Şimdi Ara

Bu Virüsü Nasıl Kaldırırım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
250
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar öncelikle ben yeniyim bu sorunuma cevap alabilmek için kaydoldum bir hatam varsa affola.

Bilgisayarıma bir program indirdim ve onu çalıştırdıktan sonra birden tarayıcı kapanıp açılmaya başladı. Rastgele sekmeler açıldı. Tarayıcı'da uygunsuz reklamlar çıktı. Tarayıcıyı açtığımda Rusça sekmeler falan açıldı vs...
    Ayrıca bilgisayar ve internet yavaşladı.
    Son olarak hoparlör, internet, pil simgelerinin olduğu yerde (ekranın sağ alt kısmı) gizli sekmeleri göster bölümünde (yukarı doğru çatı gibi bir şekil var) oraya tıkladığımda fare tuşları diye bir şey vardı (önceden yoktu).

Windows'un kendisi taradığında hata bulamadı. Avast'a tarattım bir şey bulamadı. Advanced System Care'a tarattım. Casus yazılım ve Gizlilikte, kayıt defterinde hata buldu. Temizledim fakat temizledikten hemen sonra yeniden ortaya çıktılar. Ne kadar temizlersem temizliyim olmadı.

Kaspersky'la bilgisayarımda win32.sality virüsünü tarattım. Hiçbir şey bulamadı.

Sistemi geri yüklemeyi denedim. Hata verdi. Geri yükleme başarıyla tamamlanamadı dedi.

Şimdi de AVG antivirüs'e taratıyorum.

Sorun böyle işte lütfen biri baksın. Bilgisayarı daha bu hafta aldım. Çöpe gitmesin. LÜTFEN biri bunun hangi virüs olduğunu ya da nasıl kaldırıldığını biliyorsa söylesin.
    Şimdiden teşekkürler.

• Format at, düzelir.
  • görev yöneticisi>başlangıç> gereksizleri devre dışı bırak yada tikini kaldır.

Bu Virüsü Nasıl Kaldırırım

yeniden başlat.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hayati54 -- 10 Haziran 2017; 6:32:40 >
  • Adw Cleaner Var internetten araştır indir.arayüzü basit tarama yaptıktan sonra temizle butonuna tıkla bilgisayarın yeniden başlayacak ve kurtulmuş olacaksın.gerek kalmayacak fakat kalırsa Geri dönüş yaparsın yardım ederim.

Ayrıca forumda spam yapma 2 konu açmana gerek yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmet2356532 -- 11 Haziran 2017; 0:34:15 >
  • Hack yemis format at

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • format atmak sorunu çözer fakat arkadaşlar daha kolay bir iki yöntem yazmış onlarıda denemekte fayda var.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu program nasıl?
    geçen yıl açıldı
    Konu silinebilir
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.