Şimdi Ara

Bu Vücut Ne Kadar Zamanda Olur ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
5.403
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Dunham

Çok güzel filmdi lan :D

Evde yapamazsın bu vücudu.

Bilmeyenler zahmet edip de yorum yapmasın.

Adamda fazla bi kas kütlesi yok zaten. Biraz göğüs,biraz omuz, biraz karın ve kollar.

Bu vücut rahat bir şekilde 6 ayda elde edilir. Bu senin genetik yapına da bağlı. Kimisi için 2 ay bile almazken kimisi 1 yıl uğraşsa ancak bu şekle ulaşır.

5 kg'lık dumbell ile bişey yapamazsın orası doğru. 50 kg'lık dumbell seti satılıyor internette, onlardan alırsan (2.el de bulabilirsin) temel hareketleri uygulayarak evde çok rahat bişekilde yapılır.

Onu alamazsam dersen şınav,ters-düz barfiks (pull up,chin up),barfiks, crunch vs gibi hareketlerle bu vücuda yaklaşabilirsin.

• ben z bar alıcam ve 20 kiloluk ağırlık alıcam göğüs press yapıcam ne kada sürede bu kiloyu arttırmam gerek
  • quote:

Orijinalden alıntı: forumid_12

quote:

Orijinalden alıntı: synaX:Lecter

proteyin tozudaalırsan max 3 ayda olursun

ama sana en sağlıklı dopingi anlatim

süt
    muz
    yumurta
    bal
    bebekbisküvisi hepsini karıştır dik kafaya

proteyin tozu yanındakuş kalır

bodye gidiyorsan gitmeden 2 saat önce pilav ye idmandan sonra 30 dk içinde dediğim karşımıiç

3 ayda bombasın...

Tadı nasıl oluyo. denerim ama zehirlenmem dimi. yada kusma durumları yaşamak istemiyorum.

kekin sulu halini düşün

• quote:

süt
    muz
    yumurta
    bal

bodye gidiyorsan gitmeden 2 saat önce pilav ye idmandan sonra 30 dk içinde dediğim karşımıiç

3 ayda bombasın...

yavas.
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrekaa

quote:

süt
    muz
    yumurta
    bal

3 ayda bombasın...

yavas.

Aynen.Utanmasa sadece o dediği formulü içip hiç body yapmadan 3 ayda öyle kaslara sahip olursun diyecek

• Peki evdeki çalışmanın boy uzamasına etkisi olur mu hep çevreden gelen söylentiler body e gidenlerin boyunun uzamasına engel olduğuydu evde etkiler mi acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kıdemli Çavuş

ben z bar alıcam ve 20 kiloluk ağırlık alıcam göğüs press yapıcam ne kada sürede bu kiloyu arttırmam gerek

Neden z bar ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: MyAngeL˝

Peki evdeki çalışmanın boy uzamasına etkisi olur mu hep çevreden gelen söylentiler body e gidenlerin boyunun uzamasına engel olduğuydu evde etkiler mi acaba

yok oyle bırsey. sadece omuz presıne cok agır gırmen boy uzamasını yavaslatabılır. o hareketı hafıf yapmayı tavsıye edıyolar. boyun kısa kalma olayı haltercılerde oluyo sebebıde vıcudun uzerıne cok fala agırlık bınmesı(imiş).
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.