Şimdi Ara

Bu Wifi Adaptör Zararlımı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.251
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bu ürünü alıcamda.Zararlımıdır acaba.

3800mw

68db panel anteni var.

İnternette Yazılan Özellikler.

CİHAZ NET 3KM MENZİLE VE PARAZİTSİZ ORTAMDA MAXİMUM 5KM MENZİLE SAHİPTİR

Ürüne Genel Bakış
    1) Standartlar: IEEE 802.11n, IEEE 8.02.11g, IEEE 802.11b

2) Arabirim Tipi: USB 2.0 / 1.1

3) Transfer hızı: 150Mbps

4) Güvenlik: 64/128 bit WEP şifreleme

WPA/WPA2 ve WPA-PSK / WPA2-PSK şifreleme

Wi-Fi Protected Setup (WPS)

5) Yüksek güçlü USB WiFi Adaptörü

6) High Power outdoor CPE

7) High power indoor / outdoor amplpfier

8) Anten Tipi: Yüksek kazançlı Yönlü anten

9) Kablosuz iletim kapsama mesafesi: Ortalama 5000metre(5Km)

10) Ürün Kablo Uzunluğu: 5 metredir

11) Sistem Desteği: Windows Xp/Vista/7/8 32-64bit

12) Chipset: RT3070L

• 3800mw ne demek olduğunu ya bilmiyorlar ya da bir USB portun o kadar enerjiyi bir sayğlamıyacağını unutmuşlar 3800mW gerçek değildir dostum, o yüzden çok sıkıntı yapmana gerek yok.
  • anlıyorum bazı forumlarda 500 mw bile çok zararı var diyorlar o yüzden sordum.

birde dışarı veya içeri koymakla alakası yok diyolar yani dışardada olsa zarar aynı zarar her türlü zararı olur diyorlar bu doğrumu.
  • 1. wifi rf vs farketmez hepsi elktromanyetik dalgadır ve belli bir noktaya yoğunlaştırıldıklarında enerji yüklemesi yapacaklardır. bunun diğer ve çok kabaca adı radyasyon basacaklardır.
    2. yayın tam olarak olmasa da uzaklığın karesi ile ters orantılı olarak (logaritmik olarak ) güç kaybedecektir. buda ne kadar uzaktan yayın olursa o kadar iyi sonucunu çıkarır.
    3. dairesel antenler yerine yönlendirilmiş antenler kullanmak kendimize doğru olan sinyallerin daha zayıf olacağı anlamında olduğu için daha iyidir.
    4. harici bir güç beslemesi olmadan bu enerjiyi bu cihaz sağlayamaz veya kısa sürede usb girişini yakar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Okan-94

anlıyorum bazı forumlarda 500 mw bile çok zararı var diyorlar o yüzden sordum.

birde dışarı veya içeri koymakla alakası yok diyolar yani dışardada olsa zarar aynı zarar her türlü zararı olur diyorlar bu doğrumu.

Radyos sinyallerinden saklanmak gibi durum, çevresel olarak yayılım vardır nereye koydugunuz şu yenden onemlidir, belli ışınlar engeller karşısında körelerek geçer, etkiyi azaltır. Uzun vadede zararı var tabiki cep telefonu gibi.
  • Bu tarz cihazların zararları henüz tam olarak tespit edilebilmiş değil. Ayrıca bütün gün yanımızda ve cebimizde taşıdığımız bir cep telefonundan daha az zararlı olduğunu düşünüyorum ben...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.