Türkiyeyi ve Türk ulusunun bağımsızlık simgesi tek varlığımız herşeyimiz bayrağımıza yapılan hakareti Lanetliyorum.Bu tür siteleride birde kırmaya çalıştıkça kendini üç kuruşluk insan müsvettelerine malzeme yapan kişileride beceriksizliklerinden ötürü kınıyorum.Ama Direniş Gösterdikleri içinde takdir ediyorum.Adamlar Bayrak yakma sistemi diye birşey yapıpTürk Bayrağına Her gün Hakaret ediyorlar.Yayınının Durdurulması Gerekir.
Dalgalan Sende Şafaklar Gibi ey şanlı Hilal! Olsun Artık dökülen kanlarımın hepsi helal. Ebediyen Sana yok Irkıma yok izmihlal: Hakkıdır,Hür yaşamış Bayrağımın Hürriyet; Hakkıdır,Hakk'a tapan,Milletin İstiklal! Sitenin adresini bildik bilmedik herkes girip hitini arttırmasın diye vermiyorum.Doğru dürüst insanlar (Lamersler değil).irtibata geçerse adresi veririm.
abi iyi de bu senin bahsettiiğin siteyi hemen hemen bilmeyen kalmadı... + adamlar türk hackerlarıyla dalga geçmişler...hakkaten bu işe bi dur demek lazım
hani bir zamanlar sabotage miydi öyle bir şeyler vardı.Bunlar nereye gittiler bizim milletimiz hava atmaya meraklıdır ya.battalgazi falan ben demiştim Türkten Hacker olmaz diye bana gülmüşlerdi.Alın işte Üç kuruşluk insan müsfettelerini bile susturamıyan sabotage group nerde şimdi?
bence de...we bu forumu cewaplamayanları kınıyorum...
Onları Allah bildiği gibi yapsın.Gerekli tepkiyi verebilecek arkadaşlar varsa lütfen 1 dakka durmasın.