Şimdi Ara

BU TV ALINIR MI ? AÇILDI BAKIN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
479
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://www.vatanbilgisayar.com/lg-32lb652v-3281-cm3d-fhd-webos-smart-led-tv-cmr-500-hz-dahili-uydu-2-gozluk.html

Arkadaslar sizce alınır mi? Bu tv kullananlar var mı ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ULTRASLAN_06 kullanıcısına yanıt
    Alınabilir ama Vertical Banding var.Kanal geçiş hızı 3s civarı.Gerçek HZ değeri 100.

32 inçte pek alternatif yok, o yüzden alınabilir.Yeni seriler beklenebilir.
  • 1400 1500 tl civarı tv peki ?

• Ben 5 aydır kullanıyorum bilgisayara bağlı ve vertical banding olayına hiç rastlamadım.Artı futbol maçlarındaki ghosting de yok gayet akıcı.Televizyonu alabilirsin parasını hak ediyor.Sorunlarına gelirsek evde pencerenin tam karşısına koyarsan parlama yapabiliyor ve uydu alıcısı tüm tv markalarında olduğu gibi ağır benim kullanıcı olarak söylüyebileceklerim bunlar sormak istediğin olursa gene yardımcı olurum
  • quote:

Orijinalden alıntı: eakaya

Ben 5 aydır kullanıyorum bilgisayara bağlı ve vertical banding olayına hiç rastlamadım.Artı futbol maçlarındaki ghosting de yok gayet akıcı.Televizyonu alabilirsin parasını hak ediyor.Sorunlarına gelirsek evde pencerenin tam karşısına koyarsan parlama yapabiliyor ve uydu alıcısı tüm tv markalarında olduğu gibi ağır benim kullanıcı olarak söylüyebileceklerim bunlar sormak istediğin olursa gene yardımcı olurum

3d vs nasıl tarama hızı 100hz değil mi yazılımla 500 hz oluyor mu? Teknosada aynı boyutta farklı tv ye baktığımda Ekranı bana biraz küçük geldi ?Bu arada göremedim mağazalarda açığını

• Wbos işletim sisteminde sorunlarla karşılaştım mi Wi fi smart nasıl ? Panel IPS mi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: ULTRASLAN_06

Wbos işletim sisteminde sorunlarla karşılaştım mi Wi fi smart nasıl ? Panel IPS mi ?

Hocam sen bu boyuttaki televizyonu ne için kullanıcan yada nerde kullanıcan bilgi verirmisin webos ilk açılışta 10-20 saniye agır sonra sorun yok.Panel ıps ben bu tv yi xbox360 ve bilgisayarda kullanıyorum artı mkvmergeden film seyrediyorum wifide sorun yaşamadım 5ghz tplink archer d5 ile kullanıyorum tv 5ghz i destekliyor memnunum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu laptop alınır mı
    10 ay önce açıldı
    ps3 şu anda alınır mı?
    10 yıl önce açıldı
    Şimdi mi alınır yazın mı
    4 gün önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Wbos işletim sisteminde sorunlarla karşılaştım mi Wi fi smart nasıl ? Panel IPS mi ?

Hocam sen bu boyuttaki televizyonu ne için kullanıcan yada nerde kullanıcan bilgi verirmisin webos ilk açılışta 10-20 saniye agır sonra sorun yok.Panel ıps ben bu tv yi xbox360 ve bilgisayarda kullanıyorum artı mkvmergeden film seyrediyorum wifide sorun yaşamadım 5ghz tplink archer d5 ile kullanıyorum tv 5ghz i destekliyor memnunum

Tv pc 3d herseyden kullanacağım abim nakit ekleyip 1500tl lik tv de alabilirim

• quote:

quote:

quote:

Tv pc 3d herseyden kullanacağım abim nakit ekleyip 1500tl lik tv de alabilirim

O zaman bunu 42LB652V olanını alıcan

• LG 50LB670V 50 inç 126 cm Ekran Full HD 3D SMART LED TV

bu tv nasılacaba? fiyatı 2000 ile 2500 arası değişiyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.