ÇOK MERAK EDİYORUM YENİ ÜYELİK AÇIYORUM HİÇ TOPİC FALAN AÇMADAN VE KÜFÜR ETMEDEN ONUDA SİLDİLER LÜTFEN AÇIKLAYIN ŞUNUN İÇİN SİLDİK DEYİN HAKSIZLIĞA UĞRAMAK NE KADAR KÖTÜ ŞEYMİŞ YA SOLUCANDEDE HESABIM NEDEN DOLAYI KAPANDI CEVAP BEKLİYORUM... BEN YENİ ÜYELİK AÇARIM YİNE KÜFÜR EDERİM SİLMENİN NE ANLAMI VAR AMA KÜFÜR ETMEDEN SİLİNDİM..TAMAM BU GÜNDEN ÖNCEKİ BAZI TOPİCLERDE KÜFÜR ETTİM AMA BU GÜN KİŞİYE KARŞI ETMEDİM
silsinler mına koyim...
quote:
Orjinalden alıntı: HarD_RocK_CaFe
silsinler mına koyim...
harbiden insan dışı forum kavramını anlamayan.... net delikanlılıgı yapan insansın..
senin gibi insanları turkiyeden dışlamak lazımki AB ye girelim.
benimkinide silsinler....
^zuaahah mauahahahhah ahahhahaha abi admınler delı etmıs admı
admınler nedenlerını yazan bı topıc acsınlar pls
[V]iru[S] MAL O. Ç SEN GİBİLER YÜZÜNDEN ATILIYORUZ ZATEN PİÇ İNSANLARI KIŞKIRTMA SANANE BENİM AÇTIĞIM TOPİCTE NE İŞİN VAR KÜFÜR MÜ İSTİYON İLLE EDERİM TİNE ATILIRIM
Sen boş zamanlarda adminlerin götünümü yalıyon şerefsiz.Yalakalık yapacaksın diye ha bire onları savunup duruyosun...
quote:
Orjinalden alıntı: niyemi
[V]iru[S] MAL O. Ç SEN GİBİLER YÜZÜNDEN ATILIYORUZ ZATEN PİÇ İNSANLARI KIŞKIRTMA SANANE BENİM AÇTIĞIM TOPİCTE NE İŞİN VAR KÜFÜR MÜ İSTİYON İLLE EDERİM TİNE ATILIRIM
bravo.... senin kişilik ve bu yaşa gelmendeki rol olan toplumun bir cocugusun.
kufursuz yazarsan tartısma nedir bilirsen bişey olmaz.
BENİM ULAN AĞZI OLAN KONUŞUYOR
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme