Şimdi Ara

Bu virüsten nasıl kurtulabilirim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
759
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi akşamlar, iyi bayramlar.. az önce bi tane crack sitesinden bi virüs bulastı bilgisayarım.. nod32 ile taradım ama silemedim. nasıl kurtulabilirim?

Internet explorer actıgımda su sekilde bi uyar gelio:

http://img305.imageshack.us/img305/4479/xsm5.jpg

Yardımcı olabilecek varsa cok sevinirim.

• eğer virüsün nereye bulaştığını görebiliyosan gidip manuel olarak temizleyebilirsin..ayrıca 1-2 antivirüs daha yükleyerek onlarla tarama yapmanı öneririm..kasper in deneme sürümü varsa onu deneyebilirsin mesela..bu arada IEXPLORER kullanmanı tavsiye etmem...OPERA BROWSER kullanırsan daha güvenli olursun ve antivirüs ün yanında birde ANTISPY kullanmalısın..crack sitelerinden de olabildiğince uzak durman gerek..
  • Spy veya trojan programlarıyla tarattın mı?
  • Sistemimde nod32 yüklü, onunla full taratttım ama bi şey bulamadı. Spybot S&D ile de tarattım onunla da bi şey bulamadım.
  • spysweper ın son versiyonunu bulabilirsen onu yükle..ben sana ilacını yollarım...bide kaspersky antivirüs le tarat
  • su an kaspersky yüklüyorum, onunla da tarattıktan sonra bi de spysweeper i denicem. ilgine teşekkürler
  • virüsleri malware ile bulup manuel olarak safe mode da sildim. ilgilenen tüm arkadaşlara teşekkür ederim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    evde ki fareden nasıl kurtulurum?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • kardeş sen spyware doctor 4.0.0.2618 ile tarat kesin halleder bendede vardı bu sorun çözdüm sende virüs yok tojan var
  • http://forum.donanimhaber.com/m_9478084/tm.htm bu konuya bir log dosyasi yolla dostm. resimli anlatim var
  • arkadasım avg anti spyware kaspersky yi yukle aynı dert bende de vardı ben kurtuldum sakın oradaki dediklerini yukleme sonra tekrar nod32 yukle en iyisi nod32 ad-aware yukle hatta avastı bile yukle tarattır bulunca sil virusu sonra programı kaldır.
  • avast'ı kesinlikle yükleme virüslerin bulunduğu dosyanın tamamını siler sen arkadaşın dediğine bakma sonra spyware onuda yükleme pc in 512 ram se açılışındda sorun yaşarsın yavaşlar pc en iyisi arkadaşın dediği gibi kaspersky 6.0 pc yi kasmaz ,kullanım kolay, trojan bırakmaz pc de

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi :LorD_Kqdir -- 4 Kasım 2006; 13:18:21 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.