Şimdi Ara

Bu yabancı dizinin ismi nedir? Dizi the 100 değil

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
620
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • spoiler falan yazmaya gerek yok herhalde. Aşağıda dizinin birinci sezonunun tüm önemli yerleri anlatılmıştır.

Dünyadan hiç ayrılmamış bir uzay mekiği içindeki insanların yaşadıklarını işleyen bilim kurgu dizi var. İlk sezonu bitti. 2. sezon başladıysa bile dizinin ismini hatırlamadığım için takip edemiyorum. Dizi de; dünyada meydana gelen büyük bir sorundan dolayı (sebebi hatırlayamadım) insan ırkının soyunun devam etmesi için dünya benzeri bir gezegene gittiklerini zanneden binlerce insandan oluşan ve 50-60 yıl gibi bir süre dünyadan hiç ayrılmamış uzay gemisinde bulunan insanlar var. Bu projeyi yöneten bilim adamlarının amacı, olumsuz şartlar ve yalıtılmış ortam altında insanın evriminin çok daha hızlı gerçekleştiğini ispatlamak. 1. sezonun sonunda, evrim geçiren bir çocuğun mekiğin dışında neler olduğunu fark etmesi ile sonuçlanmıştı. Dizinin adını bilen var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vırvır -- 12 Ocak 2016; 22:55:18 >

• The 100. Ne kazandım?
  • metroid kullanıcısına yanıt
    The 100 değil. Film sanki 60lı 70li yıllarda geçiyormuş gibi. Uzay gemisinin içindekiler dünyadan ayrılmadıklarını bilmiyor. Hepsi uzayda hareket ettiklerini ve bir gezegene koloni kurmaya gittiklerini zannediyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vırvır -- 12 Ocak 2016; 21:19:38 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.