Şimdi Ara

Bu tişörtü nasıl bastırabirim ? (Sonunda basıldı)SS (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
391
Cevap
32
Favori
27.459
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • skyw0rld S kullanıcısına yanıt
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi melo199 -- 17 Kasım 2023; 18:47:23 >
  • Superman tisortune donmesinde
  • Bulunsun mesajım.
  • Üstünde bir fotoğraf çekip yollarsan, iyi olmuşsa 2 tane alıcam ben.
  • quote:

Orijinalden alıntı: [F][r][k][a][n]

Pazartesi günü fabrikaya gidip konuşacağım , buradan çok uygun fiyatlı olarak (az bir kar ile) forum üyelerine satmayı düşünüyorum

helal olsun
  • Bekliyoruz beyler T-Shirt pazarı oluştu lan resmen
  • Takip
  • mesajım bulunsun. 20 liraya kadar varım ;)
  • baskı kağıt baskı ise sorun çıkarır dökülür vs. boya baskı olması lazım onunda kalıpları biz yaparken kaç renk olduğuna göre 500 tl yi bile geçebiliyordu. bu istediğiniz desen 2 - 3 renk ile biter. 300 400 lira kalıp masrafı çıkarır tahmini. ben profesyonel olarak yaptırırım bunu da işte talep gelmezse yeterince zarar edilir. ilk 100 parça t-shirt biraz daha pahalı satılır 25-30 TL gibi. sonra 20 TL ye düşer. kumaş + baskı + ütü-paket masrafıda kaliteden kaçınılmazsa 10 TL yi geçebilir. bu yazdıklarım 2 3 sene öncesiydi. şimdiki tam fiyatları bilmiyorumda talebe göre değerlendirebilirim bende. ayrıca böyle enteresan tasarımlarınız varsa ve o tasarımlarınıza en az 30 alıcı olursa tanesi 25-30 liradan satışa başlarım. o tasarı için gereken giderleri çıkardığım zamanda 20 lira seviyesine düşebilirim. aklımada güzel fikir getirdiniz beyler böyle bir site bile açabilirim aslında üyeler tasarımlarını upload eder ve onları oylamaya sunar. 50-100 oy alanlar 10 gün içinde üretilip satışa hazır hale getirilir.

not : 25-30 a pahalı demeyin sakın. 1. sınıf ömürlük mal üreticez.. 1 ay sonra dökülen ütüyle yapılmış baskı değil

(lan fikrimi çalmayın sakın )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ogulcanozugenc -- 8 Nisan 2012; 13:26:56 >

• Baya alıcısıcı çıkacak gibi bu tasarımdan... (ben de dahil)...
    Düşünsenize Taksimde bu t-shirtle gezen 20-30 kişi.... Resident Evil gibi olur valla!!!
  • takipteyim....
  • bu arada tish-o sitesini inceledim. 25 30 liradan başlıyor fiyatlar. kağıt baskıyla yapıyorlar tabikide. boya baskısı 1000 adetten azına kullanmak enayilik zaten bu yüzden ben kendi fikrimle bu tish-o yu yerim gibi duruyor tek olay her tasarımın onay aşaması olucak 100 kişi oylarsa yapılacak. site üstünden değilde forum aracılığı ile yapabiliriz.
  • beyler superman tişörtüne dönüşmesse ben de alcam
  • quote:

Orijinalden alıntı: lilwaynetr

süpermiş

+1
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eshi Shinkirō

bu resmi bastırmayı düşünüyorum.

ichigo değil mi yarım şey?
  • takipteyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Atalay`

beyler superman tişörtüne dönüşmesse ben de alcam

nasıl birşeydi bu superman t-shirtü merak ettim... klasik mavi ustune Superman sembolumu?
  • bende alıcam benıde ekleyın =)
  • quote:

Orijinalden alıntı: düş_man

quote:

Orijinalden alıntı: Atalay`

beyler superman tişörtüne dönüşmesse ben de alcam

nasıl birşeydi bu superman t-shirtü merak ettim... klasik mavi ustune Superman sembolumu?

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.