Şimdi Ara

BU YARATİK ÖLMÜYOR NE İŞ :D

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.224
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 75 LVL MAP PART TA GİRDIM SON BOSS KESILMIYOR BUNUN BIR FORMULU VARMI
    GERCI 75 LVLDE GIRDIM A CABA 100 DE FILANMI GIRILIYOR :D

BU YARATİK ÖLMÜYOR NE İŞ :D

• şu halimle 1 dk sürmüyo kesmesi
    mapi 16 dk da bitiriyorum
    yani özetlersek : EZIQ SIN
    saygılar
  • 75 de açiliyo sen 76 da girmişin iyi cesaret
    şimdi gireceksen yüksek lwllilerle gir yoksa 90 dan aşağı rahat edemezsin olsa bile ranklarin çok yüksek olmalı
  • lvl 80-85 arası ol comp veya transda ol bide iyi item diz kendin yaparsın bm açarak tabi blader isen ama warrioru bilmem
  • yaw ne 80'i 90'ı ben FB çarım ile 76 lvl de tita setle dağıttım orayı sette pek bişe deil excavator-alfa dan düşen +3 suit +3 helmet +0 bot ve yine +0 kolluk katanam s.tita slotta atak vardı orb aqua(craft) oda +12 atak veriyodu çift slotta 2'şer den 4 atak basılıydı bide WA sın kendinden utanmalısın

ve bu halimle orayı 35 dakikada bitirmiştim
  • yaf nerden biliyim ilk defa girdim boss oldugunu bile bilmiyordum exx kasilcak sandim 20 tane booss cikti karsima sonucnada sure yetmedi ama bugun dagiticam orayi 76 lvlde :D bekleyin
  • arkadaşlar size bi öneri 75 olur olmaz map a girmeyin 80-85 olun öyle girin 85 de de ruinaya girmeyin 90-100 arasında girin ama 95 olur olmaz eod yapabilirsiniz tabi çözümü biliyorsanız çünkü eod bulmaca gibi ben ilk 95 olduğum an geçmiştim yaman01 saolsun çok güzel bir çözüm vermişti forumda ondan baka baka geçtim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    POPPY NE KADAR TATLI LAN <3
    8 yıl önce açıldı
    Dayı, bu ne ya?
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • sondaki boss u eğerki rank in iyise kilitleme buyusu crit azaltma buyuleri vr onlari kullanarak alt edebilirsin ama 76 da girilmeki sona geldiğine dua et
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.