hergün benzine dizele zam geliyor ama koyun gibi gidip o petrolü alıp kazık yiyiyorsunuz gerçekten çok zengin ülkemiz en aşağı 10 lira olması lazım anca o zaman satışlar durur çünkü artık istanbulun sahibi arabalar..
10 lira da olsa mecburen alınacak. hayatın gerekliliği gibi düşün ki seneye oksijen vergiyle nefes almayacak mısın??
passat 2.0 tdi highline sıfır km. alabilecek kapitalim var ama pejomla ben mutluyuz..ne gerek var
quote:
Orijinalden alıntı: bal974
Benim katıldığım bir taraf var. Tamamen lüks ve gösteriş düşkünü bir tüketim toplumu olmaya gidiyoruz.
Zorlanarak ödenen kredilerle değiştirilen otomobiller. Sırf eşe dosta gösteriş olsun diye imkanlar zorlanarak alınan otomobiller...
Sadece otomobil değil. İşini gören telefonu olmasında rağmen zırt pırt değiştirilen telefonlar va vs.
Bu konuda tamamen haklısın.
quote:
Orijinalden alıntı: pessimistxstyle8
quote:
Orijinalden alıntı: Nathan_Drake
hergün benzine dizele zam geliyor ama koyun gibi gidip o petrolü alıp kazık yiyiyorsunuz gerçekten çok zengin ülkemiz en aşağı 10 lira olması lazım anca o zaman satışlar durur çünkü artık istanbulun sahibi arabalar..
10 lira da olsa mecburen alınacak. hayatın gerekliliği gibi düşün ki seneye oksijen vergiyle nefes almayacak mısın??
böyle bir cevabın geleceğini tahmin ediyordum ama durum farklı bütün arabalar ihtiyaç için alınmıyor hani iş yeri uzakta olur okulu uzakta olur anlarım ama bizim mahalledeki araçların %60 ı haftasonu çalışıyor, belki o bile değil.. doğru düzgün hergün kullanılan araç sayısı bariz az ayrıca iş yeri 1 vesayet olan adam araba alıyor milletimiz hava atmayı sever gider bankaları sömürür o arabasını kapısının önüne koyabilmek için . yani türkiyede alınan arabaların çoğu ulaşım için değil kendini tatmin etmek için alınıyor.. Tabiiki herkesi kapsamıyorum adamın işi okulu uzaktır makul bir fiyata araba alır onu kullanır veya zengindir 50,60 bin e araba alır bize hayırlı olsun demek düşer ama malesef çoğunluk böyle değil
quote:
Orijinalden alıntı: Caipirinha
Gitmeyen 1.6TDİ motorlu jettalara passatlara 80-90 bin lira veriyorlar
Corolla dizeller 60 bin liraya alıcı buluyor, cruise control bile yok.
Gitmeyen manüel şanzumanlı 1.5DCİ LATİTUDE lar 70 bin liraya alıcı buluyor
Aynı şekilde gitmeyen qasqhai lerde 70 bin liraya rahatlıkla alıcı buluyor
Bizim millet de para bol gerçekten
Ülke kötü diyenin alnını karışlıcam bundan sonra.
/Troll mode off
Gerçekten bu otomobil balonu ne zaman patlayacak, kesinlikle balon var ortada. Kriz gelebilir 1-2 sene içinde, fiyatlar çok şişti gerçekten.
ne yapsın adam benzin olmuş 5 lira vergiler almış başını gitmiş gidipte 2.5 motorlu araba alıp varını yoğunu arabayamı harcasın.sen çok akıllıysan git 3-4 bin motorlu araca bin o iyi gider
bu ülkede 30 milyarlık linea'ya fakir arabası diyorlar yuh diyorum.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme