Şimdi Ara

BU VİRÜSE DİKKAT

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
414
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar gecenlerde bi programin keyini ariyordum buldumda adamlar winrar şeklinde yaptıklari icin virüs tarayicisi algilayamadi ismi winlogon die bi işlem .gorev yoneticisinde baslio ve kapatilamio size onerim bu tur serial sitelerinden download yapmadan direkt craagle die crack ve serial arama programi kullanmaniz bu winlogona deginmek olursa gorev yoneticisini aciosun seciosun ama kapanmiyor cpu%90 civari calisiyo oysa işlem dahi yok pc de ve işlem yapmaya kalksan 10 sn de bir goruntu gidio işlem kesilio cpu gorevini yapamio sora bi daha baslio sora yine ayni

• arkadaşlar aynı sorunu bende yaşıyorum.avast yüklü ama taratıyorum virüsü bulamıyor.norman malware cleaner diye bir program yükledim şimdi.o da bulamadı.vindows antivirüs diye sürekli ileti geliyor.ne yapmam gerekiyor lütfen yardımmm...
  • nod32 ve ad-aware taramada ii ama bu tur sorunları cozemiyor en iyisi norton bu tur sorunlarda ama oda pc yi cok kasiyor tavsiye etmem pc ii ise senin kullanmani tavsiye ederim yoksa etmem...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Dikkat dikkat güncel vaka...
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.