Şimdi Ara

Bu Ülkede Araç Satmak Gerçekten Zor! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
0
Favori
4.108
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: zero-man

hocam araçta esp var mı?

teknik verilerde göremedim, googleda geektest arattım ancak bulamadım..crash testide yok.. çok pahalı diye yapmadılar herhalde

birde ne işle meşgulsünüz acaba?
    Evet var. Fakat komple kapamadım hiç. Araç full karbon ve plastik. O yüzden bir kaza olsa değişim yapmak zorundalar. Yurt dışında da pahalı bir araç.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Recharged

Şuan bir kaç uygulama projemiz var büyük çaplı. Çalışmaları tamamlanmak üzere. Reklam bütçesi çıkartmam gerekiyor. Yoksa bu tiplerle cidden muhattap olmam. Adama babası arabayı alacak, oğluyla biz uğraşıyoruz.

Alıntıları Göster
    Hoıcam aynı olayı C180 AMG satarken yaşadım.

Üniversiteyi yeni bitirmiş 22 yaşındaki velede babası Mercedes C180 alacak. Babası şehir dışından geldi yanıma. Velet oğlu "araç gerçek AMG değil" diye karıştırdı ortalığı.

Düşününki C180 AMG'de diğer C180'lerden farklı olarak siyah renk tavan döşemesi, AMG tipi koltuk, altı kesik AMG direksiyon, alçak yapısından ötürü farklı yay ve süspansiyon sistemi gibi sonradan yaptırması çok pahalı ve zor olan farklar var. Velede bunları anlatıyorum, "ruhsatta AMG yazmıyor" diye ikna olmuyor. En son "satmıyorum arabayı basın gidin" dedim. Ondan sonra alttan almaya başladılar.

• Hata sizde hocam. Bilmediğin adamla takasa mı girilirmiş? Bence o riski hiç almayın. Üç kuruş aşağı satın, nakit satın.

Kıl kuyruk adama da satılmaz bence araç. Yok şusu var mı busu var mı diye almadan önce bir sürü kafa ütülerler, sonra vay efendim şu çıktı bu çıktı lafı bile ederler. (abs neden bir anda olduğu yerde durdurmuyor demişti bir tanesi )

O camarocu arkadaşla bir de yakıt tüketimlerini karşılaştırıp kafa bulsaymışsınız keşke.
  • quote:

Orijinalden alıntı: urugakhina

Hata sizde hocam. Bilmediğin adamla takasa mı girilirmiş? Bence o riski hiç almayın. Üç kuruş aşağı satın, nakit satın.

Kıl kuyruk adama da satılmaz bence araç. Yok şusu var mı busu var mı diye almadan önce bir sürü kafa ütülerler, sonra vay efendim şu çıktı bu çıktı lafı bile ederler. (abs neden bir anda olduğu yerde durdurmuyor demişti bir tanesi )

O camarocu arkadaşla bir de yakıt tüketimlerini karşılaştırıp kafa bulsaymışsınız keşke.
    Sözde Camaro'su 10-11 LT yakıyormuş normal kullanımda. Ben Mustang kullandım, Amerikan araçlarının 10-11 LT görmesi için gaza dokunmanız lazım sadece. Garip bir tipti, ölümüne pazarlık edip daha sonrada "sen ben kazıklıyorsun" demek ayrı bir kafa. Kendi kendine teklif verip kendi kendine kazıklandığını hissetti galiba.

• quote:

Sözde Camaro'su 10-11 LT yakıyormuş normal kullanımda. Ben Mustang kullandım, Amerikan araçlarının 10-11 LT görmesi için gaza dokunmanız lazım sadece. Garip bir tipti, ölümüne pazarlık edip daha sonrada "sen ben kazıklıyorsun" demek ayrı bir kafa. Kendi kendine teklif verip kendi kendine kazıklandığını hissetti galiba.

Alıntıları Göster
    Yokuş aşağı çekip, aracı boşa falan alıyordur o başka türlü zor onun dediği o rakamlar. En güzeli nakit satmak boşver uğraşılmaz o kafadakilerle. Üstüne sen daha adamın aracını hiç incelememişsin bile. Baksan o araçta ne hatalar çıkacaktı daha.

• quote:

Orijinalden alıntı: urugakhina

Yokuş aşağı çekip, aracı boşa falan alıyordur o başka türlü zor onun dediği o rakamlar. En güzeli nakit satmak boşver uğraşılmaz o kafadakilerle. Üstüne sen daha adamın aracını hiç incelememişsin bile. Baksan o araçta ne hatalar çıkacaktı daha.

Alıntıları Göster
    Aracın içine binip sadece çalıştırdım. Alıcı gözle bakmadım. İçi beni şaşırtmadı, vasat bir araç 2016 model olmasına rağmen. Yeni kasa 2015 Mustang daha iyi duruyordu ve kaliteliydi. Bunu söyledim ama adam ısrarla Mustang bu araca yaklaşamaz falan dedi. Bende 2.3 - 317 hp Mustang'in bu aracı her türlü ezeceğini söyledim, sürdüm diyorum ama ısrarla anlamak istemiyor. Tamam deyip konuyu kapattım. Neticide i8 ile Camaro'yu kıyaslayan bir adamla Mustang - Camaro kıyası yapmak aptalcaydı.

• quote:

Aracın içine binip sadece çalıştırdım. Alıcı gözle bakmadım. İçi beni şaşırtmadı, vasat bir araç 2016 model olmasına rağmen. Yeni kasa 2015 Mustang daha iyi duruyordu ve kaliteliydi. Bunu söyledim ama adam ısrarla Mustang bu araca yaklaşamaz falan dedi. Bende 2.3 - 317 hp Mustang'in bu aracı her türlü ezeceğini söyledim, sürdüm diyorum ama ısrarla anlamak istemiyor. Tamam deyip konuyu kapattım. Neticide i8 ile Camaro'yu kıyaslayan bir adamla Mustang - Camaro kıyası yapmak aptalcaydı.

Alıntıları Göster
    Ölücülükte sınır tanımıyor bazıları. Geçecekler o işi. İ8 dediğin araç hala her gittiği yerde uzay aracı muamelesi görüyor. Lambolarla ferrarilerle aynı karizmada. Mustang ve camaro bu aracın yanında bir alt segment gibi duruyor bence. Ki bildiğim kadarıyla 0-10 değeri i8de daha iyiydi tam hatırlamıyorum şu anda.

Her şeyden öte bu tarz ölücü adam sana sağlam araba da getirmez kolay kolay.

• Abi bence satmak yerine sen GT-R la takasla aracını

M4 camaro hikaye...

Çay içmeye gelemedim yaz okulu muhabbetine ama Bursa’ya döndüğüm gibi gelicem sende müsait olursan

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam ben 700 bine alırım. Malum o kadar nakit çıkmaz taksit taksit öderim. Aylık taksidi asgari ücreti aşmayacak şekilde belirleriz kademeli artar.

• Ödemesi 37 yıl sonra biter düşünün bir araba sizi bu yaşta emekli yapacak :) 37 yıl boyunca çalışmadan maaş alacaksınız.

• İşin şakası hocam hani 520 gibi nakite verseniz bile bankaya faize koymanız bile size aradaki farkı çok kısa sürede kazandırır. Bankalar çok ciddi mevduat faiz oranları veriyor.

• Dostum senin boyle spor araclarla ne isin var. Kendine m5 alsana ya da 2018 audi a6

• @Kerem-
    GT-R bakıyorumda ilanlarda temiz yok hiç ya. Aklımda ki araçlardan biri, denemeden ölmek istemiyorum.
    Ofiste oluyorum genelde, istediğin zaman gelebilirsin.

@TSY
    550'ye dün teklif geldi, kabul etmedim. İş biraz inada bindi. 570-575 gibi düşünüyorum ama bayram sonrası fiyatı arttırabilirim. 30 km ve üzeri araçlara bu fiyatları isteyenler var ki araçları benim aracım kadar temiz bile değil.

@Onurmsq
    Yaşım 26, a6 veya benzeri araçlarla işim olmaz bu yaşta. 35'ten sonra düşünebilirim ama 4 kapı alacaksam bu Range Rover olur muhtemelen.
  • Recharged kullanıcısına yanıt
    Hocam hangi alanda iş yapıyorsunuz? Yaptığınız işler genellikle neler? Birde üni okuduysanız ne okudunuz? Benim için geçti ama çevremi yönlendirmek için soruyorum :))

• quote:

Orijinalden alıntı: ilhdmr

Hocam hangi alanda iş yapıyorsunuz? Yaptığınız işler genellikle neler? Birde üni okuduysanız ne okudunuz? Benim için geçti ama çevremi yönlendirmek için soruyorum :))
    Mobil uygulama geliştiren bir şirketim var. Üniversite okumadım, pişmanda değilim bu yüzden.
  • quote:

Mobil uygulama geliştiren bir şirketim var. Üniversite okumadım, pişmanda değilim bu yüzden.

Alıntıları Göster
    Teşekkürler

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.