Şimdi Ara

bu vakitte galaxy s2 alinir mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
59
Cevap
1
Favori
4.489
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaslar bildiginiz uzere s3 cikti acaba bu kadar performans gerekli mi .? arkadaslar bide .i9100 var bir de i9100g var arasinda performans farki nedir

• İ9100 daha performanslidir.islemci ve gpu farkı var.Tavsiyem iOS'lu bir cihaz tercih etmeniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Silent Guardian

İ9100 daha performanslidir.islemci ve gpu farkı var.Tavsiyem iOS'lu bir cihaz tercih etmeniz.
    Alınır tabi niye alınmasın 1100-1000 lira aralığında garantili sıfır bulursan gayette iyi alınır.O fiyat bandında halen geçebilen telefon yok S2'yi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkcombil

Alınır tabi niye alınmasın 1100-1000 lira aralığında garantili sıfır bulursan gayette iyi alınır.O fiyat bandında halen geçebilen telefon yok S2'yi.

Alıntıları Göster
    s3 ve s2 aynı gpu yu kullanıyor . Tek fark işlemci gibi bildiğim kadarıyla oda şu an için 4 çekirdek gereksiz bence . s3 deki diğer o olayların çoğu yazılımsal ki s2 yede yakında gelir , belkide gelmiştir ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: 96kbpsilegireninsan

s3 ve s2 aynı gpu yu kullanıyor . Tek fark işlemci gibi bildiğim kadarıyla oda şu an için 4 çekirdek gereksiz bence . s3 deki diğer o olayların çoğu yazılımsal ki s2 yede yakında gelir , belkide gelmiştir ...

Alıntıları Göster
    fiyatı 900-1000 civarına düşse şahsen almak isterim. Ancak android bellek yönetimini düzeltmeden de pek yanaşmak istemiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Feel.The.Heart

fiyatı 900-1000 civarına düşse şahsen almak isterim. Ancak android bellek yönetimini düzeltmeden de pek yanaşmak istemiyorum.

Alıntıları Göster
    Niye alınmasın s2 hala zirvede yeni çıkan bazı telefonları ezip geçiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ellemon

Niye alınmasın s2 hala zirvede yeni çıkan bazı telefonları ezip geçiyor

Alıntıları Göster
    Alınır tabi.Ama paranız yetiyorsa SGS 3 alabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lazloo

Alınır tabi.Ama paranız yetiyorsa SGS 3 alabilirsiniz.

Alıntıları Göster
    Piyasadaki en iyi 3 talefon one x - s3 -s2. Eğer paranız diğerlerine yetmiyorsa s2 en mantıklı seçenek olucaktır ki s2 halen çok performanlı bir cihaz olmakla beraber yazılım güncellemeside halen almakta.
  • quote:

Orijinalden alıntı: l3ortacine16

İ9100 daha performanslidir.islemci ve gpu farkı var.Tavsiyem iOS'lu bir cihaz tercih etmeniz.

ioslu ipad kullaniyorum cok sinirli gozukuyor.s ayrica suanda onumde bir suru site var gold vatan android turkiye gitti gidiyor ve daha fazlasi sisce hangisini tercih etmeliyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: cedkan yafes

quote:

ioslu ipad kullaniyorum cok sinirli gozukuyor.s ayrica suanda onumde bir suru site var gold vatan android turkiye gitti gidiyor ve daha fazlasi sisce hangisini tercih etmeliyim

Android'e hiç geçme o zaman.Android'te uygulamalar kendi kendine kapanır,açılır,donar,uygulamalar durdurulur,telefona reset atmak zorunda kalırsın vs. vs.i9100 kullanıcısı olarak söylüyorum bunu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Silent Guardian

quote:

Orijinalden alıntı: cedkan yafes

quote:

Android'e hiç geçme o zaman.Android'te uygulamalar kendi kendine kapanır,açılır,donar,uygulamalar durdurulur,telefona reset atmak zorunda kalırsın vs. vs.i9100 kullanıcısı olarak söylüyorum bunu.

Alıntıları Göster
    yurt dsışından arkadaşım getiriyo, 850 tl, iki gün içerisinde karar vermem gerekiyo...

• quote:

Orijinalden alıntı: fz18

yurt dsışından arkadaşım getiriyo, 850 tl, iki gün içerisinde karar vermem gerekiyo...

