Bildirim
BU VUCUT KAC AYDA OLUR
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Hayatın boyunca uğraşsan yapamazsın.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: ersaydin
Hayatın boyunca uğraşsan yapamazsın.
alla alla nie -
max 3.5 - 4 hafta
sen bakma burdakilere onlar bilmiyor -
yakalandım upssss :))
tebrikler :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Player -- 12 Eylül 2014; 23:51:13 > -
1 ay protein tozu kullanirsan 15 gun
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Asıl sen mi taşş*k mı geçiyosun kilona bakıyorum çıkar yol yok senin bu vücudu yapman temizinden bi 5-6 yılını alır -
quote:
Orijinalden alıntı: The Player
max 3.5 - 4 hafta
sen bakma burdakilere onlar bilmiyor
+1. Toz içmen lazım ama 3-4 haftada olması için. Pipin düşebilir ama riske değer bence -
quote:
Orijinalden alıntı: CooperTime
Asıl sen mi taşş*k mı geçiyosun kilona bakıyorum çıkar yol yok senin bu vücudu yapman temizinden bi 5-6 yılını alır
ozaman gelıp adam gıbı konusacan burda 5 6 yılda olur ılk kılo alman lazım dedi ne artislik yapıon burda -
kardeş yanlış anlamada bu vücut kaç ayda olur gibi bi soru çok bilgisizce bi soru.fabvrikasyon üretimi değil ki bu iş zaman veirlsin.kimisi hiç yapamaz.kimisi spor yapmadığı halde fittir.ben uzun zamandır hacim alamıyorum.şuan hafiflettim sporu kışa doğru daha da ağır spor yapıcam.bunu yanında kafa yapısı olarak da iyi olmanız gerekir. -
quote:
Orijinalden alıntı: Oberyn
1 ay protein tozu kullanirsan 15 gun
Toz kullanmasın bence kısır ediyomuş.Günde 10 yumurta atsın mideye yeterli bence. -
Oha kısır mı ediyomuş ??? Tamam abicim ben konuya tekrar dönmeyin en iyisi siz takılın kendi aranızda nerden duyuyosunuz kim sallıyo bunları bilmiyorum. -
yoktan mı var edeceksin birader? biz ne bilelim senin vücudun ne halde beslenmen nasıl? -
57 kiloyum demişsin ilk önce kilo alman gerekecek sonra vücudu yapıcan kollar omuzlar daha kolay gelişir ama karın zor çok dikkat etmen gerekir yediğine içtiğine çabuk kilo alırsan 5-6 ayda yaparsın -
gece yatmadan önce vücudu suya yatır sabaha kadar olur bence -
Ben bundan daha iyi haldeyim 2 ayda yaptım
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
asla pes etme dostum
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Asla pes etme'yi izleyip gaza gelenlerden konuyu açan arkadaş 3 yıla belki yarısı kadar olursun söyleyeyim. -
Yüz yılda geçse böyle konular bitmeyecek. Neyse ki eğlence çıkıyor -
Başlık yanlış. "Bu vücut kaç yılda olur" olması lazımdı.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X