Şimdi Ara

'BU TOPLUMA YAZIKLAR OLSUN' DİYENLER

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
417
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet her defasında ülkemizdeki bir rezaleti gündeme getirip ardından "bu topluma yazıklar olsun" demek artık moda oldu,
    peki hiç düşünüyomuyuz bu toplum nasıl bu hale geldi, bu toplum üzerinde ne gibi oyunlar oynanıyor,
    Ben içanadolu çocuğuyum babam çiftçi, peki yıllardır ne için çalıştı biliyormusunuz karnını doyurmak ve çocuklarını okutabilmek için, yeri geldi tarla sattı yeri geldi inşaatta çalıştı, yeri geldi yurt dışına kaçak gitti, kendine hiç vakit ayıramadı annemde çoğu zaman gündelikçi çalıştı, ve babam gibi yüzbinlercesi, yazıklar olsun onlarada
    ülkenin bilmem kaçta kaçının açlık sınırı altında olduğunu söylüyoruz ve beyni cüzdanı ile midesi arasına sıkışmış insanlara aç kalın ama medeni olun diyoruz onlarada yazıklar olsun,
    tepemizdeki insanlar tezgah kurmuş, biz karnımızı doyurmaya uğraşırken onlar vatanı satmışlar, suçlusu millet yazıklar olsun,
    bu gün güneydoğuda yaşadığınızı düşünün devlet zerrece hizmet getirmemiş eğitim sıfır, terör tepenizde, sahi kaç tanemizin evini teröritler bastı, kaç tanemizin gözü önünde kızımıza karımıza tecavüz edildi yada üç aylık bebeğimiz vuruldu, vurulanlarada yazıklar olsun,
    cinselliğini yaşayamadığı için isyan edip yazıklar olsun bu topluma diyenlere ise helaal olsun, onlar cinselliğini yaşayamadıktan sonra insanlar açlıktan kurtulmuş feraha ermiş ne yazar,

hadi birazda siz ekleyin hepsini ben yazmayım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DansGuardian -- 30 Eylül 2005, 9:59:38 >

• çok duygusal bir anında yazmışsın bu yazıyı anlaşılan...
    seni anlıyorum...

malesef bu böyle.. millet karnını doyurmaya çalışırkan , millete ekmek vermesi gerekenler ceplerini dolduruyolar..
    bunda milletin ne suçu var demiyorum.. bence böyle insanlar bizim içimizden çıktığı için az da olsa sorumluluğumuz var..
  • haklısın
    ama sözde bizim ülkemiz tarım ülkesi, milyonlarca çiftçi var bu ülkede, ama hepside cahillikle suçlanıyor, ama hiç kimse buğday tarlasından dünyaya bakmıyor, oradan baktığınızda, yada namlunun gölgesinden baktığınızda (şükür başımıza böyle bir iş gelmedi) hayat çok farklı, ama sözde bu milletin efendisi hep cahil, hep gerici, hep yobaz, hep onlara yazıklar olsun
  • Bu topluma yazık olsun diyenler nedense kendilerini çekip çıkarırlar. Sanki kendileri de bu toplumda değillermiş gibi.

Topluma yazıksa sana da yazık.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.