Şimdi Ara

Bu üçünü unutan ağır vefasızdır (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
34
Cevap
0
Favori
488
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: maşık

quote:

Orijinalden alıntı: Al Swearengen

Adriano vardı bunlar kim ki.

atıcam butregueno yu
    İvan Zamoranoyu
    Hugo Sanchezi kalıcanız öyle burda artislik yapıyonuz ya

biz en iyileri yıldızlarımı dedik bunlar çok iyidi dedik bunlar bile şimdiki eni yi olarak gösterilenler yarışır dedik ana

Fernando Hierro ne stoperdi be.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gin And Juice

Sneijder ve Eto olmadan Milito bir hiç.2009-10 efsane sezonda parladı o tarihten sonra tekrar eski haline geldi.Klasik tek sezonluk adam.Ortalama bir forvet,kariyerinin sonlarına doğru Mourinho sayesinde parlama fırsatı buldu.

Luis Fabiano Sevilla,Valencia,Villareal gibi takımlarda başarılı olabilir en fazla.Gördük zaten 30 yaşında kaçtı gitti Brezilyaya

Baptista Real'de iyi bir başlangıç yaptı ama profesiyonallikten uzak bir adam Robinho gibi.1-2 sezon Realde kaldı,Arsenale kiralık gitti.Sonra her düşüşe geçen
    Brezilyalı gibi İtalyanın yolunu tuttu.

Yani şu üçünü unutan ağır vefasız falan değildir.3ü de normal adamlar,öyle ekstrem bi olayları yok.Ha 09-10 İnteri unutan vefasız dersen eyvallah.Mourinho hocamın keli tokatladığı maçlar efsanedir.Muazzam bir güzellikte defansif oynatıyordu takımı.

Madem 3 kişi dedin ben de bunları unutan vefasızdır veya yaşı yetmemiştir diyorum

Bu üçünü unutan ağır vefasızdır

Ronaldo deyince şişko Ronaldo'yu değil Cristiano'yu anlıyor bir nesil.
    Batistuta da Fiorentina'yı sevme sebebimdir.

• Gozlerime inanamiyorum , milito ya tek sezonluk topcu denilmis , cidden su bolume artik girmeyecegim.

Inter o gittikten sonra hala o tarz bir forvet oyuncusunu aramakta , kimi koyarsak koyalim onun yeri dolmuyor dolmayacak.
    Bize gelmeden once oynadigi takimlar cok iyi olmayabilir dogrudur ama kim iyi takimdan geliyor zaten ?

2004 yilinda o yillarda serie b de oynayan genoa ya transfer oldu bunu kimse beklemiyordu zaten. 59 Macta 33 gol atti. Simdi burada muhtemelen arguman serie b de bende atarim olacak. Del piero ve trezeguet ikilisi 38 golle anca geciyor.

Bunu gectim.

Genoa nin sikesinden sonra bu adam zaragozaya kardesinin yanina gecmek zorunda kaldi.
    Ilk sezonunda 16 sonraki sezonunda 23 atti. O sene altin ayakkabi odulu 26 golle francesco totti kazanmisti. Bunuda hatirlatayim.
    Real zaragoza zamaninda 100 milyon fesih bedeli vardi bu oyuncunun ayni sekilde. O guiza falan gecmis yukarda , ona istinaden yaziyorum.

1 eylul 2008 tarihinde avrupanin sayili kuluplerinden teklif almasina ragmen , cok cok cok cuzi miktara tekrardan gonul bagi oldugu genoa ya gecti. Maalesef zaragoza kume dusmustu. Agger(Brondby iliskisi ornek verilebilir buna). 31 macta 24 gol atti serie a.

Gelelim benim zamanima.

2009 yilinda 28 milyon euro odeyerek kadroya kattik. 35 macta 28 gol atti. Tabi bu sezonda yasadigi bilek sakatligindan dolayi 2 ay oynamadigini hatirlatmak isterim. Ilk dondugu mac 30 ekim 5-3 palermo maci. Takimin son golunu o atti.

O sene cl maclarinda attigi gollerin onemi. 1- Dinamo kiev deplasmaninda attigi ilk gol. Beraberligi getirdi.
    Chelsea macinda 2-1 kazanmamizi sagladi.
    31 martta cska ceyrek finalinde turu getiren adamdi.
    bir sonraki yari final macinda (vs barcelona) 3-1 yendigimiz icerdeki macta gene golu var.

