Şimdi Ara

Bu Vücut Ne Kadar Zamanda Olur ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
5.404
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: The Answér

quote:

Orijinalden alıntı: LiveForSpeed

elizabetten boşanman lazım protein kaybını engellemen için

ya arkadaşlar o etkiliyo mu gerçekten

bende 2.5 haftadır spora başladım 6-7 ay gibi devam ederim vucudu iyi görürsem 2-3 yıl gider öyle.

ama bu elizabet olayını ne bilim 1.5 haftada bi yaparsan da olumsuz olur mu

spermle birlikte birkaç gram protein de atılır vücuttan ama sağlam protein alırsan fazla endişe etmene gerek kalmaz. ama sen yine de minimumda git

• Anca Spor Salonu Usta Yada Daha İyi Aletler Almalısın Evine Spora Özel Odan Olmalı
  • quote:

Orijinalden alıntı: korsan_eko

quote:

Orijinalden alıntı: MyAngeL˝

quote:

Ancak azaltabilirim vazgeçmek olmaz günde ne kadar çalışmam lazım buna YAKIN bir vücut için evde çok zor olacağını biliyorum ama body e gidemem

günde en fazla 1 saat dubellarla ve doğru hareket gruplarına çalışman lazım, haftada max 4 gün. yemeklerine de çok dikkat etmelisin

Peki nedir doğru hareketler açıklar mısınız bi ara evde dumbell la kas yapma diye bir konu vardı orda hareketler vardı o konuyu bulsam ordaki hareketleri yapsam diyorum ama orda karın için birşey yoktu karın için mekik + abshaper yapsam yeterli olur mu ? Barfiks demirini en verimli nasıl kullanabilirim

• damb©¥l mamb©¥l boş iş her gün 1 kere elizabetle çok iyi kol kas©¥ yapars©¥n

• 1 yılda benzer bir vücut yapılabilir haftada 3 kez aksatmadan spor salonuna gidersen.. çok abartı bir vücut değil. 6 aya gelince 1-2 hafta ara verirsin protein tozu kullanarak çalışmaya başlarsın 6 aydan sonra.
  •  Bu Vücut Ne Kadar Zamanda Olur ?

yapıcaksan boyle yap
  • Vücutları güzel değil,korsan_eko'nun koyduğu resimdeki güzel bir vücut.Yapmak için vücut yapına göre kabaca sürekli çalışarak bir senede olur fakat ayrıntılara girersen birkaç seneye çıkabilir.
  • evde sadece göbek varsa göbeğini eritirsin yada evine bir spor salonu açarsın tek bir hareketle tek bir aletle olacak iş değil sabır ve zaman işidir
  • Bir spor salonu için aylık 50 lira iyi bir ücret mi. Acayip oturdu
  • proteyin tozudaalırsan max 3 ayda olursun

ama sana en sağlıklı dopingi anlatim

süt
    muz
    yumurta
    bal
    bebekbisküvisi hepsini karıştır dik kafaya

proteyin tozu yanındakuş kalır

bodye gidiyorsan gitmeden 2 saat önce pilav ye idmandan sonra 30 dk içinde dediğim karşımıiç

3 ayda bombasın...
  • quote:

Orijinalden alıntı: synaX:Lecter

proteyin tozudaalırsan max 3 ayda olursun

süt
    muz
    yumurta
    bal

bodye gidiyorsan gitmeden 2 saat önce pilav ye idmandan sonra 30 dk içinde dediğim karşımıiç

3 ayda bombasın...

Günlük protein alımıma dikkat ediyorum bodybuilding de 2.senemdeyim ve şu yorumundan sonra boşa çalışdığımı düşünmeye başladım

En başdaki çocuk ulaşılmaz değil o vücudu yaklaşık 6ay gibi bir sürede düzenli çalışarak beslenerek yapabilirsin .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sikendal -- 10 Ekim 2009; 15:11:12 >

• quote:

süt
    muz
    yumurta
    bal

3 ayda bombasın...

4 ay yazdığın gibi çalış bu vücudun yarısını yapamazsın.. ayrıca spora yeni başlayan biri protein tozu kullanmamalı çoğu boşa gider. ucuz bişey değil protein tozu.
  • quote:

süt
    muz
    yumurta
    bal

3 ayda bombasın...

Bombasın ama nasıl bombasın bu spor pıt diye olsa herkes fakır gibi gezerdi etrafta

• quote:

Orijinalden alıntı: xxxtitanxxx

quote:

süt
    muz
    yumurta
    bal

3 ayda bombasın...

Bombasın ama nasıl bombasın bu spor pıt diye olsa herkes fakır gibi gezerdi etrafta

kuzenle beraber body building yaptık

4 ay gittik (ben öncedende thai box yapıyordum) we o listedekileri karıştırdık her idmandansonra içtik

body bittiğinde hemen hemen resim 1 deki gibi vicut vardı

Tabi öyle kalas gibi durunca çıkmıyordu sıkınca öyle pench ve miğde kasları fırlıyordu

şimdiki vücutum net değil. Zorlayınca biraz şişme oluyor

yaz sonu yine belirginleşti yüzmekten. Nasıl anlatıyım, işte yaz sonları belirgin oluyor..

Weider diyebi ilaç vardı onu kullanırsanda ztn öyle pıt gibi olur dolaşırsın. Çok arkadaşım vardı onu kullanan

• quote:

süt
    muz
    yumurta
    bal

3 ayda bombasın...

Tadı nasıl oluyo. denerim ama zehirlenmem dimi. yada kusma durumları yaşamak istemiyorum.
  • yeğenim 1 yılda çıkartırız sen tam neye karar verdiğini söyle yeter
  • Arkadaşlar ben evde yapıyorum bu sporu ve salonda çalışanlara oranla çok daha iyi bir vücuda sahibim.Hiçbir ek besin kullanmıyorum(Sadece tavuk göğsü ve makarna gibi ek besinler kullanıyorum).Evde 50kg set var,mekik ve bench sehpam var,daha doğrusu küçük bir değişiklikle iki farklı amaçta kullanıyorum tek sehpayı.Barfiksimi koşup geldikten sonra belediyenin spor amaçlı yaptığı yerlerde çekiyorum.

Aslolan işin yapılış şeklini bilmek...Tabiki salonda daha çok verim alabilirim ama sonuçta yarışmalara katılmıyorum ve göze hoş gelen bir vücut elde etmeye çalışıyorum.Yaptığıma da inanıyorum.İmkanlar doğrultusunda bunu gerçekleştirebiliyorum ben...Keşke zamanım,param olsa da spor salonuna gidebilsem...
  • quote:

Orijinalden alıntı: korsan_eko

quote:

Orijinalden alıntı: The Answér

quote:

ya arkadaşlar o etkiliyo mu gerçekten

bende 2.5 haftadır spora başladım 6-7 ay gibi devam ederim vucudu iyi görürsem 2-3 yıl gider öyle.

ama bu elizabet olayını ne bilim 1.5 haftada bi yaparsan da olumsuz olur mu

spermle birlikte birkaç gram protein de atılır vücuttan ama sağlam protein alırsan fazla endişe etmene gerek kalmaz. ama sen yine de minimumda git

ohooo tavuk yiye yiye tavuk ağacı çıksak midemde yeterince alıyorum proteini yumurta fln da yiyorum. mercimek fln

2.5 hafta oldu bnmde ama çok az sıkılaşmanın dışında bişey yok bence, 4 ay fln geçsin sorcam hocaya protein tozuna başlıyım mı die.

• quote:

süt
    muz
    yumurta
    bal

3 ayda bombasın...

sen 10 ay çalış uçarsın bile
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.