Bildirim
Bu uyarı neden çıkar?
Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
2 farklı cihazda aynı hesabı kullanıyor mu ? -
Ne şifresi hocam, apple kimliği şifresini mi istiyor sürekli? benimde bu ara outlook mail şifremi isteyip duruyor kabul de etmiyor anlamadım neden? -
@OnurD7, hayır hesap tek cihazda kullanılıyor.
@gepe, evet apple kimlik şifresini istiyor sürekli olarak. Mail için myMail uygulamasını tavsiye ederim.
--
Aplle kimlik şifresi yanlış olsa hata verir, uygulama falan da indiremez diye tahmin ediyorum, uygulama vs. iniyor. Ancak sürekli olarak bu şifreyi istiyor. -
dns ayarlarınızı 8.8.8.8,8.8.4.4 yapın , apple serverlarda sıkıntı yaşadığı için kimlikleri doğrulayamıyor , dns ayarlarını yaptıktan sonra kimlik doğrulanabilir . Son yedekleme tarihine bakarsanız ya bir tarih göremezsin yada uzun süredir icloud'a yedeklenmemiştir ..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşıma durumu ilettim, akşam yedek almayı denesin duruma göre dns ayarlarını değiştirip tekrardan deneriz, teşekkürler. -
daha once birşey yuklemek için kendi hesabı ile baska bir cihazda oturum acmıs olabilirmi acaba ? -
Sanmıyorum çünkü teknoloji ile çok içli dışlı birisi değil. -
en saglıklısı apple desteği arayıp konu hakkında net bilgiyi almak o zaman...
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- iphone 11 şarjı ne kadar gidiyor
- ithalatçı garantili iphone alınır mı
- facetime sesli arama yapamıyorum
- turkcell pasaj güvenilir mi
- telefoncudan iphone alınır mı
- iphone üretimi durdurulan telefonlar
- iphone 15 sessize alma tuşu
- iphone 16 pil kaç mah
- airpods güncelleme
- iphone 17 pro max
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X