Şimdi Ara

Bu Windows Garip mi ne ?!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
262
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar , :) yaklaşık 5-6 gün önce başıma bi olay geldi windows güncellendimi ne oldu ondan sonra sorunların ardı arkası kesilmedi eski windowsu istiyorum !
    ilk önce yazılar bi garipleşti daha da ince oldu heryerde sonra arayüzler felan filan xp gibi görünmeye başladı , bazı programlarda sistem yolunu bulamıyor hatası veriyor ve dvdvideosoft ile indirdiğim müzikleri göremiyorum ne yapcağımı şaşırdım

-Cevaplar için çok teşekkürler Bu arade Windows 7 Ultimate
     Bu Windows Garip mi ne ?!!! Bu Windows Garip mi ne ?!!! Bu Windows Garip mi ne ?!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SC_Grimmajow978 -- 27 Kasım 2014; 0:03:51 >

• sistem geri yükleme deneyin ya da yaptığınız son güncelllemeyi kaldırın
  • Öneriniz için teşekkürler ama ne yazıkki işe yaramadı başka bir yolu varmı ?
    karşıdan yüklediklerimide bulamıyorum lütfen yardımcı olun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SC_Grimmajow978 -- 27 Kasım 2014; 19:53:54 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SC_Grimmajow978

Merhaba arkadaşlar , :) yaklaşık 5-6 gün önce başıma bi olay geldi windows güncellendimi ne oldu ondan sonra sorunların ardı arkası kesilmedi eski windowsu istiyorum !
    ilk önce yazılar bi garipleşti daha da ince oldu heryerde sonra arayüzler felan filan xp gibi görünmeye başladı , bazı programlarda sistem yolunu bulamıyor hatası veriyor ve dvdvideosoft ile indirdiğim müzikleri göremiyorum ne yapcağımı şaşırdım

-Cevaplar için çok teşekkürler Bu arade Windows 7 Ultimate
     Bu Windows Garip mi ne ?!!! Bu Windows Garip mi ne ?!!! Bu Windows Garip mi ne ?!!!

kurduğun windows modifiyeli olabilir ve haliyle sistem hataları çıkar ortaya. tavsiyem orjinal yeni bir windows indirip kurmanızdır. Eğer donanımsal bi sorun yoksa sorunun hallolur.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu tam olarak ne oluyor
    3 ay önce açıldı
    BU NE DEMEK
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.