Adamda fazla bi kas kütlesi yok zaten. Biraz göğüs,biraz omuz, biraz karın ve kollar.
Bu vücut rahat bir şekilde 6 ayda elde edilir. Bu senin genetik yapına da bağlı. Kimisi için 2 ay bile almazken kimisi 1 yıl uğraşsa ancak bu şekle ulaşır.
5 kg'lık dumbell ile bişey yapamazsın orası doğru. 50 kg'lık dumbell seti satılıyor internette, onlardan alırsan (2.el de bulabilirsin) temel hareketleri uygulayarak evde çok rahat bişekilde yapılır.
Onu alamazsam dersen şınav,ters-düz barfiks (pull up,chin up),barfiks, crunch vs gibi hareketlerle bu vücuda yaklaşabilirsin.
ben z bar alıcam ve 20 kiloluk ağırlık alıcam göğüs press yapıcam ne kada sürede bu kiloyu arttırmam gerek
quote:
Orijinalden alıntı: forumid_12
quote:
Orijinalden alıntı: synaX:Lecter
proteyin tozudaalırsan max 3 ayda olursun
ama sana en sağlıklı dopingi anlatim
süt muz yumurta bal bebekbisküvisi hepsini karıştır dik kafaya
proteyin tozu yanındakuş kalır
bodye gidiyorsan gitmeden 2 saat önce pilav ye idmandan sonra 30 dk içinde dediğim karşımıiç
3 ayda bombasın...
Tadı nasıl oluyo. denerim ama zehirlenmem dimi. yada kusma durumları yaşamak istemiyorum.
kekin sulu halini düşün
quote:
bodye gidiyorsan gitmeden 2 saat önce pilav ye idmandan sonra 30 dk içinde dediğim karşımıiç
3 ayda bombasın...
yavas.
quote:
Orijinalden alıntı: emrekaa
quote:
3 ayda bombasın...
yavas.
Aynen.Utanmasa sadece o dediği formulü içip hiç body yapmadan 3 ayda öyle kaslara sahip olursun diyecek
Peki evdeki çalışmanın boy uzamasına etkisi olur mu hep çevreden gelen söylentiler body e gidenlerin boyunun uzamasına engel olduğuydu evde etkiler mi acaba
quote:
Orijinalden alıntı: Kıdemli Çavuş
ben z bar alıcam ve 20 kiloluk ağırlık alıcam göğüs press yapıcam ne kada sürede bu kiloyu arttırmam gerek
Neden z bar ?
quote:
Orijinalden alıntı: MyAngeL˝
Peki evdeki çalışmanın boy uzamasına etkisi olur mu hep çevreden gelen söylentiler body e gidenlerin boyunun uzamasına engel olduğuydu evde etkiler mi acaba
yok oyle bırsey. sadece omuz presıne cok agır gırmen boy uzamasını yavaslatabılır. o hareketı hafıf yapmayı tavsıye edıyolar. boyun kısa kalma olayı haltercılerde oluyo sebebıde vıcudun uzerıne cok fala agırlık bınmesı(imiş).
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme