Şimdi Ara

Bu üniversiteler hakkında bilgi verir misiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
351
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar tercih dönemi mağlum araştırma dönemimde. Şimdi çoğunlukla devlet yazdım ama boşluğu doldurmak için özel üniversitelerde yazdım tam burslu olarak. Bildiklerinizi paylaşabilir misiniz aklınıza geleni yazın.
    Bu arada psikoloji bölümü yazacağım

Yazdıklarım şunlar Sabahattin Zaim, Işık Üniversitesi, Beykent bunlar yazzdıklarım. Psikoloji için iyi dediğiniz 25-35 arası üniversitesi var mı başka. Bir sürü var ama çoğu ticarethane filan deniyor araştırınca. Teşekkür ederim şimdidden.

• Puanınızın Çankaya Üniversitesi Psikoloji Bölümü (tam burslu) programını tutma ihtimali var. Gayet düzgün ve kuralları olan bir üniversitedir. Ben Mühendislikte %50 burslu okuyorum. Çok memnunum.
  • GülinMert G kullanıcısına yanıt
    Araştırdığım zaman Çankaya da yaz okulu filan yok burs kesmenin çok kolay olduğu deniyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Size verilen bilgiler kesinlikle yanlış.
    Tam tersine Çankaya Üniversitesindeki burslar hiç bir koşulda kesilmiyor. Yani okul uzasa da notların çok düşük de olsa bursun kesilmiyor. Yaz okulu sırasında da burslu öğrenciler bursu oranında ücretsiz okuyor. Yani tam burslu öğrenci yaz okulunda aldığı ders için de para ödemiyor. Bildiğim kadarıyla bu tür bir uygulamayı İstanbul'daki vakıf üniversitelerinin hiçbiri yapmıyor. Eğer çift dal ya da yan dal yapıyorsanız bunun için de bir ilave ücret ödemiyorsunuz.
    Benim ilk yıl not ortalamam 0.68 olmuştu yine de bursum kesilmedi.
  • GülinMert G kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim
  • Özel üniversite mezunuyum ve hiç tavsiye etmiyorum. Kontenjanlara bakarsan burslu öğrenciler az, öğrenci profili bölümün kalitesini etkiliyor. Özel üniversitelerle ilgili: vakıf üniversitelerinin yüzde 70'i kapatılmalı

Bursun kesildiği durumlar için ilgili üniversitenin kendi yönetmeliklerine bakabilirsin.
  • itsallgoodman İ kullanıcısına yanıt
    Yönetmeliklere bakıyorum lakin yetersiz öğrenci ağzından daha iyi oluyor belli ücretler almak için filan uğraşıyor bazıları çünkü. Sence başka tavsiye edebileceğin var mı?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.