|
Bildirim
|
Arkadaş sıkıntılı birine benziyor. Bulaşmamak lazım.
|
Eğer hakikaten temizse alınır niye olmasın. Volvo ustası detaylı kontrol edecek ama o şart.
Ayrıca turbolarında bir sorun yok. Motorları da iyidir volvonun en bilinen motoru 5 silindir 2.0T. LPG ile uyumu da güzel. Manuel olması da cabası. Tasarımı çok yumuşak hatlı olmayabilir(tasarımını ben de sevmiyorum) ama kare şekilli SW volvoların kullanışlılığı inanılmazdır. Açıları geniş olduğundan o bagaja aklınıza gelebilecek her şeyi sığdırabilirsiniz. Sürüşü gidişi de zaten S60-S80 kırması bir şey. Yani SW ihtiyacı olanlar için, 2.el piyasası da önemli değilse biçilmiş kaftan. Ama tekrar edeyim bir volvo ustasına her tarafını detaylı kontrol ettirmeniz lazım. Edit: Şimdi baktım bagajdaki hoparlörü anlayamasam da arabada dolby ses sistemi var. Bu paraya benzer ses sistemi, koltuk ergonomisi, kullanışlılık ve sürüş keyfi sunan başka bir araç ben bilmiyorum. |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi birgarip2019 -- 1 Eylül 2019; 23:38:42 > |
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nacker -- 2 Eylül 2019; 0:34:1 > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ezicioyuncu -- 2 Eylül 2019; 1:5:16 > |
|
|
|
|
|
|