menzil cok buyuk problem ve istasyon yaygin degil ciksa napiyim araba 200 km gidicek tam sarjda ki bu belli sure sonra dusucek 170 160 civarina . kullanisli degil .istanbulda sanirim 2 tane istasyon var ve 20 dk sarj olmasini beklemek gerek.evde sarj etmek istesen 1 saatten daha fazla gelecegi yok bence fantazi olarak kalicak.
Günde 500-600 km'den fazla yapıyorsun galiba?
sehirler arasi gittigimiz oluyor ve b.duzunde oturuyoruz git gel gittigin yerde dolan felan 100 km yaklasiyor. ama bide bunun sehirler arasi var . sen 1.20 dk mola verip yolculuk yaparmisin her 200 km memleket mesela rize bizim 1200 km istanbul . bisiklet tarzi elektirikli araba alanlar ayri tabiki ama binek arac formunda olanlar icin dusununce buyuk sacmalik.
Bu araçlar uzun yol için uygun değil ki zaten, şehir içine yönelik günlük kullanım için. Uzun yola gideceksen normal aracınla gideceksin. Kaç kişi uzun yol, seyahat harici günlük 170-180kmden fazla yapıyor? Her gün bu kadar yol yapan birinin aylık akaryakıt giderini hesaplasana. Sence her gün 50 liralık mazot almak mı daha iyi yoksa yalnızca 1 saat beklemek mi? Tabi şu şartlarda batarya kirası vs. hiçbir albenisi kalmasa da olaya biraz mantıklı bakın..
ben sehir ici ayri sehirler arasi ayri bir arac almayi ekonomik bulmuyorum . sizin dediginiz ozunde dogru ama ben pratik kullanimda bu araci alirsam kullanicagim sekilde yorumladimki turkiyede cogu kisi boyle yorumlar . ki bu araclar otv indirimi bile olsa 60 bin lirada assagi almamiz imkansiz suan . ekonomikligi kalmiyor . butun isteklerime cevap vermedigi icin ihtiyacimi gormiyen bisey her zaman pahalidir fiyati ne olursa olsun.
elektrikli otomobil diye yanıyoruz da merak ediyorum elektriği nasil ureteceğiz ?
tum otomobillerin elektrik ihtiyacini nukleer santral karşilar ancak.
Akü kirası aylık 170tl civarında. 100 km de 2,5tl lik elektrik harcıyormuş.Kişiden kişiye değişir ama bazılarına hesaplı olabilir.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme