Şimdi Ara

Bu yaz ne yapacaksın? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
928
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Saxton Hale

Amerika'ya gideceğim arkadaş davet etti bakalım.

NEDEN HOCAM

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Amerikaya gidecem çalışmaya.
  • pc+spor
  • quote:

Orijinalden alıntı: tokatatanosuruk

quote:

Orijinalden alıntı: Saxton Hale

Amerika'ya gideceğim arkadaş davet etti bakalım.

NEDEN HOCAM

sanırım arkadaş bizi trollüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Saxton Hale -- 23 Nisan 2016; 21:52:05 >
  • sarımsak çıkarmaya gidicem 60 lira ya
  • YGS

• oyun oynicam napem
  • Bu yaz iş çok. Çalışmaya devam. Hatun kişisiyle nişanımız olacak inşallah. Dayım oğluna sünnet düğünü yapacakmış. Bir kaç arkadaş evleniyor. Biz de nişandan sonra düğün tarihi belirleriz. Gelecek sene bu zamanlara tarih alırız. Düğün telaşı, nişan telaşı vs. bir sürü iş. Vay be hakkaten iş çokmuş
  • Staj yok o yüzden iş bulup çalışacağız.
  • up

• Ramazanda yatarım evde Ramazan bitince de 2 ay falan kalıyor bir iş bulup çalışacağım. Bir dahaki yaz yurtdışına çıkıp rusçamı ilerletmek istiyorum para lazım.

• Yaz okulu

• kıl dönmesi ameliyatı. zaten iki üç ay ayağa kalkamam. o sırada hikaye yazarım. pc. müzik. film. dizi. anime. bir bakmışım kilo olmuş 120.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nehumaniscrede

arkadasla antalyada calisip ortamalra girecez 😄siz neler yapacaksiniz?

o işler öyle kolay olmuyor iş bulsan bile. Kendim örnek vereyim Antalya-Kemer Bölgesinde 5 yıldızlı hotelde konaklarım hep (adres bakımından) çok aşırı çalıştırıyorlar. Kimseye bakamıyor ve konuşamıyorsun. o derece bir yorgunluk akşam havuz kenarından odama giderken bakıyorum. üzülüyorum ama kendi tercihi yapacak bir şey yok. Birde bazıları turizm okulu okuyan öğrenciler staj için çalışıyorlarmış diye duydum. Yine de zor çalışmak.

edit : imla
  • Yazın çalışıp anneme telefon alcam + borcumu ödeyeceğim, kalanınla da ihtiyaçlarımı karşılarım(fesat düşünmeyin)

• quote:

Orijinalden alıntı: Enrique Iglesias07

quote:

o işler öyle kolay olmuyor iş bulsan bile. Kendim örnek vereyim Antalya-Kemer Bölgesinde 5 yıldızlı hotelde konaklarım hep (adres bakımından) çok aşırı çalıştırıyorlar. Kimseye bakamıyor ve konuşamıyorsun. o derece bir yorgunluk akşam havuz kenarından odama giderken bakıyorum. üzülüyorum ama kendi tercihi yapacak bir şey yok. Birde bazıları turizm okulu okuyan öğrenciler staj için çalışıyorlarmış diye duydum. Yine de zor çalışmak.

bir ay calisiriz bir ayda parayi yeriz olmadi 😀

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Enrique Iglesias07

quote:

bir ay calisiriz bir ayda parayi yeriz olmadi 😀

kolay gelsin. iyi mesailer

• Amerikaya gideceğim 1 ay kalıp döneceğim. Sonra İzmirden kız arkadaşım gelecek tatile 3 hafta onunla geçireceğim. Sonra ne yaparım bilmiyorum.

• Butun gun evde oof

• Çalışmaya devam Allah bilir Türkiyenin neresine gönderirler
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.