Şimdi Ara

bu video'ya ne demeli...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
616
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar youtube'da bu tip videolarda izlenecek yol aşağıdadır

1-Flag as Inappropriate'i tıklayın.

2-Hate Speech yapın

3-flag this video deyip

edit:video kaldırılmıştır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mav13 -- 15 Ekim 2007; 10:45:53 >

• Bu kürt faşistlerin ve provokatörlerin gücü yetmez hakları birbirine düşman etmeye ve kırdırmaya. Birkaç sefil video ve sinevizyonla ancak nefret uyandırırlar. Yaşasın halkların kardeşliği...
  • Adamlar bizi düşürdükleri pusuları videoya çekmiş

içimden gelenleri bi söyleyebilsem

not: linki kaldırdım....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi [EmraH] -- 15 Ekim 2007; 2:50:59 >
  • boşuna link veripte prim yaptırmayın şerefsizlere arkadaşlar. o kadar çok verildi ki bu videolar forumda. lütfen artık vermeyin linkleri.
  • quote:

Orjinalden alıntı: kafeinn

Bu kürt faşistlerin ve provokatörlerin gücü yetmez hakları birbirine düşman etmeye ve kırdırmaya. Birkaç sefil video ve sinevizyonla ancak nefret uyandırırlar. Yaşasın halkların kardeşliği...

Ben de farklı düşünmüyorum ama yeter artık bizler birbirimize sıkarken zenginlerimiz emperyalistlerce sömürülüyor.

Forumda böle videların kaldırılması için votelemeye teşvik edici bir bölüm açabilirmiyiz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LORD OF CASHMONEY(ŞANSLI) -- 16 Ekim 2007; 2:34:05 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: BOZKURT_KMZ

quote:

Bu kürt faşistlerin ve provokatörlerin gücü yetmez hakları birbirine düşman etmeye ve kırdırmaya. Birkaç sefil video ve sinevizyonla ancak nefret uyandırırlar. Yaşasın halkların kardeşliği...

Ben de farklı düşünmüyorum ama yeter artık bizler birbirimize sıkarken zenginlerimiz emperyalistlerce sömürülüyor. Lakin kin güden sözlerlede bir yere varamayız.

Forumda böle videların kaldırılması için votelemeye teşvik edici bir bölüm açabilirmiyiz?
  • quote:

quote:

Ben de farklı düşünmüyorum ama yeter artık bizler birbirimize sıkarken zenginlerimiz emperyalistlerce sömürülüyor.

seçtiğin kullanıcı ismine bakarak bu yoruma yaptığın yorumu az çok tahmin etmeye çalıştım ama çok şaşırttın beni

yanlış anlama sakın amacım eleştirmek değil :)

Yıllarca kürdü, lazı çerkezi, ermenisi bir arada yaşadık ne oldu ?? hiçbir şey

bence edilen küfürler, lanetler, kınamalar vs.. bir ırka değil şahıslara edilmeli

her Kürt terörist değildir.. her ermeni soykırımı desteklemez

Birinin imzasında görmüştüm çok doğru bir söz

Ben sana kürt müsün laz mısın diye sormuyorum. Yaşadığın vatanı seviyor musun diye soruyorum..

gibi bir şeydi çok hoşuma gitti

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu ne biçim bir sorun??
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bu video linkleri kaldırılmalı boşuna hit sayılarını artırıyoruz şerefsizlerin. İzlenmesi gereken yol olarak verilen yöndtem iyi ama linkler kaldırılmalı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: everwake

quote:

quote:

seçtiğin kullanıcı ismine bakarak bu yoruma yaptığın yorumu az çok tahmin etmeye çalıştım ama çok şaşırttın beni

yanlış anlama sakın amacım eleştirmek değil :)

Yıllarca kürdü, lazı çerkezi, ermenisi bir arada yaşadık ne oldu ?? hiçbir şey

bence edilen küfürler, lanetler, kınamalar vs.. bir ırka değil şahıslara edilmeli

her Kürt terörist değildir.. her ermeni soykırımı desteklemez

Birinin imzasında görmüştüm çok doğru bir söz

Ben sana kürt müsün laz mısın diye sormuyorum. Yaşadığın vatanı seviyor musun diye soruyorum..

gibi bir şeydi çok hoşuma gitti

Bireysel olarak aydınlanmamış toplumlar sömürülmeyi bir şekilde becerir,örnek Irak Amerika Saddam rejiminden halkı korumak için girdiği propagandasındaydı şimdi halk Saddamı arar vaziyette. Böl parçala sömür nereye kadar al işte saddamıda konuşturtmadan astılar kimbilir, aydınlanmamış ne gerçeklerle toprak oldu susturdular adamı. Sonuç olarak biz bizeyiz şu coğrafyada bizlerin kardeşçe yaşaması birilerinin sömürü düzeninin önündeki engeldir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LORD OF CASHMONEY(ŞANSLI) -- 16 Ekim 2007; 3:18:30 >

• Şu linki kaldır hemen buraya koyarak hitini arttıyorsun videonun daha çok.
  • Admin kardeşimizi göreve çağırıyorum konu kapanmıcak bu gidişle.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.