Şimdi Ara

BU TONERİN manyetik merdanesi bozukmu resimli

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
2.722
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar toner drum sorun yok ama toner haznesinden toneri alıp drum üzerine aktaran manyetik merdane üzerinde toner tozu çizgi çizgi oluyor. fotoğrafta olduğu gibi.. sebebi manyati merdane arızalımı ? toner temizliği yapıldı bıcak temizledim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aydd -- 25 Ekim 2013; 23:34:01 >

• cvp yokmu beyler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aydd A kullanıcısına yanıt
    merhaba .bıçağı söküp tırnağının ucuyla yada maketbıçağının keskin tarafıyla o bölgeyi iyice temizlemeni tavsiye ederim.manyetik arızalarında siyah çizgiler meydana gelir.kolay gelsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: baytoner

merhaba .bıçağı söküp tırnağının ucuyla yada maketbıçağının keskin tarafıyla o bölgeyi iyice temizlemeni tavsiye ederim.manyetik arızalarında siyah çizgiler meydana gelir.kolay gelsin.

manyetik merdane bozuk değilmi ?.. bıcağı temizlemiştim halbuki .manyetik merdane üzerine toner tozları ince çizgi halinde veriyor.. toner bıcaktan geçmediği içinmi manyetik merdane özelliğini kaybettiği içinmi.

bıcakla temizle derken bıcağı kazıyarakmı yapacam bu işlemi ? bıcağı komple bozmıyım..
    o metal bıçağı tırnağınla veya bulaşık süngerinin yeşil sert kısmıyla hassas bi şekilde temizlemeni öneririm aksi takdirde hassas olan o bıçağa zarar verebilir bükülebilir. bu sorun toner tozunun bıçak üzerinde tortu oluşturmasından kaynaklı. ama temizlemezsen bir süre sonra Mag. Roller i de çizer.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tunahan20

o metal bıçağı tırnağınla veya bulaşık süngerinin yeşil sert kısmıyla hassas bi şekilde temizlemeni öneririm aksi takdirde hassas olan o bıçağa zarar verebilir bükülebilir. bu sorun toner tozunun bıçak üzerinde tortu oluşturmasından kaynaklı. ama temizlemezsen bir süre sonra Mag. Roller i de çizer.

temizledim kardeş mag roller üzerindeki toner çizgileri düzeldi

normalde drumı bir yöne çevirince üzerine toner gelir diğer yöne gelince toneri silmesi gerekmiyormu?

ben iki yöne çeviriyorum toner drum üzerine geliyor ama tam tersine çevirince üzerindeki toner silinmiyor neden acaba ?

drum üzerine boşluk çizgi oluyor. manyetik merdane normal olarak toneri alıyor

toner drum ı her ikiyöne çevirmen bıçağa zarar verir bu şekilde yazıcına tak yazıcı temizler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    smd parça nasıl sökülmeli ?
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.