Şimdi Ara

BU WINDOWS KOPYASI ORJİNAL DEĞİL!! YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
399
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Konuyu yanlış yere açtıysam kusura bakmayın.Bu windows kopyası orjinal değil hatası alıyorum. Önceden yoktu son formattan sonra başladı.Bazı programlar denedim olmadı maalesef. ne yapmam gerekiyor masaüstü arkaplanı falan koyamıyorum.

• Illegal yazılımda bu hata olur genelde. Ya korsan yazılımla düzelecek, ki olmadı diyorsun, o zaman tek çare temiz kurulum. Başka yolu yok maalesef. Daha önce bana da oldu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: EfeYakupKarahanlı

Illegal yazılımda bu hata olur genelde. Ya korsan yazılımla düzelecek, ki olmadı diyorsun, o zaman tek çare temiz kurulum. Başka yolu yok maalesef. Daha önce bana da oldu.

Yanlış kurulum yapmış da olabilirim. Korsanla ne yapmam gerekiyor düzeltmek için

• Lisanslama yazılımları var. Bunlardan herbirini sırasıyla tek tek dene olana kadar, işe yaramazlarsa format atarsın. Hani formattan sonra orjinal yapmak için çalıştırdığımız loader tarzı programlardan bahsediyorum..

• bende aynı sorunu alıyorum loader diye creacked diye use different crack diye ve öncedende ben removewat kullanarak etkinleştirdim şimdi key bile değiştiremiyorum yardım edin lütfen format mı atmam lazım
  • core2quad2002 C kullanıcısına yanıt
    Ben ne yaptıysam olmadı. En son format attım.

• Nedeni: Bilgisayarınıza atılan format öncesi Kopya windows yükledikleri için bir süre sonra hata vermeye başlıyor. Bunu öğrenebilmek için
    ''Bilgisayarım''ı açın.
    Herhangi bir yere sağ tıklayıp ''Özellikler'' Yapın.
    Sekmenin en altında ''Windows Etkinleştirme var. Buradan etkin olup olmadığını görebilirsiniz.

Eğer etkin değilse Bu Programı indirin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.