5 mayis 2010 , copa italya finali romaya atti. kupayi kazandik.
    18 gun sonra siena deplasmani , zorla olsa 1-0 kazandik milito atti sampiyonluk geldi.
    ve 22 mayis 2010 yili , miliyonun bayerne attigi 2 gol. Cl geldi.

Tek basina su attigi goller zaten ne kadar efsane oldugunu acikliyor ancak devam edecegim.
    UEFA Club Footballer of the Year odulunu bu senenin sonunda aldi.

Burdan sonra muhtemelen takip etmeyenler icin soyliyim.

Antremande walter samuel militonun capraz baglarini koparip sezonunu bitiriyor. 31-32 yasinda forvet olan birinin normal donmesi cok mumkun degil. Ancak :

2011-2012 sezonunda 24 gol atiyor bu oyuncu , Zlatanin hemen arkasinda.

2012-13 sezonunda Interin sikentusu deplasmanda yenip 49 maclik yenilmezlik serisini bitirdigi mactaki goller ayni sekilde ona ait. 28 golle bitiriyor sezonu.

Sonrasinda tekrardan sakatlanip maalesef inter kariyerini bitiriyor.

Simdi size acik ve net soruyorum , ne hak ve curret ile Milito"ya cop ve sezonluk topcu diyebiliyorsunuz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Louis Van Gaal -- 27 Haziran 2016; 1:27:45 >

• hocam bu premier ligci arkadaşları takmayın onlar için tek iyilik ingiltere liginde 20 gol atıp cl de ilk turda elnesn bile preimer ligde göze hoş hızlı top oynuyorsan onlar için iyidir

Militoya tek sezonluk dediklerinde zaten kayışları nasıl koparttıklarını gözler önüne serdiler.

El principe Diego Militoya selamlarımı iletirim gerçek O Bir Lejyonerdi asla unutmayacağım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-DBF37AF64 -- 27 Haziran 2016; 2:59:28 >
  • milito dışındakiler çöp , özellikle luis fabiano çöp oğlu çöp
  • Şu adamları görünce Milan'ın efsane kadrosunu hatırladım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • milito ya çöp demek ağır olur. Diyecekseniz Julio Baptista' ya diyin

Hatırlatma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kakà -- 27 Haziran 2016; 3:26:07 >
  • Milito' da iyiydi ama bu adam bambaşkaydı...

Bu üçünü unutan ağır vefasızdır
  • Maşık bir trolldür he he yav diyin geçin dont feed trol konusuna cevap yazmayın kendisi bir futbol cahilidir

• Ya beyler milito çöp oğlu çöp ama la liga dönemlerine saygim var bunlar insanların kişisel gorusleridir herkes sizinle aynimi dusunecek

Totti efsane diyorlar oda çöp asıl efsane del pierodur henrydir alan shearerdir.

Dünya futbol efsanesi ise bana gore Maldinidir o kadar.

O değilde piyasada eski yıldızlı şaşalı böyle heyecanlandıracak isimler yok

Turnuvalarda bu yüzden çok sıkıcı zidane figo gibi adamlar ilah(haşa) gibiydiler çocuklar için

Şimdi pogbaya eriksene de bryune falan yıldız diyorlar yazık

• Andres Escobar kullanıcısına yanıt
    Bu konunu açılma sebebi o dönemin orta seviye Julio Bptista Luis Fabiano Kanuote gibi topçuları bu günkü yıldız diye geçinenlerden bile daha tekniktiler daha heycanlandırıcı idiler bunu anlatmaya çalışorum.

Higuain kim abi yıldızmış inşallah Arsenala gelmez çok üzülüürm Arsenala Ama bakıyorum giround ondanda beter garip bi hal.

Dünyada şuan bi Lewa Bİ beNZO bi Suarez santrofor olanram bunlar var bi de emektar İbra

Seferovic,Agüero,Higuaın,Giround,Madzukic falan bi Forlan bi Fabiona kadar beni heycanlandırmıyolar hatta iğreniyorum günümüzdeki forvetlerden.
  • Fabiano dışında tek sezonluk yıldızlar.Guiza da olsaydı bu listede.Fabiano istikrsrlıydı ama o da vasat oyuncu Umut Bulut'un bir tık üstü.

• Raul.
  • sanri12 kullanıcısına yanıt
    hala raul yazıyoylar

diyorum ki Kloseler Raullar Del pierolar ronaldolar rivaldolar onları yazmıyoruz
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.