Hafıza kartı alacaktım , araştırdım UHS1 ve UHS3 diye hız çeşitleri varmış bu kartların, Hepsiburada da yüksek hızlı olan UHS3 bir kart normal UHS1 fiyatına satılıyor, ürün şu,
www.hepsiburada.com
Samsung EVO Plus 64GB 100 MB/s microSDXC Kart (SD Adaptör) Fiyatı
satıcısı hepsiburada nın kendisi, ürünün görselinde 3 simgesini görüyorum ama hepsiburadaya da güvenemdim şimdi bilerek veya yanlışlıkla bu ürüne ait görseli yanlış koymuş olup o fiyata yavaş ürünü gönderecek olabilirler mi?
bu konuda nitelikli bilgisi olanlar yardımcı olursa sevinirim.
gördüğüm kadarıyla u1 olanlarda evo+ yazıyor, evo plus yazanlar ise u3, yorumlardada resimde görüldüğü gibidir denmiş, ürün u3 olabilir, değilse en kötü iade edersiniz
quote:
Orijinalden alıntı: Texassm0ke
gördüğüm kadarıyla u1 olanlarda evo+ yazıyor, evo plus yazanlar ise u3, yorumlardada resimde görüldüğü gibidir denmiş, ürün u3 olabilir, değilse en kötü iade edersiniz
yani bilinçsiz bir yanlışlık yapılmış ise ve bu kart U3 ise bu fiyat çok iyi bir fiyat sanırım haksız mıyım?
mukassirM
kullanıcısına yanıt
fiyat iyi mi bilgim yok daha ucuza satılmışta olabilir, gb başı hesabına göre fena değil
evo plus serisinin 64GB modeli u3 tür. bende n11 den aldım u3 geldi
quote:
Orijinalden alıntı: crowler
evo plus serisinin 64GB modeli u3 tür. bende n11 den aldım u3 geldi
ne zaman ne kadara aldın kardeşim?
mukassirM
kullanıcısına yanıt
11.11 de n11de aldım. 71 tl idi. 11 çekle 60 a geldi.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme