evet arkadaşlar resimde gördüğünüz wooferı aslında arabada kullanıyorum ama babam arabayı aldığı zaman güzelim alet evde yatıyoben bunu bilgisayarıma bağlamak istiyorum ama nasıl
wooferın arkasındaki çıkışlar bunlar
şuanda pcye midi bir müzik sistemi bağlı sistemden çıkan bu iki kablo birleşerek anakartın yeşil renkte olan girişine gidiyo
ses kartım yok ve almayıda düşünmüyorum tabi şart değilse. tabi bu wooferın gücünü sağlayacak bi amfi lazım bunu ben alıcam. şimdi ben hangi tip kablolarla nasıl bir bağlantı yapmalıyımki bu sistemi kurayım tabi bu işi minimum masrafla kapatmam gerekli çok uzun oldu umarım demek istediğimi anlatabilmişimdir.lütfen yardım edebilir misiniz?
Midi müzik setinin o JBL'i besleyecek 250W RMS'e sahip olmadığı aşikar. Sana gerekenler bir adet ampli (araba amplisi kullanmak istersen + olarak DC konvertör de eklemelisin -ucuz olmuyorlar-), bir de aktif crossover. Ses sinyalinin bas kısmını alıp ampliden JBL'e aktaracaksın. Geri kalan kısmı için istersen yine midi müzik setini kullanırsın.
quote:
Orjinalden alıntı: Hazar
Midi müzik setinin o JBL'i besleyecek 250W RMS'e sahip olmadığı aşikar. Sana gerekenler bir adet ampli (araba amplisi kullanmak istersen + olarak DC konvertör de eklemelisin -ucuz olmuyorlar-), bir de aktif crossover. Ses sinyalinin bas kısmını alıp ampliden JBL'e aktaracaksın. Geri kalan kısmı için istersen yine midi müzik setini kullanırsın.
hocam bu işlerden anlıyorsun bide benim bobiçe baksan
Kısacası ekonomik olarak bağlıyamazsın.İlle de bağlıyacağım dersen ucuz ve güçlü bir araba anfisi + dc alman yeterli.
karedeş araba müzik sistemiyle uğraştığımdan çok karşılaşıyorum 2çıkış harward(köprülü) yada mono jbl amfilerin fiyatları çok makul 150tl jbl 120tl harward 80tl jameson buları köprülü aldığında rahat besliyorlar bide star adaptör(konnektör) 35tl yada winson 45tl gibi 12volt 40msf lik bi adaptör sana yeterli olur daha geniş bilgi için pm ye msj atabilirsin