Yurtdışından geliyorsa arkadaşınız kar payı koymuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hun Göktürk Uygur

quote:

Orijinalden alıntı: fz18

Yurtdışından geliyorsa arkadaşınız kar payı koymuş

Alıntıları Göster
    asıl bu vakitte alınır zaten
    S3 bana göre şu an gereksiz.

• quote:

Orijinalden alıntı: mabovski

asıl bu vakitte alınır zaten
    S3 bana göre şu an gereksiz.

Alıntıları Göster
    iphone 4, 4s ve hatta 3gs bile halen alıcı bulurken s2 almak anlamsız kaçmaz.
    Kaldıki donanımı halen yeni çıkmış gibi üst düzey.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KütahyanınPınarları

iphone 4, 4s ve hatta 3gs bile halen alıcı bulurken s2 almak anlamsız kaçmaz.
    Kaldıki donanımı halen yeni çıkmış gibi üst düzey.

Alıntıları Göster
    bence de alınır
  • ya yapmayın şöyle görende 10yıl öncenin telefonu sanır sömürülmeye bu kadar açık olmayın bana S3 ün yapıpta S2 nin yapamadığı birşey söyle S3 e gelen saçma ek öellikler dışında? bende yeni aldım S2 yi iyikide aldım S3 e ihtiyacım yok...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ateam

Aynı GPU ancak s3 de ki daha hızlı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ahayri

quote:

Orijinalden alıntı: Ateam

Aynı GPU ancak s3 de ki daha hızlı.

Alıntıları Göster
    Yeni çıkan 2-3 modeli bir kenara bırakırsak, hala piyasadaki en hızlı telefonlardan biri. Tüm istekleri karşılayacaktır.

Burada telefonu hangi amaçlarla kullanacağın önemli. Eğer oyun yoğunluklu kullanacaksan iphone daha mantıklı bir seçenek olabilir zira hem native uygulama desteği sayesinde oyun performansı biraz daha iyi, hem de bu anlamda daha fazla seçenek var.

Oyun oynama eğiliminde değilsen ya da bu iş için ipad 'i kullanmayı planlıyorsan kişiselleştirme noktasında neredeyse limitleri olmayan, harika web ve iletişim performansı sunan bir cihaz olacaktır s2. Ben daha büyük ekran ve dört çekirdek konusuna tav olduğum için s2 mi satıp yerine s3/onex den birini almaya karar verdim ancak performans anlamında dramatik bir fark elde etmeyeceğimi şu anda bile biliyorum.

• Şu anda en mantıklı seçim s2 denilebilir.Yukarıda arkadas da paylasmis s3)one x)s2 ben s2 nin alinabilecek en iyi tercih edilebilir ürün diye düşünüyorum bende galaxy s var ekran boyutu ve oyunlardaki kasmadan dolayı inşallah yakında s2 alacağım nasipse, hem ekran büyüklüğü çok iyi ve çift cekirdekli mali 400 olmasi hem galaxy s2 oyunlarda şuanda nova3 de kasma yapıyormuş. incelemede baktım 4 çekirdekli one x bile kasma donma yapıyor arada ondan dolayı s2 şu anda en uygun seçim birde ikinci el sitelerde i9100g var o da çift çekirdeklimiş hemde ucuZ acaba ondan mı aksam bilemedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: 01halil

Şu anda en mantıklı seçim s2 denilebilir.Yukarıda arkadas da paylasmis s3)one x)s2 ben s2 nin alinabilecek en iyi tercih edilebilir ürün diye düşünüyorum bende galaxy s var ekran boyutu ve oyunlardaki kasmadan dolayı inşallah yakında s2 alacağım nasipse, hem ekran büyüklüğü çok iyi ve çift cekirdekli mali 400 olmasi hem galaxy s2 oyunlarda şuanda nova3 de kasma yapıyormuş. incelemede baktım 4 çekirdekli one x bile kasma donma yapıyor arada ondan dolayı s2 şu anda en uygun seçim birde ikinci el sitelerde i9100g var o da çift çekirdeklimiş hemde ucuZ acaba ondan mı aksam bilemedim
    Şu anda s2 ve s3 arasında çok büyük fark yok gibi gözüküyor fakat ilerde fark açılacaktır.İlerde pişman olmamak için biraz daha para katıp s3 almanızı tavsiye ederim.Tabi eğer maddi anlamda sıkıntı olmayacaksa.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.