yapıcam ve o 30 arkadaşı bilgilendiricem.

bu arada baskı yaptıracağım yer ile ilgili bilgi : puma, adidas, reebok, emporio armani, tommy hilfiger, hugo boss gibi firmaların basım işlerini yapan profesyonel 1. kalite bir fabrika

edit: birde bunun tasarımını netleştirirseniz iyi olur. oylamayla bir tasarım beğenin aranızda. bu sayfada yukarılara doğru olan tasarımı beğendim ben. t-shirt'ün arkasındada kan vs. olacak mı bunuda kesinleştirin.

bence kesinlkle olmalı sadece önde değil arkdada da olmalı öyle daha iyi olur kesin bi şey olursa ben de almak istyrm

• quote:

Orijinalden alıntı: ogulcanozugenc

quote:

Orijinalden alıntı: .MiSa.

quote:

konuyu açan arkadaş liste ve t-shirt tasarımı (arkalı önlü) resimlerini koyarsa iyi olur. veya başka biri üstlensin dediğimi. ayrıca Furkan arkadaşımızdan bende haber bekliyorum. kendisi yapamaz ise ben yapmayı düşünüyorum. dediğim gibi Kağıt baskı değil 5 kalıptan 5 farklı renkten oluşan gerçekçi boyalar ile yukarıda detaylı anlattığım fabrikada basımını gerçekleştiricem. ilk 50 ürün için kar etmiyorum hatta zarar ediyorum. ilk 50 ürün 30 tl olacak (tahmini fiyat bilemiyorum tam şuan ne olur ne biter) çünkü dediğim gibi tahminen kalıp paraları 1000 lirayı bulucak. ilk 50 üründen sonra fiyat düşecek ne kadar düşer şuan bilmiyorum ama 25 olacaktır kesin. tamamen A kalite kumaşı + baskısı + etiket + ütüsü paketi.. 15 yıldır üretim yapıyoruz. görüşmek üzere herkese.

Bence de konuyu açan arkadaş bir liste hazırlasın. Bu işten anlayan kişilerde ona göre ilgilenir. Tasarım olarak yapılanlardan en iyisi şimdilik bu gibi.

Bu tişörtü nasıl bastırabirim ? (Sonunda basıldı)SS

• @.MiSa.

evet onu beğendim bende. t-shirt'ün arkasınıda tasarlamak lazım ama. sırf ön olmaz diye düşünüyorum. arka tasarımı lazım. hatta photoshoptan anlayan arkadaşlar giyilmiş halini bile gösterebilirler aslında bize
  • quote:

Orijinalden alıntı: ForzAykt

al işte abi biz burda fiikir paylasalım beraber bastıralım diyoruz adamlar hemen işi ticarete döküyo.

ulan harbi he
  • quote:

Orijinalden alıntı: un momento

quote:

Orijinalden alıntı: ForzAykt

al işte abi biz burda fiikir paylasalım beraber bastıralım diyoruz adamlar hemen işi ticarete döküyo.

ulan harbi he

ben size gidip kağıt baskı yaptırmayın diye yardımcı oluyorum burda. boya baskıyıda kendi başınıza zaten yaptıramazsınız yani gerçekçi olmayan saçma sapan bir t-shirt'ünüz olur elinizde. boya baskı riskini göze aldım 1000 tl kalıp parasınıda ödeyecem diyorum. neyse üstatlar teklif benden gerisi sizde.. herkes tekstilci olmuş başımıza. onun t-shirt dikimi var (hazırda alırsınız 10 ar liradan falan ama nerden alıcaksınız ?) ütüsü paketi var (evde ütülerim salla diyebilirsiniz olabilir) nasıl yapıcaksınız kendiniz yine tıpış tıpış bir tekstil firmasına gitmeniz gerekir ve sizi anında geri çevirirler 50 adet için.

adet başı en iyi ihtimalle 20 liraya yaptırırsınız bunu oda en iyi ihtimalle ve kağıt baskı ile olur buda. ilk 50 adet için 30 liradan diğer satışlar içinde 25 liradan başlayarak ütülü paketli etiketli garantili sorunsuz ve önceki mesajlarımı okursanız nerede bastıracağımıda anlattım. A kalite ürünler çıkartıcam. isteyen 30 kişi bana mesaj atsın. istemeyen 30 kişide kendi başına halletmeye çalışsın. ilk 50 adet için kar etmiyorum zaten. diğer adetlerde de karım max 5 lira olacak. ve satıldıkça ürün fiyatını düşürmeyi planlıyorum. 22.5 seviyesine 100 150 adetten sonra gelecektir. bu şekilde her türlü tasarımınızı yapmayı düşünüyorum ilerleyen zamanlarda. karım 50 adetten sonra başlıyor. 50 adet satılmazsa zarar ediyorum yani 50 adetten sonrada izin verin 3 5 kar edelim mal yaptırmak kolaymı : kumaşını almak diktirmek etiketini yaptırmak baskısı için koşturmak zor yani.. tam maliyetide bilmiyorum vazda geçebilirim maliyet çok artarsa. herkese saygılar

edit: nasıl bastırırım diyenler. tasarımı alın usb ile bir özalitçiye götürün oraya sorun önce buna dijital baskı yapmak istiyorum nasıl yaparım diye. (bazı yerler camlarına yazmış t-shirt baskı yapılır gibi) tabi önce t-shirt'ün beyaz boş halini almanız lazım. bunuda düz t-shirt satan mağazalardan alabilirsiniz. dijital baskı yapanlardan fiyat alın ve burayada sonucu yazın bekliyorum. hemen 1 günlük iş bu yarın çıkın evden beyaz bir t-shirtünüz ile o dizaynıda usb ile götürün bassınlar. güzel olursa yazarsınız buraya yaptırır herkes.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ogulcanozugenc -- 8 Nisan 2012; 18:03:52 >

• Takip.
  • Takip bende almayı düşünürüm
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.