Şimdi Ara

Bu yapıştırıcı nedir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
1
Favori
366
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Eve dönerken caminin bahçesinde bi kalabalık gördüm, olur ya satıcılar kalabalık camileri severler ve namaz çıkışlarında ellerinde ne varsa satarlar..

Bu sefer 50 li yaşlarda bi abimiz aşağıdaki resimde gördüğünüz toprak-plastik arası birşey satıyordu, önünde plastik-tahta-demir-fayans vb madde vardı ve bazı yerlerni delip oraları kaynak ediyordu. 2 adet parayı da birbirine yapıştırmıştı sattığı bu şey ile. Yavru vatan Kıbrıs'tan geldiğini söylüyordu.

Bu yapıştırıcı nedir?

Bu yapıştırıcı nedir?

Kullanımı: parçanın ucundan yakıyor, erimeye başlıyor plastik gibi, onu istenilen yere sürüyor ve yapıştırıyor...

Evde koleksiyon niyetine aldığım bir fotoğraf makinesi vardı, objektifi kopmuştu ve yapıştırırım diye aldım bi tane. Kapalı mekanda yaktım ve o da ne?
    Karşı konulamaz bir koku burnumun direklerini sızlattı, boğazımı ağrıttı bir anda. Dumanı solumayınca etrafında o koku duyulmuyor direk duman solunduğunda ise bir anda aşırı yoğun bir koku geliyor..

Bu nedir arkadaşlar? Adını şanını bilen var mı? kimyası nedir? Dumanı zararlı mıdır? Bilgisi olanların cevaplarını bekliyorum.. Bu yapıştırıcı nedir? Bu yapıştırıcı nedir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahgsql -- 29 Nisan 2015; 17:58:02 >

• Helvacı helvaaaa şeker lokumlu helvaa

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Bilgisi olanların cevaplarını bekliyorum..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu taş nedir?
    2 yıl önce açıldı
    tofaşlardaki bu aparat ne?
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.