3800mw ne demek olduğunu ya bilmiyorlar ya da bir USB portun o kadar enerjiyi bir sayğlamıyacağını unutmuşlar 3800mW gerçek değildir dostum, o yüzden çok sıkıntı yapmana gerek yok.
anlıyorum bazı forumlarda 500 mw bile çok zararı var diyorlar o yüzden sordum.
birde dışarı veya içeri koymakla alakası yok diyolar yani dışardada olsa zarar aynı zarar her türlü zararı olur diyorlar bu doğrumu.
1. wifi rf vs farketmez hepsi elktromanyetik dalgadır ve belli bir noktaya yoğunlaştırıldıklarında enerji yüklemesi yapacaklardır. bunun diğer ve çok kabaca adı radyasyon basacaklardır. 2. yayın tam olarak olmasa da uzaklığın karesi ile ters orantılı olarak (logaritmik olarak ) güç kaybedecektir. buda ne kadar uzaktan yayın olursa o kadar iyi sonucunu çıkarır. 3. dairesel antenler yerine yönlendirilmiş antenler kullanmak kendimize doğru olan sinyallerin daha zayıf olacağı anlamında olduğu için daha iyidir. 4. harici bir güç beslemesi olmadan bu enerjiyi bu cihaz sağlayamaz veya kısa sürede usb girişini yakar.
quote:
Orijinalden alıntı: Okan-94
anlıyorum bazı forumlarda 500 mw bile çok zararı var diyorlar o yüzden sordum.
birde dışarı veya içeri koymakla alakası yok diyolar yani dışardada olsa zarar aynı zarar her türlü zararı olur diyorlar bu doğrumu.
Radyos sinyallerinden saklanmak gibi durum, çevresel olarak yayılım vardır nereye koydugunuz şu yenden onemlidir, belli ışınlar engeller karşısında körelerek geçer, etkiyi azaltır. Uzun vadede zararı var tabiki cep telefonu gibi.
Bu tarz cihazların zararları henüz tam olarak tespit edilebilmiş değil. Ayrıca bütün gün yanımızda ve cebimizde taşıdığımız bir cep telefonundan daha az zararlı olduğunu düşünüyorum ben...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme