Açıklamayı yaptım telefonumun usb kablosunu kaybettim arkadaşımdan istedim yarın getirecek atıcam hemen fotoğrafları
tamam hocam ne kadara bastırdın merak ettim
Buna çok benziyor kan baskısı çok gerçekçi oldu
süper olmuş ya ben alıcam bunu
30Tl+kargo vericegime...
20 tl olsun gel anlaşalım
Buda benim favori tişörtlerimden 3 yıl önce Amerika'dan almıştım.
Harbiden iyiymiş...
mesajım bulunsun
Pazartesi günü fabrikaya gidip konuşacağım , buradan çok uygun fiyatlı olarak (az bir kar ile) forum üyelerine satmayı düşünüyorum
quote:
Orijinalden alıntı: [F][r][k][a][n]
Pazartesi günü fabrikaya gidip konuşacağım , buradan çok uygun fiyatlı olarak (az bir kar ile) forum üyelerine satmayı düşünüyorum
çok iyi olur hocam
quote:
Orijinalden alıntı: etlik
Buda benim favori tişörtlerimden 3 yıl önce Amerika'dan almıştım.
threadless.com aynısından bende de var. yurtdışından o kadar şey getirttim lakin bu tshirt kadar hiçbir şey geldiğinden beni sevindirmedi. ama ülkemize göre çok pahalıya geliyor fiyatlar. hedefim threadless ve bi kaç sitenin daha tasarım bayiliklerini alıp tr şubelerini açmak.
Mesaj Bulunsun.
quote:
hocam ben 30 lira gibi ucuk bir rakama olacağını zannetmiyorum zaten tasarım falan bizde alınırda alanda çok olur baskı güzel olursa sen bi konuş haberdar et bizi
quote:
Orijinalden alıntı: emree27
quote:
hocam ben 30 lira gibi ucuk bir rakama olacağını zannetmiyorum zaten tasarım falan bizde alınırda alanda çok olur baskı güzel olursa sen bi konuş haberdar et bizi
O 30'a satan uçmuş zaten Pazartesi en geç akşam sizleri bilgilendiririm , ürünleri ilk kendi üstümde tanıtırım , baskı kalitesini vs. beğenenler almak isteyenler alırlarsa ne mutlu bizlere
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: emree27
quote:
O 30'a satan uçmuş zaten Pazartesi en geç akşam sizleri bilgilendiririm , ürünleri ilk kendi üstümde tanıtırım , baskı kalitesini vs. beğenenler almak isteyenler alırlarsa ne mutlu bizlere
Teşekkürler üstad,belki ben de alabilirim.
Otlan şuralarda
Ben de şöyle bir şey yaptım kan layerini malum resimden aldım. O yüzden biraz kalitesiz göründü.:)
quote:
Orijinalden alıntı: tnyglle
quote:
çok iyi olur hocam
Bekliyoruz hocam
quote:
Orijinalden alıntı: Ozan CK
Teşekkürler üstad,belki ben de alabilirim.
Rica ederim ne demek
@Zuckerberg
ilginç
Takipteyim
Tişört güzel oldu da 30 çok değil mi
al işte abi biz burda fiikir paylasalım beraber bastıralım diyoruz adamlar hemen işi ticarete döküyo.